- 28 Ocak 2012
- 221
- 226
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.081
Yalancı sancı yürüyünce geçiomuş ben azcık yürüyim de yarım saat içinde geçmezse sanırım gidicem hastaneye :)
benimde ilk basta oyleydicanim sonra azaldi simdi bi oluyo bi olmuyoAralıksız bir ağrı ben anlamadım bu işten bişi ya. :/ süre tutym diyorum da onu da beceremedm :) evde doğurmazsam iyi valla
ilkin normal miydi canım senin tecrubelisin ne güzel:)catiya bakilmasi da bi yonden iyi bi yönden kotu en azındandoktorun bekleyelim demisGeçen hafta yoktu. Bu haftada kontrol etmedi. İstersen bakayım dedii nasılsa dogmayacak daha diye ben istemedim. Ümitsizim yani... cuma günüm doluyor haftaya perşembe randevu tekrar. O vakte gelmezse cumaya yada cumartesi ye gün verir sanırım. 41 de yada 41+1 de dogururum suniyle.. diye dusunuyorum. .
O kadar hurma yedim. Kocayla odev tmm. 3 yaşında oğlum var kucağıma geliyo bazen. Onuda taşıyorum sen erken doğurursun diyorlardı. . Yok nerdee.. içimde büyüt cem bu kızı. .
Ama mide bulantısı karın ağrım ve ishalim var.. başkada bişey yok. Gece okadar yukarda hareket ediyorduki resmen doğumdan kaçıyor gibi.. uyutmadi benii
canım nasil oldunYalancı sancı yürüyünce geçiomuş ben azcık yürüyim de yarım saat içinde geçmezse sanırım gidicem hastaneye :)
Aynen canım, bağışıklığı için alması gerrkiyomuş ağızı. Olabildiğince emzir, olmazsa sağıp bi şekilde vermeyi dene. O ağız sütü geçtikten sonra normale dönüyor. Bir de bol su iç ve sıcak duşa gir mutlaka, kıvamını seyreltiyor,Evet yaa krem den birsz daha sıvı kıvamlıydı ağız. Bugn sulanmış sarı su :) yakında beyaz süte geçicez anlaşılan :)
Ohh maşallah :) ben 2 -3 güne bir yıkıyorum canım havalar değişken olunca korkuyorum sık yıkamaya.Herkese iyi aksamlar teyzeler ve guzel bebeleri :) biz bir haftalık olduk bile Zaman Nasıl
Gecti Anlamadim bile@Albeni7 gozun aydın Can'ım yaa sende kurtuldun sonunda ohhh gigus ucuyla benim de basım dertte yaa ama daha iyiye gidiyor hastaneden çıkarken Dr bana garmastan yazmis sürdüm
Bir kac kere yıkamak gerekiyor onu emzirmeden once. ben o ikinmada sıkıntıyı
Oglumda yasamıştım Şen'de ayni olmussun neyse gecti bitti gitti
Kızlar göbuslerin boşlugu Benide arada bir duygulandırıyor fkt gun ne gun zayıflamak ve istedigim kıyafetlerimi giymek guzel benceyüz üstü uyumak yuksege uzanmak aniden zıplamak özgürce hareket etmek sahane bol sütlü Memiş'ler gazsız sancısız gülücüklü bebislerimiz olsun insaallah havalar düzeliyor bizim göbek düşmedi ama yıkamaya basladik pazartesiden beri. 40
Çıkana kadar hergun yıkmakta lazım fkt annemler hasta ederiz diyorlar
Korkuyorum siz hergun yıkıyor musunuz Can'lar ?
Misafirim olunca bakamadım canım kusura bakma biraz geç oldu. İki saattirde hanfendiyle uğraşıyorum. O akıntıda, kremsi şeyde normalmiş canım. Dün oturup araştırdım bende.Oyy çok sağol kuzum. Moral oldun bizede... Hepimiz güle güle büyütelim inşallah.
Biz daha tazeciğiz tteyzesi , o yüzden banyo konusunda bişey diyemiyorum. Hergün yıkamak belki zor olabilr malum havalar değişik gidiyor.
Bende sana bişey soracaktım, özellikle kız annelerine ...
Benim kızımın pipisinde kremsi beyaz o koltuk altlarındaki bacak aralarındaki gibi beyaz kremsi sıvıdan var.
Ama ben ilk defa kız annesiyim ya korktum , akıntı da olmuş bebeğin vajinasında normal mi o kremsi beyaz akıntı. Sizde geçti mi?
Enfeksiyon değildir demişiş gibi sanki pipiside. Rengi kırmızıya çalıyor.
Sizde de oldumu kızlar??? Kızı olan annişler... @jtaime020626y4zy4qmurum @mutlumuyum ki
Şu an geçti cnm. Sanırım uyumaya karra verdim :)canım nasil oldun
ay canım ya anlamadim gerçekten belimin agrisi uzuun bi sure oluyo sonra geciyo sonra gene benimlemeriiiii S sarihperi
Kızlar ne durumdasınız, geliyor mu yoksa bebişler:)
Bu arada benim sancımda böbrek ağrısı gibi nir ağrıyla başlamıştı gece. Sadece soldaydı ağrı ve sabitti. Karnımda kasılmalar vardı sıkça. Bir süre sonra kasıklardan yukarı inceden sancılar girmeye başlamıştı. O zaman dk tutmaya başladım.
Bel ağrısı sabit diyip geçmeyin, hiç belli olmuyor ağrının şekli:) hayırlısıyla kavusun inşallah:)
Peki kasılmalar var mı karnında?ay canım ya anlamadim gerçekten belimin agrisi uzuun bi sure oluyo sonra geciyo sonra gene benimle
psikolojik mi etkilendin acaba gerci keske sancin olsa senin:)bebekler bilir gelcekleri zamanlarini hadi uyu sen canım:)Şu an geçti cnm. Sanırım uyumaya karra verdim :)
oyle cok yok canım zaman zaman oluyoPeki kasılmalar var mı karnında?
ilkin normal miydi canım senin tecrubelisin ne güzel:)catiya bakilmasi da bi yonden iyi bi yönden kotu en azındandoktorun bekleyelim demis
Cnm seni göremeyince buda dogurdu sandim hahhaNormal di hepsi.. inş. Buda normal olur.. düzensiz sancim varsa doğum değildir. . Dinlenmeye çalış. Karın ağrısıağrısı gaz sancisi falandir
Cnm seni göremeyince buda dogurdu sandim hahha
Bende gece ucte uyandim sol yumurtam batmaylaaa yaaa ama sola yattim gecti benimkii elliyle kesin orama bastirdi ayagiylaaa migdemde ehh yavrularr artikk daraldii yaa kiyamam annemi bekliom hahah
canım gece 3.30da bel ağrım vardi aradada buyuk tuvaletim varmis gbi baski oluyodu yataktaydim iki bacagimin arasina yastik koydum oyle sanciyi dinlerken sizmisim ara ara uyandim 5.30du iyice uyandigimda bel agrim yoktu yalanci sancı miydi bu şimdiOhh ne güzel annen de yanında. .ben daha duruyorum. Ne zamana gelirse artikk bekliyoruz
O bel ağrısıyla kasılmalarda tetiklenirse o zaman süre tutuluyo canım. Ama sadece bel ağrısı yeterli olmayabilir.oyle cok yok canım zaman zaman oluyo
Hiç duymamıştım adını canım. Bende bi araştırma yapıcam. Bazen gerçekten fena oluyo uyumadıgında. Sizde işe yaramasına çok sevindim. Her bebeğe etki eden farklı olabiliyo, en güzeli deneme yanılma..Alle viando damlayi kullaniyorum ben emzirmeden 20dakika once 4damla damlatiyorum agzina gunde 3 defa cok isime yaradi son 10 gundur cok rahatim 3tane hastane gezdim sonuncuda bebegim rahatladi diger 2ilac ise yaramamisti bizdey4zy4qmurum