- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.161
Onu düzenli kullanmak gerekiyor diye biliyorum ben canım. Çünkü diğer gaz gidericilerden farklı o. Bağırsak probiyotiği diye geçiyormuş. Düzenli kullanım ile bağırsakların sistemli çalışmasını sağlıyormuş. Özellikle sabahları emzirmeden önce ver demişti bize dr.Aynen emiyor uyuyor gaz çıkarmaya fırsat olmuyor çoğu zaman. Mecbur arada damla kullanıyoruz ama hergün kullanmıyorum. Şişesi çok minik dediğin gibi anca 20 kullanıma yeter
p.tesiye randevu aldım canım dogum olmazsa alicam raporu,ahmet hocadan aldim bekletmezler demi ntsyw falan aliyolar mi gitmisken farkli bi doktorda gorsunŞu an tek duam o inşallah suni etki eder de kendi gelir.. Eski mesajlara baktım @Deli_manya doğum hikayesini yazmamış. Sadece 2gün suni sancı aldığını yazmış. Gelse de azcık bişiler yazsa
Başka suni sancı ile normal doğum yapan var mıydı ki
Ben doğum hikayeleri okurken denk gelmiştim suni ile başlatılıp doğuranları. Bi de aklımda G Gocaltug kalmış. O da suni ile yapmıştı gibi geliyor tam emin değilim de.Şu an tek duam o inşallah suni etki eder de kendi gelir.. Eski mesajlara baktım @Deli_manya doğum hikayesini yazmamış. Sadece 2gün suni sancı aldığını yazmış. Gelse de azcık bişiler yazsa
Başka suni sancı ile normal doğum yapan var mıydı ki
Canım bana da 40ı çıkmadan gece yıkama dediler ama hiç dinlemedim tabiKızlar 40 cıkmadan akşam bebek yıkanmaz diye birşey duydunuz mu? Ya ben akşam uykusuna geçsin diye gece yıkayacaktım biri öyle dedi kafam karıştı.
Yarı kırk yaptık.Birde şimdi akşam olmadan eve dönün muhabbetini duydum.
Yahuuu bu 40 uçmasının doğrusu nedir?
Sizlerde nasıl
Haftanı söyle canm sekreter kıza. Kendin söyle nst ye girecek miyim ilk defa geliyorum diye. Sekreter direk nstye yöneldirmez ise Ahmet hocaya da sorarsın. Nst ye girmeme gerek var mı diye. 38.haftadan sonra her kontrolden önce banu hoca girmemi söyledi bana.p.tesiye randevu aldım canım dogum olmazsa alicam raporu,ahmet hocadan aldim bekletmezler demi ntsyw falan aliyolar mi gitmisken farkli bi doktorda gorsun
Tatlım en son sen de ilişki üzerine doğum yapınca biz de denedik hala gelen giden olmadı. İki gün üst üste denedik ama tık yok. Duş da aldım sıcak sıcak. 40+6yarın yatışım yapılacak artık.Kizlar merhaba umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür Doğum yapanlar hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Canım böyle şeyleri söyleyenlere direk kulak tıkayın. Dinledikçe abartıyorlar çünkü. Hatta bence şaka ile karışık tersleyin.Canım bana da 40ı çıkmadan gece yıkama dediler ama hiç dinlemedim tabigece 11de bile yıkadık ohh uzun süre huzurla uyudu dışarı da çıkarma dediler güneşli bi günde parka da gittik
para veriyorumya tabikide girerimnstye:))Haftanı söyle canm sekreter kıza. Kendin söyle nst ye girecek miyim ilk defa geliyorum diye. Sekreter direk nstye yöneldirmez ise Ahmet hocaya da sorarsın. Nst ye girmeme gerek var mı diye. 38.haftadan sonra her kontrolden önce banu hoca girmemi söyledi bana.
ya canım iliskiden sonra mi geldi senin sancin bizde dun denedik baya bi belim agridi ama sonra gecti ikinma hissi bile gelmisti hattaKizlar merhaba umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür Doğum yapanlar hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Bende bunu planlıyorum yaa gündüz banyo yapıp gündüz uzun uyuyor şuan çünkü...Sağlık ocağı falan bahanesiyle dışarı cıkıyoruz da şu akşam cıkma işinide yenmem lazım :)Canım bana da 40ı çıkmadan gece yıkama dediler ama hiç dinlemedim tabigece 11de bile yıkadık ohh uzun süre huzurla uyudu dışarı da çıkarma dediler güneşli bi günde parka da gittik
kız ben değil dim o. Ama iki oğlumda işe yaramıştı benimkiside. Bu sefer sancılanın öyle gittim hastaneye ben.Tatlım en son sen de ilişki üzerine doğum yapınca biz de denedik hala gelen giden olmadı. İki gün üst üste denedik ama tık yok. Duş da aldım sıcak sıcak. 40+6yarın yatışım yapılacak artık.
Yok canım ben değildim o. Ama ilk 2 doğumum ilişkiden sonra olmuştu. Bazılarında işe yarıyor bazılarında yaramıyor vakti zamanı var daha deme ki hakkınızda hayırlıdı inşallahya canım iliskiden sonra mi geldi senin sancin bizde dun denedik baya bi belim agridi ama sonra gecti ikinma hissi bile gelmisti hatta
Tatlım en son sen de ilişki üzerine doğum yapınca biz de denedik hala gelen giden olmadı. İki gün üst üste denedik ama tık yok. Duş da aldım sıcak sıcak. 40+6yarın yatışım yapılacak artık.
41+2 deki bahsettiğiniz doğum ilk doğum muyduM meriii ben bi öncekinden 41+2 de suniyle dogurmustum. Benim bebek yukardaydi açıklığım vardı 4 cm ama bebek asagi inmedi. Suyumu patlattı hemşire yanlışlıkla onunla beraber açıklık arttı bebekte indi.. Toplamda 8 saat te doğdu. Herkeste aynı değil. Suniyle iki saatte Doguranlar da var..
İnşallah en kolay şekilde kısa sürede dilediğin gibi bir dogum olur...
Evet canımSuni sncı mı verilecek yarın
Hatları mı karıştırdım :)Kizlar merhaba umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür Doğum yapanlar hayırlı uğurlu olsun n
kız ben değil dim o. Ama iki oğlumda işe yaramıştı benimkiside. Bu sefer sancılanın öyle gittim hastaneye ben.
Evet canım
Birde hiç açılma var mı bebek kanala indi mi neye göre verilecek sancıEvet canım