2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
teşekkür ederim canım

Doğurdum kızlarr :):):):):)
Netim olmadığı için yazamadım hastenede . Sabh gittiğimde 5 cm açılmam varmış ama ne ağrı sızı , harikasın 5 cm açıklığın var pııtt dye doğurursun dese de doktor , eşimin yoğun istekleriyle epidural aldım.
Herşey iyiydi. Taaaa ki hadi gel ıkın diyene kadar. Hayır dedim bu kadar erken olamaz 9 buçukta ancak gtmiştik ve saat 11 de çatala çıkıcaz ıkın demişlerdi.

Alllaahuu ekber ağrı çok azz evet adey ağrısı gibiydi ama ıkınamadım birtürlü ebeler tepemde gezindi resmenn. Diğerlerinde iki kez ıkınmaya çıkarmıştım bebeleri :):)
Bir ara ölüyorum sandım arrtık çok şükürki , kafası çıktıktan snra biraz rahatladım... Sonra bebeğimi hemen göğsüme yatırdılar , göbeği kesilmeden...harikaydı tabiki o anlar...
3400 gr 52 cm le prensesime kavuştum bende canlar. Eksik veya karışık anlatmş olabilirim.kusura bakmayın ...

Ayyyy maşallahhh.. Suni sancı verdiler mi cnm açıklık var diye verilmedi mi yoksa

Darısı basimizaaaa :) sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah bizde... Sende yavrunu sağlıkla buyut annesi insallah

Yok gerek kalmadı canım suniye. Suyu patlattı dediği gibi ilk.
Aii cnm neguzel kurtuldun desene aldin demek epedural ikinamior deme insan epeduralle niye ökuordun dedin ustunde olduklari icinmi ebeler rahat deme epeduralle

Bende bu ara geldik hastaneden sukur bebek iyi 2610gr 48 cm iste mini bebek diorlar kafasida yani normal sukur Allahima

Yaa harikasın tabiki kuzucumm hadi gözün aydın :) hayırlı evlat olsun inşallah güzel kızın, analı babalı büyüsün, sağlıklı huzurlu musmutlu uzun ömürlü olsun nazlı prenses :) maşallah size ne güzel büyütmüşsün minnoşu.. 5 kişilik hayata start verildi artık desene. Peki sunni verildi mi epidural nasıl etkiledi kendine gel azıcık da ayrıntılı yaz bakalım bekliyoruz :) bizim yerimize de kokla minnakı

Ohh ne guzell.. ne hızlı bir dogum olmuş. . Güle güle büyüt prensesini. .

Kızlar kızlar ne var ne yok
Birgün öyle birgün böyle idare ediyorum ben kendi adıma :):)
Dünden beri bi huzursuzluk var kızçemde, uykusu var ama huzursuz uyuyor uyanıyor. Emme işi kısa sürüyor ama göğsüme bakıyorum yumuşamış. Çabuk mu boşaltıyo yoksa doymuyo mu anlamıyorum. Gerçi kakasıda çişide fazla..
Sende ne var ne yok kuzum?
Ayyy beklenen haber geldiiiii.. Çok sevindim canım çok güzel bir doğum olmuş. Maşallah 5 cm açıklıkkk.. Ee sana da bu yakışırdı dimiii :)
Hayırlı olsun canım, analı babalı büyüsün inşallah :)

Bizlermi kaldik bi hahaha sen daha gitmedinmi kiz

Evet cok hizli niye öle hahha sasirmis kendiside yazik

Yok ben en ssonn dogururum heralde.. hiç gelesi yok.. ışıkları kapıları kapatmak bana kaliyo gibu..:))

senin bebeğin de iyi masallah. Dogurasiya dahada kilo alır merak etme.. 2600 bile dogsa gününu tamamladıktan sonra problem çıkmaz. . Küçük bebekler çabuk toparlanir.

Gözün aydın canım. Kolay olur demiştik öyle de olmuş. Güle güle büyüt kızını :)

Canim gozunaydin sonunda presesini aldin kucağına. Benim doğumum da seninki gibi oldu ssnci ikinma olmadan sanki zorla dogurtturdular neyseki kurtulduk şükür

Kızlar kızlar ne var ne yok
Ben sanırım lohusa depresyonundayım. Tahammülüm sadece bebeğime var. Kimseye dayanamıyorum eşimden uzaklaştım ağlayıp duruyorum.
Dün bebeğimi öksüren bir çocuk kaşla göz arasında öptü hemen bebeğimi alıp öpmek yasak dedim. Ama nasıl bebeğimi koruyamadım diye düşünüp düşünüp ağlıyorum sinirleniyorum

Benimde bu dogumda ikinma anim kotuydu nedense güzel ikindim ama zor çıktı .gözün aydın canım şükür sende kavuştun sağlıkla büyüt inşallah :) darısı doguramayanlara olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…