2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bide bi sorum olcak kızlar.Oglum 22 günlük.Kolik degil ama biraz huysuz ve uykusuz .Acaba bu saatten sonra kolik olur mu ?

Kızlar Bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz .Iki katmı yoksa zıbın ve alt üst takımmı sadece
Ben tek kat giydriiyorum evim sıcak çünkü.benim de ayni 20 aldım 12 gitti benim gogusler baya buyudu kalça göbek ..nerdeyse eski hiç bi kıyafetim olmuyo bugün eski pantolonlardan birini giyip dışarı çıktım o kadar zor kapandı ki tuvalete gidemedim tekrar giyemem diye:))

Kızlar Bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz .Iki katmı yoksa zıbın ve alt üst takımmı sadece
Zıbın ve alt üst takım giydiriyorum.
Kızlar ben 20 kilo almistım 11 vermisim
.Göbek basen kalca yanlar duruyo .Igrenc oldu fizigim.Sizde durumlar nasıl
Pufff benimde aynı ya, bunda göbeğim hep aşağıdaydı ve alt kısımda simit gibi bi fazlalık kaldı.yanlardan fena duruyo.
Bide bi sorum olcak kızlar.Oglum 22 günlük.Kolik degil ama biraz huysuz ve uykusuz .Acaba bu saatten sonra kolik olur mu ?
Bu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama baştan olacak olsa ilk hafta bile olurdu. Oğlum 3.gün başlamıştı ve çok şiddetliydi. İnşallah olmazlar..

Ben toplamda 12 kg almıştım. Şuan kızım 16 günlük , 58 kg ile hamile kalmıştım . Hiçbişey yapmadan 57 kiloyum . Ama beslenemiyorum resmen , midem kabul etmiyor hiçbişeyi buda iyi değil diye düşünüyorum.

Takmayın kızlar kiloları , bebeler ayaklanınca hiçbişey kalmaz zaten :KK66:

Merhaba kızlar kilolarından bahsedilmiş benim bebekte. 27 günlük oldu. 74 ile başlamıştım 70 ile bitirmiştir şuan hala 70 'im :işsiz: benimde göbek var kalçalar desen almış başını gidiyor. İnşallah bir an önce giderler.

Kızlar mesajlarda pedin dikişlerini acıttığını söyleyenler vardı, gece okudum nickler aklımda değil :) ben normal pede geçtiğimden beri 101 ve bimde satılan pamuklu kalın pedlerden kullandım. Diğerlerinin üzeri naylonsu olduğundan çok rahatsız ediyor ve dikişleri acıtıyor. Bu bahsettiğim pedler 1 - 1,5 lira felan ve dikişlerimi hiç rahatsız etmedi diğeri gibi. İsterseniz siz de bi deneyin

Kızlarrr tecrübeli anneler bi bakın bebeğime dün hepatit b aşısı vuruldu bebeğim kollarını kaldıramıyor aşırı halsiz gibi bu normal mi çok tedirginim

Ben varım canım,Allah evlatlarına saglikla kavustrsn inşaallah
Aminn insallah kuzum allah razi olsun.cumlesinn yavrusunu korusun insallah.bisey sorcam canm senn gece atesin oluyomu? Bide ne zaman yan yatmaya basladin? Ben yan yatamiyorum malesef o yuzden de surekli sirtim agriyo

Kızlar Nasilsiniz artık
Bebelerden Fırsat olmuyor
Pek ancak okuyorum ama yazamıyorum her zmn Nasilsiniz ? Ben simdi okudum da sanirim
Biraz kalın giydiriyorum
Gece ozellikle
Bir kac gundur terliyor kızım . Evimiz 24/25 derece sıcaklığı altına uzun kollu zıbın ayaklı alt uzerine alt ust takım yada tek
Tulum giydiriyorum . Banyo
Yaptiysa penye battaniyeye sarıyorum şapka takiyorum. Bazende ince yelek giydiriyorum
Fkt sıcağa alissin istemiyorum. Suda var kı
Sicak olunca Gazi rahatlıyor
Sanki

Allah anali babali büyütsun canim sag salim küvezden cikarlar ve yaninda olurlar insallah :). bu arada ben sezeryan oldum
Saol canm allah razi olsun insallah rabbim hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah.az once bi arkadasa da sordum da senin geceleri atesin cikiyomu canm ? Ben uyurken bi anda firliyo atesim.mikroptan korkuyorum acikcasi.bide tam anlamiyla ne zaman bitti agrilarin yan yatmaya be zamn basladin? Ben yan yatamiyorum kafayi yicem.o tuzden surekli sirtim agriyo put gibi yatiyorum sabaha kadar hic kipirdamadan

Saol canm allah razi olsun insallah rabbim hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah.az once bi arkadasa da sordum da senin geceleri atesin cikiyomu canm ? Ben uyurken bi anda firliyo atesim.mikroptan korkuyorum acikcasi.bide tam anlamiyla ne zaman bitti agrilarin yan yatmaya be zamn basladin? Ben yan yatamiyorum kafayi yicem.o tuzden surekli sirtim agriyo put gibi yatiyorum sabaha kadar hic kipirdamadan
Benim 2 gündür ateşim var daha önce yoktu birde niye yan yatamıyorsun ki?

Aminn insallah kuzum allah razi olsun.cumlesinn yavrusunu korusun insallah.bisey sorcam canm senn gece atesin oluyomu? Bide ne zaman yan yatmaya basladin? Ben yan yatamiyorum malesef o yuzden de surekli sirtim agriyo
Yaklasik 20gun bende yan yatamamistim dikisler kopcak
Yaklasik 10gun bende yatamadim yan dikisler aciyodu zamanla yatarsin ama ates hic hissetmedim sadece sicak basiyo

Yaklasik 20gun bende yan yatamamistim dikisler kopcak

Yaklasik 10gun bende yatamadim yan dikisler aciyodu zamanla yatarsin ama ates hic hissetmedim sadece sicak basiyo
Hmm anladim canm.benim.atesim.cok cikiyo acaba süt mu ates yapiyo diye dusunuyorum.gece sagmiyorum cunku yatmadan once sagip yatiyorum

canim ben 2.gunden itibaren yan yattim hemsire yan yattiginda agrilarimin daha cabuk geccegini soylemisti gercekten oyle oldu duz yatinca daha cok agrim oluyordu benim dikişlerim geriliyordu . 20.gunden sonra yüzüstü yatmaya baslamistim.atesim olmustu bilmiyorum ama cok terleme vardi bende sabah kalktigimda su gibi oluyirdum

Hmm anladim canm.benim.atesim.cok cikiyo acaba süt mu ates yapiyo diye dusunuyorum.gece sagmiyorum cunku yatmadan once sagip yatiyorum
Gece daha çok süt üretiliyor göğüsler doluyor o da ateş yapabilir bence
Canm benim karnim biraz buyuktu malum 3 uz oldugu icin yan dönemiyorum malesef dikislerime baski yapio acaba kimse mi yatamiyo mu diye dusundum ama sanirim bi benim :)
anladım canım benim normal doğum öyle bir sıkıntım olmadı o yüzden dedim niye yatamıyor acaba diye ama en kısa zamanda iyileşir inşallah

X