- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.981
Bide bi sorum olcak kızlar.Oglum 22 günlük.Kolik degil ama biraz huysuz ve uykusuz .Acaba bu saatten sonra kolik olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tek kat giydriiyorum evim sıcak çünkü.benim de ayni 20 aldım 12 gitti benim gogusler baya buyudu kalça göbek ..nerdeyse eski hiç bi kıyafetim olmuyo bugün eski pantolonlardan birini giyip dışarı çıktım o kadar zor kapandı ki tuvalete gidemedim tekrar giyemem diye:))Kızlar Bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz .Iki katmı yoksa zıbın ve alt üst takımmı sadece
Zıbın ve alt üst takım giydiriyorum.Kızlar Bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz .Iki katmı yoksa zıbın ve alt üst takımmı sadece
Pufff benimde aynı ya, bunda göbeğim hep aşağıdaydı ve alt kısımda simit gibi bi fazlalık kaldı.yanlardan fena duruyo.Kızlar ben 20 kilo almistım 11 vermisim
.Göbek basen kalca yanlar duruyo .Igrenc oldu fizigim.Sizde durumlar nasıl
Bu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama baştan olacak olsa ilk hafta bile olurdu. Oğlum 3.gün başlamıştı ve çok şiddetliydi. İnşallah olmazlar..Bide bi sorum olcak kızlar.Oglum 22 günlük.Kolik degil ama biraz huysuz ve uykusuz .Acaba bu saatten sonra kolik olur mu ?
Bende tek kat giydiriyorum , uykudan uyanınca da ince bi yelek veya ceket giydiriyorum sadece nasıl alışırlarsa öyle gidiyor. Tabi evin ısısıda önemli.Kızlar Bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz .Iki katmı yoksa zıbın ve alt üst takımmı sadece
hepati b aşının yan etkisi yok diye biliyorum benKızlarrr tecrübeli anneler bi bakın bebeğime dün hepatit b aşısı vuruldu bebeğim kollarını kaldıramıyor aşırı halsiz gibi bu normal mi çok tedirginim
Aminn insallah kuzum allah razi olsun.cumlesinn yavrusunu korusun insallah.bisey sorcam canm senn gece atesin oluyomu? Bide ne zaman yan yatmaya basladin? Ben yan yatamiyorum malesef o yuzden de surekli sirtim agriyoBen varım canım,Allah evlatlarına saglikla kavustrsn inşaallah
Saol canm allah razi olsun insallah rabbim hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah.az once bi arkadasa da sordum da senin geceleri atesin cikiyomu canm ? Ben uyurken bi anda firliyo atesim.mikroptan korkuyorum acikcasi.bide tam anlamiyla ne zaman bitti agrilarin yan yatmaya be zamn basladin? Ben yan yatamiyorum kafayi yicem.o tuzden surekli sirtim agriyo put gibi yatiyorum sabaha kadar hic kipirdamadanAllah anali babali büyütsun canim sag salim küvezden cikarlar ve yaninda olurlar insallah :). bu arada ben sezeryan oldum
Benim 2 gündür ateşim var daha önce yoktu birde niye yan yatamıyorsun ki?Saol canm allah razi olsun insallah rabbim hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah.az once bi arkadasa da sordum da senin geceleri atesin cikiyomu canm ? Ben uyurken bi anda firliyo atesim.mikroptan korkuyorum acikcasi.bide tam anlamiyla ne zaman bitti agrilarin yan yatmaya be zamn basladin? Ben yan yatamiyorum kafayi yicem.o tuzden surekli sirtim agriyo put gibi yatiyorum sabaha kadar hic kipirdamadan
Yaklasik 20gun bende yan yatamamistim dikisler kopcakAminn insallah kuzum allah razi olsun.cumlesinn yavrusunu korusun insallah.bisey sorcam canm senn gece atesin oluyomu? Bide ne zaman yan yatmaya basladin? Ben yan yatamiyorum malesef o yuzden de surekli sirtim agriyo
Yaklasik 10gun bende yatamadim yan dikisler aciyodu zamanla yatarsin ama ates hic hissetmedim sadece sicak basiyoAminn insallah kuzum allah razi olsun.cumlesinn yavrusunu korusun insallah.bisey sorcam canm senn gece atesin oluyomu? Bide ne zaman yan yatmaya basladin? Ben yan yatamiyorum malesef o yuzden de surekli sirtim agriyo
Hmm anladim canm.benim.atesim.cok cikiyo acaba süt mu ates yapiyo diye dusunuyorum.gece sagmiyorum cunku yatmadan once sagip yatiyorumYaklasik 20gun bende yan yatamamistim dikisler kopcak
Yaklasik 10gun bende yatamadim yan dikisler aciyodu zamanla yatarsin ama ates hic hissetmedim sadece sicak basiyo
Canm benim karnim biraz buyuktu malum 3 uz oldugu icin yan dönemiyorum malesef dikislerime baski yapio acaba kimse mi yatamiyo mu diye dusundum ama sanirim bi benim :)Benim 2 gündür ateşim var daha önce yoktu birde niye yan yatamıyorsun ki?
canim ben 2.gunden itibaren yan yattim hemsire yan yattiginda agrilarimin daha cabuk geccegini soylemisti gercekten oyle oldu duz yatinca daha cok agrim oluyordu benim dikişlerim geriliyordu . 20.gunden sonra yüzüstü yatmaya baslamistim.atesim olmustu bilmiyorum ama cok terleme vardi bende sabah kalktigimda su gibi oluyirdumSaol canm allah razi olsun insallah rabbim hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah.az once bi arkadasa da sordum da senin geceleri atesin cikiyomu canm ? Ben uyurken bi anda firliyo atesim.mikroptan korkuyorum acikcasi.bide tam anlamiyla ne zaman bitti agrilarin yan yatmaya be zamn basladin? Ben yan yatamiyorum kafayi yicem.o tuzden surekli sirtim agriyo put gibi yatiyorum sabaha kadar hic kipirdamadan
Gece daha çok süt üretiliyor göğüsler doluyor o da ateş yapabilir benceHmm anladim canm.benim.atesim.cok cikiyo acaba süt mu ates yapiyo diye dusunuyorum.gece sagmiyorum cunku yatmadan once sagip yatiyorum
anladım canım benim normal doğum öyle bir sıkıntım olmadı o yüzden dedim niye yatamıyor acaba diye ama en kısa zamanda iyileşir inşallahCanm benim karnim biraz buyuktu malum 3 uz oldugu icin yan dönemiyorum malesef dikislerime baski yapio acaba kimse mi yatamiyo mu diye dusundum ama sanirim bi benim :)