-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.121
Canım silikon uç işe yarıyor yaralar konusunda çok kötüysen kullan ama ben de nasıl bırakacağım diye düşünüyorum :)Sağolun kızlar rahatladım sizin yorumlarınızı görünce...
Bende de migren değil ama ayakağa kalktıkça baş dönmesi ve sadece alnımda zonklama tarzda ağrı var. Tansiyonum mu dştü kansızmı kaldım anlamadım...
Allahım hem çok güzel hem zor günler ... Hepimize yardımcı olsun rabbim...
Memede yapışık bir bebem var. Emzik tuttu ama bi süre sonra hırslanıyo ağlıyo , mama aldık denedik içiyo ama illede meme istiyo napıcaz biz böyle. Evde iki tane daha bebe var , diğeri hep göğüste . Ananın memeler yaradan fora ...
Lohusa sendromunun dibine dalmak üzereyim :):)
papatya1994 y4zy4qmurum
Boşver emsin canım ben bilerek emzik vermiyorum daha bol bol emsin ki sutumuz bol olsun inşSağolun kızlar rahatladım sizin yorumlarınızı görünce...
Bende de migren değil ama ayakağa kalktıkça baş dönmesi ve sadece alnımda zonklama tarzda ağrı var. Tansiyonum mu dştü kansızmı kaldım anlamadım...
Memede yapışık bir bebem var. Emzik tuttu ama bi süre sonra hırslanıyo ağlıyo , mama aldık denedik içiyo ama illede meme istiyo napıcaz biz böyle. Evde iki tane daha bebe var , diğeri hep göğüste . Ananın memeler yaradan fora ...
papatya1994 y4zy4qmurum
Ya bizde öyle battaniye emerken yakaladım bende geçen,emzik alıyor ama...bende sütüm doyurmuyor mu diye korktm ama demek öyle değilmişCnm bende öyleydm. Kucağıma almasam bile on dk uyuyor daha gözünü açmadan aranıodu battaniye falan ağzına ne gelse emmeye çalışıodu. Öyle olunca sütüm mü yok ememio mu doymuo mu diye sağıp vermeye başladm. Ve anladım ki hem oburlk var hem tiryakilik. Emzik istemio ağzına kocaman bişey istio resmen. Biberonu alıo çok şükür
Bizim göbek cok geç kurudu düştükten sonra minik minik kanadı o yüzden 5 günde yıkadım bende.Simdiki mevzumuz göğus uçları belli oldu :)) senin minik obur yesin buyusn işte ne güzel benimkini gorsen zorla sokuyorum ağzına,annemde yıllarca zorla yedirdi bana hatta üniversite ye kadar zorla yedim,diyorum annemin ahı tuttu
biogaia yi subat annelerinden bende cok duydum canim ama onu kullanmadimBizimde pazartesi kontrol var damla isticem hala bisey kullanmiyoruz ama çocuk catlicak ilaç kullanmayayim desem de olmayacak galiba.senin diğer iki damla neydi canım biogaia diye bi damla varms herkes memnun onu mu alsam diyordum bende
İciyorum canım ya rezene kimyon yedigjm herşeye dikkat ediyorum ama yine de çocuk ikinmaktan pancara dönüyor ,surekli uykuda inliyo gazını çıkarıp kakasini yapınca rahat rahat uyuyor bize damla farz olduBaşla canım hemen inşallah olumlu etkisini görürsün. Kendin rezene içiyor musun o da rahatlatıyor bebeği
Yok canım ya zaten dini bir dayanağı yok batıl inançlardan işte yıka istediğin zaman kimseye bakmaKızlar 40 cıkmadan akşam bebek yıkanmaz diye birşey duydunuz mu? Ya ben akşam uykusuna geçsin diye gece yıkayacaktım biri öyle dedi kafam karıştı.
Yarı kırk yaptık.Birde şimdi akşam olmadan eve dönün muhabbetini duydum.
Yahuuu bu 40 uçmasının doğrusu nedir?
Sizlerde nasıl
Bende bu ağrı lardan silikon uç alayim dedim ama sonra beni reddeder diye korkuyorum artık gercek anlamda" sikacagiz disimizi"..Canım silikon uç işe yarıyor yaralar konusunda çok kötüysen kullan ama ben de nasıl bırakacağım diye düşünüyorum :)
Ben de biraz önce silikonsuz verdim aldı sorum olmadı ama göğsüm hala sızlıyorBende bu ağrı lardan silikon uç alayim dedim ama sonra beni reddeder diye korkuyorum artık gercek anlamda" sikacagiz disimizi"..
Ohh ne güzel canım almasi büyük şans reddeden bebek çokBen de biraz önce silikonsuz verdim aldı sorum olmadı ama göğsüm hala sızlıyoroff bu süreç ne kadar zor ya
Sağolun kızlar rahatladım sizin yorumlarınızı görünce...
papatya1994 y4zy4qmurum
bizde de hep ayni muhabbetlerKızlar 40 cıkmadan akşam bebek yıkanmaz diye birşey duydunuz mu? Ya ben akşam uykusuna geçsin diye gece yıkayacaktım biri öyle dedi kafam karıştı.
Yarı kırk yaptık.Birde şimdi akşam olmadan eve dönün muhabbetini duydum.
Yahuuu bu 40 uçmasının doğrusu nedir?
Sizlerde nasıl
bizde de hep ayni muhabbetler
aksam yiknamaz .
aksam ezanindan sonra disarda olma aksam ezanindan sonra cocugu yalniz birakma bogarlar ölüsünü bulursun.
40li cocuk hep uyur bu cocuk agliyor rahatsiz ediyorlar kesin
gece karanlikta uyutma 40gun ışık acik kalsin .. aklima gelenler ! valla bunaltiyorlarr insanii ! icimede süphe düşüyor yapiyorum mecbur ama kafayi yicem artik
Aynen canım hayırlısı, vakti var demekki. Sağlıcakla kavusun yeterki..Günaydın kızlar
Nst ye girdim benim gelen sancılar da yoktu nst deyken. bi kaç gün daha bekleyelim diyebilir dedi ebe stres oldum. Gece de uyuyamadım hiç.. hakkımızda hayırlısı
Bize metsil vermişti kendi dr akrabamız. İlk başta hafiften rahatlattı ama tam anlamıyla çare olmadı. Emiyo uyuyo gazı çıkmıyo uğraşsamda. Yatırıncada kıvranıp kalkıyo. Oğlumda üç şişe biogaia kullanmıstık iyi gelmişti. Şişesi çok minikti ya 20 gün gidiyodu günde 5 damladan. Yine öyle mi ki?Biogaia kullanıyoruz işe yarıyor çoğu zaman. Sen ne kullanıyorsun canım
Kuzum benim ilk doğumdan sonra olmuştu o dediğin. Üstüne bir de çarpıntı oluyodu geceleri. Kanla ilgili bir durum sanırım. Zaten ilk zamanlar tansiyonda ve nabızda değişimler oluyo.Sağolun kızlar rahatladım sizin yorumlarınızı görünce...
papatya1994 y4zy4qmurum
Canım benim bebek 36+4 günlükdü doğduğundaC citos59nev seninde gözün aydın canım kaç haftalık doğdu senin bebiş?