2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aralıksız bir ağrı ben anlamadım bu işten bişi ya. :/ süre tutym diyorum da onu da beceremedm :) evde doğurmazsam iyi valla

ilkin normal miydi canım senin tecrubelisin ne güzel:)catiya bakilmasi da bi yonden iyi bi yönden kotu en azındandoktorun bekleyelim demis

Evet yaa krem den birsz daha sıvı kıvamlıydı ağız. Bugn sulanmış sarı su :) yakında beyaz süte geçicez anlaşılan :)
Aynen canım, bağışıklığı için alması gerrkiyomuş ağızı. Olabildiğince emzir, olmazsa sağıp bi şekilde vermeyi dene. O ağız sütü geçtikten sonra normale dönüyor. Bir de bol su iç ve sıcak duşa gir mutlaka, kıvamını seyreltiyor,
Ohh maşallah :) ben 2 -3 güne bir yıkıyorum canım havalar değişken olunca korkuyorum sık yıkamaya.
Misafirim olunca bakamadım canım kusura bakma biraz geç oldu. İki saattirde hanfendiyle uğraşıyorum. O akıntıda, kremsi şeyde normalmiş canım. Dün oturup araştırdım bende.
Bu arada arkadaşım sezaryen olunca ameliyat sonrası bebeğine bakmıştım birkaç saat. Onda fazlaca kızarıklık vardı. Üçüncü gün halen devam ediyodu. Hemşirelerden krem istedim ama kız bebeklerde pişik ihtimali erkeklere oranla daha azdır ve doğal rengi kızarık görünmesine yol açar demişlerdi.

meriiiii S sarihperi
Kızlar ne durumdasınız, geliyor mu yoksa bebişler:)
Bu arada benim sancımda böbrek ağrısı gibi nir ağrıyla başlamıştı gece. Sadece soldaydı ağrı ve sabitti. Karnımda kasılmalar vardı sıkça. Bir süre sonra kasıklardan yukarı inceden sancılar girmeye başlamıştı. O zaman dk tutmaya başladım.
Bel ağrısı sabit diyip geçmeyin, hiç belli olmuyor ağrının şekli:) hayırlısıyla kavusun inşallah:)

ay canım ya anlamadim gerçekten belimin agrisi uzuun bi sure oluyo sonra geciyo sonra gene benimle

Alle viando damlayi kullaniyorum ben emzirmeden 20dakika once 4damla damlatiyorum agzina gunde 3 defa cok isime yaradi son 10 gundur cok rahatim 3tane hastane gezdim sonuncuda bebegim rahatladi diger 2ilac ise yaramamisti bizde y4zy4qmurum

ilkin normal miydi canım senin tecrubelisin ne güzel:)catiya bakilmasi da bi yonden iyi bi yönden kotu en azındandoktorun bekleyelim demis

Normal di hepsi.. inş. Buda normal olur.. düzensiz sancim varsa doğum değildir. . Dinlenmeye çalış. Karın ağrısıağrısı gaz sancisi falandir

Normal di hepsi.. inş. Buda normal olur.. düzensiz sancim varsa doğum değildir. . Dinlenmeye çalış. Karın ağrısıağrısı gaz sancisi falandir
Cnm seni göremeyince buda dogurdu sandim hahha
Bende gece ucte uyandim sol yumurtam batmaylaaa yaaa ama sola yattim gecti benimkii elliyle kesin orama bastirdi ayagiylaaa migdemde ehh yavrularr artikk daraldii yaa kiyamam annemi bekliom hahah

Cnm seni göremeyince buda dogurdu sandim hahha
Bende gece ucte uyandim sol yumurtam batmaylaaa yaaa ama sola yattim gecti benimkii elliyle kesin orama bastirdi ayagiylaaa migdemde ehh yavrularr artikk daraldii yaa kiyamam annemi bekliom hahah

Ohh ne güzel annen de yanında. . ben daha duruyorum. Ne zamana gelirse artikk bekliyoruz

Ohh ne güzel annen de yanında. . ben daha duruyorum. Ne zamana gelirse artikk bekliyoruz
canım gece 3.30da bel ağrım vardi aradada buyuk tuvaletim varmis gbi baski oluyodu yataktaydim iki bacagimin arasina yastik koydum oyle sanciyi dinlerken sizmisim ara ara uyandim 5.30du iyice uyandigimda bel agrim yoktu yalanci sancı miydi bu şimdi

oyle cok yok canım zaman zaman oluyo
O bel ağrısıyla kasılmalarda tetiklenirse o zaman süre tutuluyo canım. Ama sadece bel ağrısı yeterli olmayabilir.
Alle viando damlayi kullaniyorum ben emzirmeden 20dakika once 4damla damlatiyorum agzina gunde 3 defa cok isime yaradi son 10 gundur cok rahatim 3tane hastane gezdim sonuncuda bebegim rahatladi diger 2ilac ise yaramamisti bizde y4zy4qmurum
Hiç duymamıştım adını canım. Bende bi araştırma yapıcam. Bazen gerçekten fena oluyo uyumadıgında. Sizde işe yaramasına çok sevindim. Her bebeğe etki eden farklı olabiliyo, en güzeli deneme yanılma..

Hamilelik bitti, migren geri geldi. Parol dışında bişeyde yasaktır muhtemelen. Oturur ağlarım artık ağrıdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…