2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ah iyi bari kuzum yaa. Korktum valla , hep oğlanlara alışığım ben. İlk defa kız annesi olunca korumacı ruhum şahlandı :):):)
Tşkler. İyi geceler.
canım ya sende iliskiden sonra sanci olmystu demi nasildi benim su an belim ağrıyo rahmimde bi sanci yok sadece vajinama doğruarada bi baski oluyo

benim esimde rahattir bide yani sabaha kadar bekleriz biz cok kotu olmazsam ne biliyim ya doktor bana iliskiden sonra kesin gelirsin sabaha demisti kendimi sartlandirmis gibi hissediyorum o yuzden anlayamiyorum iste bi sanci var ama onemli mi degil mi ikircikliyim:)
Ciddetti artioo aslinda demekki seninki degil bilmiomkii bilsemmm

canım ya sende iliskiden sonra sanci olmystu demi nasildi benim su an belim ağrıyo rahmimde bi sanci yok sadece vajinama doğruarada bi baski oluyo
Ben bu hamileliğimde ilişki çok sık yaşamadım canım. Özelliklede son haftalarda ama diğer ikisinde de ilişki sonrası sancım vardı. Hatta son doğumumda günaşırı ilişkiye girin demişti doktor. Belki onunda etkisitle hep açıklığım ilerlemiş olarak gütmiştim kontrollere.
Zaten gerçek sancı belden başlar diye bekleniyor... Bence ritmikse veya rtmik olmasa bile durdukça şiddeti artıuosa geliyodur bebeğin :KK66:
İllede suyun gelmez , yani... Hayırlısıula kavuş inşallah kolayca..

Ben bu hamileliğimde ilişki çok sık yaşamadım canım. Özelliklede son haftalarda ama diğer ikisinde de ilişki sonrası sancım vardı. Hatta son doğumumda günaşırı ilişkiye girin demişti doktor. Belki onunda etkisitle hep açıklığım ilerlemiş olarak gütmiştim kontrollere.
Zaten gerçek sancı belden başlar diye bekleniyor... Bence ritmikse veya rtmik olmasa bile durdukça şiddeti artıuosa geliyodur bebeğin :KK66:
İllede suyun gelmez , yani... Hayırlısıula kavuş inşallah kolayca..
allah razi olsun canım bu tecrubesizligimle bakalım neler olcak:)sanada kolay gelsin uykusu bol gazi hic olmasin inşallah

allah razi olsun canım bu tecrubesizligimle bakalım neler olcak:)sanada kolay gelsin uykusu bol gazi hic olmasin inşallah
Belki sabaha gidersin cmm cokmu agrio belin ara sira benimde hatta bugun yuruyemedim bile kafasi asadaya ayaginla migdemi itio kafai tam vajinada yirtilio saniommmm benimki karnimdan cikacak saniooo bi itio kaburgammm kitkit edio hahah cadii

belime vuruyo cidden ya boyle cok arada gidiyo geliyo da dur bakiyim bi takip edeyim ben kendimi doktor sabaha kadar yat sancin dayanilmicak olursa falan demişti gece uyandirma beni dedi galiba kibarca:)sabahi et oyle gel dedi:)
Hahaha ne iyi doktormuş öyle yahu. Rvde doğurur getiririm kordonu kesersin deseydin :)
sen hurma yiyo musun canım birde kocayla odev yapmayi denedin mi:)
Dün denedik bişi olmadı.normalde gece birlikte olan sabaha doğuma gidiyordu. Benim bu sabah sancı filan çıkmadı. Nst iyiydi. Bugün de denedik. Göbek altında sancımsı bişiler var ama ben de anlayamıyorım ki ilk olduğu için. Bir de bele vuran bişi de yok :) sabah yine kontrol var bakıcaz bakalım değişiklik var mı :) senin hiç açıklık kontrolü yapıldı mı cnm. Benim hiç yapılmadı. 41.hafta dolunca yapılacak.
Cnm sen dogurmamiydinn dogurdun biliordum.
Fatmacım takvim gideli 5gün oldu da ben daha doğurmadım :p bu gidişle asıl ben sona kalıcam :)

Hahaha ne iyi doktormuş öyle yahu. Rvde doğurur getiririm kordonu kesersin deseydin :)

Dün denedik bişi olmadı.normalde gece birlikte olan sabaha doğuma gidiyordu. Benim bu sabah sancı filan çıkmadı. Nst iyiydi. Bugün de denedik. Göbek altında sancımsı bişiler var ama ben de anlayamıyorım ki ilk olduğu için. Bir de bele vuran bişi de yok :) sabah yine kontrol var bakıcaz bakalım değişiklik var mı :) senin hiç açıklık kontrolü yapıldı mı cnm. Benim hiç yapılmadı. 41.hafta dolunca yapılacak.

Fatmacım takvim gideli 5gün oldu da ben daha doğurmadım :p bu gidişle asıl ben sona kalıcam :)
38den beri bakiliyor canim 38de 2 cm,39da 3cm cikti acikligim,karnimdasertlesmeye basladi buyuk tuvaletim varmis gibi de his var belim sürekli agriyo nadir cikiyo bilmiyorum yani hayırlısi bakalım

canim gecmis olsun insallah onemli bisey degildir ekoda da bisey cikmaz umarim. gogüs hareketleri normal canim benim kizda oyle uyurken cok hizli hareket ediyor göğsü nefes alip vermeden dolayi o . internette yazilanlari fazla dikkate alma orda en kücük biseyde bile en kotü ihtimalleri yaziyorlar

İnş cnm ya Allah razı olsn. Kilo alımı da iyi boyu bile uzamş hatta ondan dr mz büyük iht geçer ama yine de devlet hastanesnde gösterim dedi. Hayrlısı bakalm. İnsan minicik bebeğinde o ihtimallerin olma ihtimalini düşünmeye bile dayanamıo. Allah m bütün bebeklri muhafaza etsin

Belki sabaha gidersin cmm cokmu agrio belin ara sira benimde hatta bugun yuruyemedim bile kafasi asadaya ayaginla migdemi itio kafai tam vajinada yirtilio saniommmm benimki karnimdan cikacak saniooo bi itio kaburgammm kitkit edio hahah cadii
canım ilişkiden sonra basladi iste normalde bel agrim yoktu bilmiyorum yasabahi bi etseydim gerçekten cok aciz hissediyorum kendimi hic bilgim yok bebegime zarar vermiyorumdur inşallah su an gitmek istemiyorum bi yere yanibosa gidersem diye istemiyorum bide dayanabiliyorum simdi zor degil o kadar ama böyledurunca bebege zarar gelir mi onu bilmiyorum

İçini ferah tut canım. Üfürüm hatta küçük delikler nile müdahale edilmeden kendi kendine iyileşen sorunlar...
Yoktur inşallah bişeyi kuzunun. Benim bebeğinde göğsü oynuyo ama diğerleri de aynıydı abilerinin...

Kızım da hiç dikkat etmedm herhalde ama dr a sordğmda normal dedi. Kızım ne sarılık oldu ne üfürüm vardı elhamdulillah. Hiç farkında değilim ondan pek incelememşm. O dönem kendime çok dikkat ediodm yiyip içtiğime. Bebeğim sarılık olmasın diye sürekli emzirme modundaydm. İkinci bebekte karambole oluo çoğu şey. Yaş farkı da az olunca çok dikkat edemiyrm ve Bu durum vicdan aZabına neden oluobiraz :KK43:

canım ilişkiden sonra basladi iste normalde bel agrim yoktu bilmiyorum yasabahi bi etseydim gerçekten cok aciz hissediyorum kendimi hic bilgim yok bebegime zarar vermiyorumdur inşallah su an gitmek istemiyorum bi yere yanibosa gidersem diye istemiyorum bide dayanabiliyorum simdi zor degil o kadar ama böyledurunca bebege zarar gelir mi onu bilmiyorum
Canım bendr de var şu an belden hafif hafif başladı. Dediğin gibi büyük tuvaletim varmış gibi baskı hissediyorum. İnşallah gaz sancısı değildir diyorum filan. Bekleyelim bakalım. Aynı anda doğuma gitcz sanırım :)

Canım 20 dk hiç dinlenmeden emse bile onu her kucağıma aldığımda emme hareketi yapıyor ve emince susuyor.Obur mu yoksa dudak tiryakisi gibi mi bende anlamadım huyunu daha.

Cnm bende öyleydm. Kucağıma almasam bile on dk uyuyor daha gözünü açmadan aranıodu battaniye falan ağzına ne gelse emmeye çalışıodu. Öyle olunca sütüm mü yok ememio mu doymuo mu diye sağıp vermeye başladm. Ve anladım ki hem oburlk var hem tiryakilik. Emzik istemio ağzına kocaman bişey istio resmen. Biberonu alıo çok şükür

Oyy çok sağol kuzum. Moral oldun bizede... Hepimiz güle güle büyütelim inşallah.
Biz daha tazeciğiz tteyzesi , o yüzden banyo konusunda bişey diyemiyorum. Hergün yıkamak belki zor olabilr malum havalar değişik gidiyor.

Bende sana bişey soracaktım, özellikle kız annelerine ...
Benim kızımın pipisinde kremsi beyaz o koltuk altlarındaki bacak aralarındaki gibi beyaz kremsi sıvıdan var.
Ama ben ilk defa kız annesiyim ya korktum , akıntı da olmuş bebeğin vajinasında normal mi o kremsi beyaz akıntı. Sizde geçti mi?

Enfeksiyon değildir demi :KK43: şiş gibi sanki pipiside. Rengi kırmızıya çalıyor.

Sizde de oldumu kızlar??? Kızı olan annişler... @jtaime020626 y4zy4qmurum y4zy4qmurum @mutlumuyum ki
Dudak icindekini diyosan o verniks canım iç kisimda diye gitmiyor:KK43: çok kurcalayip silemiyorum benimkinin içi hala öyle kremli gibi silersem tahriş olur diye korkuyorum çok hassas çünkü . Ama akintiysa oda geldi bizde normal bi durummus annenin hormonlarindan oluyomus bizimki şeffaf sümuksu bi akıntı çıkardı ikinci gün . Normal yani endişe etme

sende durum ne canım aciklik var mi sende
Geçen hafta yoktu. Bu haftada kontrol etmedi. İstersen bakayım dedii nasılsa dogmayacak daha diye ben istemedim. Ümitsizim yani... cuma günüm doluyor haftaya perşembe randevu tekrar. O vakte gelmezse cumaya yada cumartesi ye gün verir sanırım. 41 de yada 41+1 de dogururum suniyle.. diye dusunuyorum. .
O kadar hurma yedim. Kocayla odev tmm. 3 yaşında oğlum var kucağıma geliyo bazen. Onuda taşıyorum sen erken doğurursun diyorlardı. . Yok nerdee.. içimde büyüt cem bu kızı. .
Ama mide bulantısı karın ağrım ve ishalim var.. başkada bişey yok. Gece okadar yukarda hareket ediyorduki resmen doğumdan kaçıyor gibi.. uyutmadi benii:KK43::KK43:

X