2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben sırf o başağrısı yüzünden korkuyorum epidural almaktan.. sancı anında son kararı veririm heraldee epidural icin:KK12:
Hiç böyle olacağnı zannetmiyordum. Üç gün oldu doğum yapalı , daha toparlanamadım valla. Diğer ikiainde hiç böyle olmadım. Bende epiduralden oldu herslde diye düşünmeye başladım...

Sen epiduralli doğum yaptığında sancı çekerken yürüyebiliyomuydun canım?
Ben yürüyemedim , çatala bile eşimle çıktım bacaklarım yok gibiydi.

Hiç böyle olacağnı zannetmiyordum. Üç gün oldu doğum yapalı , daha toparlanamadım valla. Diğer ikiainde hiç böyle olmadım. Bende epiduralden oldu herslde diye düşünmeye başladım...

Sen epiduralli doğum yaptığında sancı çekerken yürüyebiliyomuydun canım?
Ben yürüyemedim , çatala bile eşimle çıktım bacaklarım yok gibiydi.

İlkinde epidural uzun süre aldım 9.30 saat. Yuruyemedim bacaklarımi hissetmedim. Bide ilk olunca aha sakat kaldım galiba diye düşündüm hatta:)) ama normalmis. Sonrasında hiç problem yaşamadım.
Sonraki alisimda suni sancı almıştım. Epidural öncesi açıklığa bakarken suyumu patlattı yanlışlıkla. Epidural yapılırken bi taraftan suyum geliyodu. O ara açılma hızlı olmuş 15 dk sonra doğum oldu. Epidural in hiç fadasini görmedim. Ama doğumdan 5 gün sonra sırtından gelen bir agriyla tutuluyormus gibi ben öyle zannetmisim kafamı duvarlara vurdum diyebilirim kahve ağrı kesici suyla ayakta durdum. Bol kafein al. 3-4 saat te bir ilaç almıştım ben ağrı kesici.. doktor vermişti özellikle. . Tekrar gitmiştim çünkü. Ve yatarak dinlenme lazım tabii. Ayakta durmak oturmakta kötü yapıyordu. Benim yalnız oldugumida düşünürsen mahvolmusstum.
Çok konuştum pardon.
Ama herkesin vücudu farklı ilk alanlar özellikle bişey olmaz Allahın izniyle..

Günaydın güzel anneler.allahim bu cuma gününde hepimizin gönlüne göre versin inşallah.dogum yapamayan anneler tez vakitte yavrularına sağlıkla kavussunlar.biz büyüyoruz çok şükür.bir sağlık problemimiz yok ama 11.gün hâlâ göbek düşmedi.doktora girsem mi bilemedim.cocugun bi sıkıntısı yok göbekte kuruyor günden güne.sizinki ne durumda bir sorayim dedim

Günaydın güzel anneler.allahim bu cuma gününde hepimizin gönlüne göre versin inşallah.dogum yapamayan anneler tez vakitte yavrularına sağlıkla kavussunlar.biz büyüyoruz çok şükür.bir sağlık problemimiz yok ama 11.gün hâlâ göbek düşmedi.doktora girsem mi bilemedim.cocugun bi sıkıntısı yok göbekte kuruyor günden güne.sizinki ne durumda bir sorayim dedim
15 güne kadar normal diye biliyorum canım

İlkinde epidural uzun süre aldım 9.30 saat. Yuruyemedim bacaklarımi hissetmedim. Bide ilk olunca aha sakat kaldım galiba diye düşündüm hatta:)) ama normalmis. Sonrasında hiç problem yaşamadım.
Sonraki alisimda suni sancı almıştım. Epidural öncesi açıklığa bakarken suyumu patlattı yanlışlıkla. Epidural yapılırken bi taraftan suyum geliyodu. O ara açılma hızlı olmuş 15 dk sonra doğum oldu. Epidural in hiç fadasini görmedim. Ama doğumdan 5 gün sonra sırtından gelen bir agriyla tutuluyormus gibi ben öyle zannetmisim kafamı duvarlara vurdum diyebilirim kahve ağrı kesici suyla ayakta durdum. Bol kafein al. 3-4 saat te bir ilaç almıştım ben ağrı kesici.. doktor vermişti özellikle. . Tekrar gitmiştim çünkü. Ve yatarak dinlenme lazım tabii. Ayakta durmak oturmakta kötü yapıyordu. Benim yalnız oldugumida düşünürsen mahvolmusstum.
Çok konuştum pardon.
Ama herkesin vücudu farklı ilk alanlar özellikle bişey olmaz Allahın izniyle..
Yok estağfrullah tşk ettim :)
Aynen , yaa bendede var ama çok dayanılmayacak kadar kalmadı şükür. Ben herşey bitip gidecek sanıyodum bebek çıkınca :):) epiduralle hele hiiç hissrtmem zannediyodum. Ama şükür yine atlattım.

Darısıda inşallah , tez zamanda dana olsun canım. Rabbim kolayca kurtarsın , kavuştursun kuzunla...

İciyorum canım ya rezene kimyon yedigjm herşeye dikkat ediyorum ama yine de çocuk ikinmaktan pancara dönüyor ,surekli uykuda inliyo gazını çıkarıp kakasini yapınca rahat rahat uyuyor bize damla farz oldu
Günaydın güzel anneler.allahim bu cuma gününde hepimizin gönlüne göre versin inşallah.dogum yapamayan anneler tez vakitte yavrularına sağlıkla kavussunlar.biz büyüyoruz çok şükür.bir sağlık problemimiz yok ama 11.gün hâlâ göbek düşmedi.doktora girsem mi attabilemedim.cocugun bi sıkıntısı yok göbekte kuruyor günden güne.sizinki ne durumda bir sorayim dedim
Canım bizimki de 12. Gün düştü. Sarımsı bir sıvı akıyordu hatta korkup doktora götürmüştüm ama sorun yokmuş. Kuruyorsa bekle biraz daha düşer elbet.

Kızlarrr emzirmeyle ilgili sorularım geliyor lütfen cevaplayalım:)
Bebeğim 20 günlük her emzirmede tek meme veriyorum genelde 15-20 dakika tutuyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz kaç dakika emziriyorsunuz ?

Bizim dün 6. Gündü düştü şükür 20 güne kadarda dusmeyebilir cnm

Yok estağfrullah tşk ettim :)
Aynen , yaa bendede var ama çok dayanılmayacak kadar kalmadı şükür. Ben herşey bitip gidecek sanıyodum bebek çıkınca :):) epiduralle hele hiiç hissrtmem zannediyodum. Ama şükür yine atlattım.

Darısıda inşallah , tez zamanda dana olsun canım. Rabbim kolayca kurtarsın , kavuştursun kuzunla...

Amin inş. . Teşekkür ederim..

Kızlarrr emzirmeyle ilgili sorularım geliyor lütfen cevaplayalım:)
Bebeğim 20 günlük her emzirmede tek meme veriyorum genelde 15-20 dakika tutuyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz kaç dakika emziriyorsunuz ?
Bende takipteyim bu sorunun cevabını :)
Ben ilk başlarda göğsümün birini boşaltana kadar diğerine geçmiyodum. Sonra herkes ikisinide ver diye diretti, artık ikisinide veriyorum ama doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum. 10 ar dk kadar emiyor ikisinide. Hemşiremize sorucam bende. Her kafadan ayrı ses cıkıyor

S sez07 tesadüf şimdi görüştüm :)) bebek doyana kadar göğüsler sırayla emzirilecekmiş. Göğsün biri boşalmadan diğerine geçersen bebek son gelen yağlı sütü alamaz ve kilo almaz dedi.

Ben sırf o başağrısı yüzünden korkuyorum epidural almaktan.. sancı anında son kararı veririm heraldee epidural icin:KK12:
Bak sendede öleymis nst ye bakmiorlar hollandada öle almanya 28 de baslio ama burda yok almanyadaki arkadaslar sasirio ne dior eh cati muaynede yok sende varmu

S sez07 tesadüf şimdi görüştüm :)) bebek doyana kadar göğüsler sırayla emzirilecekmiş. Göğsün biri boşalmadan diğerine geçersen bebek son gelen yağlı sütü alamaz ve kilo almaz dedi.
Ay doyduğunu nasıl anlayacağım bıraksam saatlerce kalacak memede. Senin yaptığın iyi aslında her göğsü 10-15 dakika emzirmek yeterli olur heralde

Ay doyduğunu nasıl anlayacağım bıraksam saatlerce kalacak memede. Senin yaptığın iyi aslında her göğsü 10-15 dakika emzirmek yeterli olur heralde
Bebek bırakana kadar tek göğüste kalıncakmış canım, aynı anda iki göğüs verilmicekmiş. Eğer göğüste süt biterde yetmezse o zaman diğerine geçilecekmiş

X