2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Aynen cnm. Bende eşime soruyrm sen mi yaptın diye :) duruma göre veririm belki. Kızımda nurse harveys almştk. Verdiğim zaman sanki daha da sancılanmştı. Ondan bidaha vermemştm. Rezene veriodm biberonla sadece bende ekstra içiodm tabi o kadar. Zorlanırsam oğlumda da denerm. Şimdilk idare ediyrz :)

Ya bizde öyle battaniye emerken yakaladım bende geçen,emzik alıyor ama...bende sütüm doyurmuyor mu diye korktm ama demek öyle değilmiş

Cnm doymuo olablr de. Çünkü biberonla vermeye başladktn sonra bidaha yapmıo. Yaptığında hemen veriyoruz doyunca yapmıo. Emzikte açken emio bilio msn. Karnı tokken Emzik almıo. Bazen geceleri emzirmeye üşendğimde Emzik veriyrm uyuyo halbuki açlktn çocuk emio emziği. Sonra kalkıp emzryrm bi süre sonra emzikte istemio. İstersen sende sağıp vermeye çalış. Sütünn olmadğndn değil bebek emerken yorulup kendini doyuramadğndn oluyor olablr

Sağol kuzum acısı yeni yeni çıkıyor anlaşılan ilk gün iyiydim. Kahve falan da demediler de deneyim bi

mezari unutmusum ben oda vardi dogru :) bende kafamda oyle seyler kuruyorum ki gece hep arkamdan biri cikacak diye sabaha kadar yusuf yusufum :)

meriiiii canim naptin ne dedi doktor
Yarın yatış var cnm. Nst filan iyi çıkıyor ama yarın 40+6 beklemek istemiyor artık doktor. Zaten ben de bekleyemem artık.
Sabah 7de gidicem. Ebe açıklık muayenesi yapacak. Lavma filan yapılacakmış. Suni sancı verilecek. Açıklık olursa normal doğum. Yoksa da sezeryan..
Lavma yapılanlar kimler nasıl bi işlem kızlar. Zor mu?

Sağol kuzum acısı yeni yeni çıkıyor anlaşılan ilk gün iyiydim. Kahve falan da demediler de deneyim bi
Canım bol su ve kahve iç.spinal olmuştum bende sonra hastanede bana bi günde 20 ye yakın kahve icirdiler ve bol su çok iyidim ilk günler sonra evde icmedim baş agrim felaketti kahveye devam ettim nerdeyse günde 5 tane .bebeğe bi etkisi olmadı.doktor iç dedi kafein beyne etki edip ağrı yapan yeri büzüstürüyomus baya rahatlatiyo

Hastaneden geldiğimde depresyondaydım resmen. Gelmeyen bebeği zorla getiriyoruz die. Uyudum rahatladım biraz. Bakalım Allah büyük. Kendime gelir gelmez yazarım. Bana dua edinnnn

Hastaneden geldiğimde depresyondaydım resmen. Gelmeyen bebeği zorla getiriyoruz die. Uyudum rahatladım biraz. Bakalım Allah büyük. Kendime gelir gelmez yazarım. Bana dua edinnnn
canım catina bakmislar miydi senin acikigin var miydi,kendini kötü hissetme hic cunku artık gunu dolmus beklemekte riskki olabilir sen elinden geleni yaptın hayirlisi olsun inşallah,lavman acili bi islem degilmis ama nasil oldugunu bilmiyorum ama yapılmasi iyi olur bence ikinirken kafanda soru olmaz

burdada hollandali arkadas var 37 de ama bebeyi buxuk kilsou 4 galiba agrisi cok artik sormus haftaya suni ile dogum yapcak daxanamiormus

Yarın ilk defa bakacak ebeler cnm. Doktor hiç bakmadı. Sadece çatı muayenesi yapmıştı normal doğum yapabilir miyim diye onun için de içime bir şey soktu görmedim sadece hissetmiştim. Çok rahatsın açıklık muayenesinde daha rahat olursun demişti. İnşallah suni sancı ile açılma olur bebeğin kalp atışında vs sorun olmaz da sezeryana gerek kalmaz umarım

rahim agzinin kısaligina bakmistir aletle baktiysa canım catiya aletle bakıldıgini duymadım hic bilmiyorum daha dogrusu aman her seyide bilmeyim zaten:)heycanlisindir sen simdi:)

rahim agzinin kısaligina bakmistir aletle baktiysa canım catiya aletle bakıldıgini duymadım hic bilmiyorum daha dogrusu aman her seyide bilmeyim zaten:)heycanlisindir sen simdi:)
Biraz heyecan biraz endişe bebeğime kavuşmak için heyecan ama korkmamak da elde değil tabi.. Bakalım mevlam neyler.. Neylerse güzel eyler.
Sen rapor işini naptın

Burda özelde de devlette de lavman yapmadılar canım. Tuvalet ihtiyacın olsa bile yapabilirsin doğum anında diyolar. O yönde hiçbir müdehale edilmiyor.
Hayırlısı ile suni sancının faydası olurda o şekilde doğum yaparsın inşallah. Allah sağlıcakla kavustursun inşallah

Aynen emiyor uyuyor gaz çıkarmaya fırsat olmuyor çoğu zaman. Mecbur arada damla kullanıyoruz ama hergün kullanmıyorum. Şişesi çok minik dediğin gibi anca 20 kullanıma yeter

Şu an tek duam o inşallah suni etki eder de kendi gelir.. Eski mesajlara baktım D Deli_manya doğum hikayesini yazmamış. Sadece 2gün suni sancı aldığını yazmış. Gelse de azcık bişiler yazsa
Başka suni sancı ile normal doğum yapan var mıydı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…