- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.101
Aii migren deme 3 gun yatirioo bebeye nasil bakacammmmHamilelik bitti, migren geri geldi. Parol dışında bişeyde yasaktır muhtemelen. Oturur ağlarım artık ağrıdan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aii migren deme 3 gun yatirioo bebeye nasil bakacammmmHamilelik bitti, migren geri geldi. Parol dışında bişeyde yasaktır muhtemelen. Oturur ağlarım artık ağrıdan :)
Senin yaninda yokmu kimse esinden baskaOhh ne güzel annen de yanında. . ben daha duruyorum. Ne zamana gelirse artikk bekliyoruz
canım gece 3.30da bel ağrım vardi aradada buyuk tuvaletim varmis gbi baski oluyodu yataktaydim iki bacagimin arasina yastik koydum oyle sanciyi dinlerken sizmisim ara ara uyandim 5.30du iyice uyandigimda bel agrim yoktu yalanci sancı miydi bu şimdi
Senin yaninda yokmu kimse esinden baska
Ya bir Allahtan kuvvet aliorum.bide annem den ben disciyede gitsem safrada tas dusurdum annemden kuvvet alirim bilmiomm anne ondan galibaa tamam yardim duayla edebilir ama yaninda olmak bie yeter deme
Seninkiii nazlanioooo yandinn hahhaha benimkide cadiii neresiyleee beniii maf edioo bilemedimmm inattt babasi givi benimki
Ama seninde cocuklar var neguzel yaninda insaAllah isim.ne olcakti cnm kizininYok benim yanımda annem. Uzak olunca gelmekte zor. Kiymetini bilin Eşim var sukur.. doguralim da sagsalim inşallah kızlarımızi. .. hepsi olur düzene girer..
Bizimde pazartesi kontrol var damla isticem hala bisey kullanmiyoruz ama çocuk catlicak ilaç kullanmayayim desem de olmayacak galiba.senin diğer iki damla neydi canım biogaia diye bi damla varms herkes memnun onu mu alsam diyordum bendeAlle viando damlayi kullaniyorum ben emzirmeden 20dakika once 4damla damlatiyorum agzina gunde 3 defa cok isime yaradi son 10 gundur cok rahatim 3tane hastane gezdim sonuncuda bebegim rahatladi diger 2ilac ise yaramamisti bizde y4zy4qmurum
Canım doğum sancısı aralıklarla geliyor belden giriyor süre tut kaç dakikada bir geliyor. Benim de ilk gebeliğimdi ben de nasıl anlayacağım diyordum ama anlaşılmayacak gibi değil merak etme bi de öyle hemen doğuramıyor insan :)Aralıksız bir ağrı ben anlamadım bu işten bişi ya. :/ süre tutym diyorum da onu da beceremedm :) evde doğurmazsam iyi valla
Canım ben dün akşam ilk kez nurse harveys diye bir gaz ilacı kullandım( doktorun tavsiyesi) bebis çok rahatladı gazını çıkardı kakasini yaptı. Bugün iki kez kullanıcam bi sabah bi akşam bakalım gerçekten iyi gelecek mi benim bebis gündüzleri huysuzlanmaya başladı çünkü.Bizimde pazartesi kontrol var damla isticem hala bisey kullanmiyoruz ama çocuk catlicak ilaç kullanmayayim desem de olmayacak galiba.senin diğer iki damla neydi canım biogaia diye bi damla varms herkes memnun onu mu alsam diyordum bende
Canım ben dün akşam ilk kez nurse harveys diye bir gaz ilacı kullandım( doktorun tavsiyesi) bebis çok rahatladı gazını çıkardı kakasini yaptı. Bugün iki kez kullanıcam bi sabah bi akşam bakalım gerçekten iyi gelecek mi benim bebis gündüzleri huysuzlanmaya başladı çünkü.
Biogaia kullanıyoruz işe yarıyor çoğu zaman. Sen ne kullanıyorsun canımKızlar gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz, işe yarıyor mu ??
Evet ondan da mennunlar canm doktoruma danisayim hangisini uygun görürse başlayalım tüm gece ayaktayim esime de kiyamiyorum sabah ise gidecek diye yalnız bakıyorum bittim artıkCanım ben dün akşam ilk kez nurse harveys diye bir gaz ilacı kullandım( doktorun tavsiyesi) bebis çok rahatladı gazını çıkardı kakasini yaptı. Bugün iki kez kullanıcam bi sabah bi akşam bakalım gerçekten iyi gelecek mi benim bebis gündüzleri huysuzlanmaya başladı çünkü.
iyiki varsuniz canım ya teşekkürler:)O bel ağrısıyla kasılmalarda tetiklenirse o zaman süre tutuluyo canım. Ama sadece bel ağrısı yeterli olmayabilir.
Hiç duymamıştım adını canım. Bende bi araştırma yapıcam. Bazen gerçekten fena oluyo uyumadıgında. Sizde işe yaramasına çok sevindim. Her bebeğe etki eden farklı olabiliyo, en güzeli deneme yanılma..
demekki canim ama bel agrisida cok fenaydi birde o tuvalet hissi yalniz dedim ki bu bebek cikarken beni de alacak heralde....Yalanciymis demekki. Doğum sancisi olunca gecmiyo ne yaparsan yap.. vakti var daha demekki. Yarına gelirler belkii günleri doluyor ya. .
ah meriicim.bu da ofsayt cikti:)sancin cikar belji haber ver bize:)S sarihperi bu da mı gol değil :)
Ya benim geceki sancılar gibi daha önce hiç olmamıştı ama ben çok ümitliydim. Uyuyup dayanılmaz bir sancı ile uyanacağımdan. Ama gel gör ki şimdi uyandım ne ağrı var ne sızı. Sanki gece nöbetteki ben değildim birazdan hazırlanıp doktora gitcem. Nst var. Ama icraat yok
Canım 19 günlük olduk. Rezene ve kimyonu kendim içiyorum. D vitamini vermiştim 2 gün çok huzursuz oldu ya da denk mi geldi bilemiyorum d vitaminini bi süre daha vermeyeceğim.Benimki de aynı akşamları kriz geliyor 1 e 2 ye kadar uyku yok. Damlayı dün verdim 11 de uyudu :) Diğer yöntemlerin yanında damla da kullan bence. Evet erkekler daha gazlı olurmuş bizimki koca insan gibi yelliyor :)Kaç günlük oldnz. Bizimkide başladı. 21 günlük oluyr akşam ve sabaha karşı kriz gibi oluo galiba. Çok sancılanıo. Kızıma kimyonlu rezene çayı hariç damla vs vermemştm. Erkekler daha gazlı hadisesini mi yaşıyrm bilemedm
Başla canım hemen inşallah olumlu etkisini görürsün. Kendin rezene içiyor musun o da rahatlatıyor bebeğiEvet ondan da mennunlar canm doktoruma danisayim hangisini uygun görürse başlayalım tüm gece ayaktayim esime de kiyamiyorum sabah ise gidecek diye yalnız bakıyorum bittim artık