• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yanı CNm bızımkiler 15 güne başlar .dıger arkadaşların Haftası fazla genelde
Ay ne bileyim hamileler bulantı kusma tiksinme yaşarlar ya bende henüz olmayınca garip hissediyorum kendimi.si an bende bisey yok.regl yakladirkrn kasiklarimda agri vardi simdi o biraz hafifledi.belim cok agriyor ama.birde kilolu hamile kaldım.midem sis simdiden nasıl olacak bakalım.ekmek yemesem diyorum

Ay ne bileyim hamileler bulantı kusma tiksinme yaşarlar ya bende henüz olmayınca garip hissediyorum kendimi.si an bende bisey yok.regl yakladirkrn kasiklarimda agri vardi simdi o biraz hafifledi.belim cok agriyor ama.birde kilolu hamile kaldım.midem sis simdiden nasıl olacak bakalım.ekmek yemesem diyorum
Bir de hcg degerim kac oldu merak ediyorum arttimi ki?en son 1000 uzeriydi ama suan ne durumdayım bilmiyorum.cumaya kadar nasıl dayanacaksam

Hayır boş gebelık degıl.gec döllenme olmuş sizde .sadece adet tarıhınıze göre degıl de .bebegın suan kı büyüklüğü neyı göstermiyorsa ona göre ılerlıyorsunuz.ama ılerde toparlarsınız.yetısir yanı normal haftasına .
Tamamdır. Teşekkür ederim. Aslında 6+4 te de en azından bebeği görmem lazımdı ama orda olsun da geç göreyim artık napalım :110: 6 senedir bekliyoruz azcık daha bekleriz..:dua:

Bende bu gün doktora gittim hcg 2200 çıkmıştı geçen hafta ben daha büyük beklerken 4+1gunluk kese göründü bebek görünmedi 10 gun sonra gel dedi kan değerine göre daha büyük olması gerek.ezmi son sat 20 haziran

Bende bu gün doktora gittim hcg 2200 çıkmıştı geçen hafta ben daha büyük beklerken 4+1gunluk kese göründü bebek görünmedi 10 gun sonra gel dedi kan değerine göre daha büyük olması gerek.ezmi son sat 20 haziran
Ben bgün ölçtürdüm. 1617
Geçen hafta keseyi gördük ama cuma tkrar gideceğiz. O zaman bnmki çok daha az çkmş diye düşünmeye başladım şuan .:110:

Canım merhaba evet altı yedi hafta ultrason görüntülerinden cinsiyet tahmin ediyorlar tutma oranıda %90 lar civarındaymış kesede plasenta konumuna göre ama o nub teorisi değil nub için yanılmıyorsam dokuz on hafta da yapıyorlar o cinsiyet tahminini
Bana tayin yaptılar erkek dediler ama bende hic anlamam böyle şeyden gorecez bakalım :))

Bir de hcg degerim kac oldu merak ediyorum arttimi ki?en son 1000 uzeriydi ama suan ne durumdayım bilmiyorum.cumaya kadar nasıl dayanacaksam
Ben bgün ölçtürdüm. 1617
Geçen hafta keseyi gördük ama cuma tkrar gideceğiz. O zaman bnmki çok daha az çkmş diye düşünmeye başladım şuan .:110:
o zaman benım saha kötü ya Benım 4+4 de 108 çıktı .yatın 5+1 doktora gıdıcem .boyle okuyunca kötü olmaya başladım .sorun bende mı dıye

Canım merhaba evet altı yedi hafta ultrason görüntülerinden cinsiyet tahmin ediyorlar tutma oranıda %90 lar civarındaymış kesede plasenta konumuna göre ama o nub teorisi değil nub için yanılmıyorsam dokuz on hafta da yapıyorlar o cinsiyet tahminini
Bana tayin yaptılar erkek dediler ama bende hic anlamam böyle şeyden gorecez bakalım :))

Ben 8.haftadayım bende de hic yok oğlumda da olmamıştı bu guzel bi sey bence olmazsa şanslılardansınız.

Kızlar merhabalar.Benim hastanedeki doktorlarım içime pek sinmedi.O yüzden yarın için özel bir muayenehaneden randevu aldım.Lakin aklıma bir soru takıldı doktora bağlanmadan burda sormak istedim.Tecrübeli arkadaşlar varsa.Bu tarz özel doktorlar doğumda ne kadar alırlar?
Wallace canım ben sakarya da oturuyorum 1800tl burda

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, ben bütün gün hastanedeydim ama kendim için değil annem için... annem 51 yaşında ve ne zamandır belirgin unutkanlığı ve cümle kurmada zorluğu vardı. Bugün test yaptılar ve sonuçlar kötü çıktı alzheimerın öncesi demanstan şüphelendiler... tomografi istediler ve ben bütün gün ağladım tomografi radyasyon yaydığı için annemin yanında durmamam lazımmış yazlıktan dönmek zorunda kaldım. Zor bir dönemden geçiyorum ve geçeceğim dualarınıza ihtiyacım var...

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, ben bütün gün hastanedeydim ama kendim için değil annem için... annem 51 yaşında ve ne zamandır belirgin unutkanlığı ve cümle kurmada zorluğu vardı. Bugün test yaptılar ve sonuçlar kötü çıktı alzheimerın öncesi demanstan şüphelendiler... tomografi istediler ve ben bütün gün ağladım tomografi radyasyon yaydığı için annemin yanında durmamam lazımmış yazlıktan dönmek zorunda kaldım. Zor bir dönemden geçiyorum ve geçeceğim dualarınıza ihtiyacım var...

Ben yarın uçağa binecegim kızlar ce benim uçak fobim var :bicak: hamile degilken ayıla bayıla biniyordum hele ki o kalkışta içim cekilecek gibi oluyor ama en azindan o zaman idare ediyordum ama simdi cok korkuyorum bir saatlik korkudan bisi olmaz bebege herhalde demi :110: iki yılda zar zor bir çocuk yapabildik zaten :işsiz:
allahın izniyle hicbiseycik olmaz bildigin butun duaları oku Bismillah de bin uçağa allah sizi korur inşallah. Sonuçta birtek siz binmiyorsunuz ki hem karayolundan daha guvenli;)

Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifa bulsun inşallah :(

Ben bgün ölçtürdüm. 1617
Benimde kafamı karıştıran değer böyle yüksek ken neden küçük gorunuyo ve daha kesede bebekte yok değer e göre 6"haftalarda olması lazımdı 10 gun nasıl beklicem

Geçmiş olsun.Rabbım şifasını versin inş .

Back