2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Küçücük haliyle saatlerdir uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamıyorum. Çok huzursuzduk bugün, gece de katlanarak arttı. Önemli bişey değildir umarım

Bizimkide öyleydi dün gündüz ile bu gece çok üzülüyorum ya uyuyor iki dakkaya hemen uyanıyor gaz sıkıntısı bizimkisi umarım başka birşey değildir

papatya8884 S sarihperi
Kızlar raporu aldım ben. Açık rapordu ama yine de 40.hafta dolduğunda istirahat raporu yeniden gerekiyormuş.
7gün istirahat verdi. Doğumdan sonra da 8haftalık rapor başlayacak :)
A Albeni7 cumaya kadar gelmezse cuma yatışım yapılacak. İlişki filan fayda etmedi bana :) suni sancı ile başlatılacak bakalım. İnşallah gerek kalmaz kendi gelir o zamana. Benim hala ümidim var :)

Bana diğer doğumda doktpr
Gelir inşallah canım kendi rızasıyla.
Sen düşünüyomusun epidural almayı?

Bana diğer doğumda doktpr

Gelir inşallah canım kendi rızasıyla.
Sen düşünüyomusun epidural almayı?
Canım bilmiyorum ki. Epidural aldıktan sonra sezeryandan zaten korkmam benim korktuğum zaten o bel iğneleri
Anlık heralde karar vericem her şeye

Canım bilmiyorum ki. Epidural aldıktan sonra sezeryandan zaten korkmam benim korktuğum zaten o bel iğneleri
canım ne kadar ucret odedin p.tesiye kalirsam ucret uygunsa rapor icin ataturk yerine etimede giderim gerci nerden aldin sen raporu

Hayırlısı inşallah canım yaa.
Ama gerçekten ağrı falan yok ama iğne olurken de tabi korkusu olan bir insanı çok rahatlatmaybilir.
Bendr korkuyodum sancı gelirde irkilirim falan diye . Tutuyorlar zaten omuzlarından oynama diye.

Ai ya tutamasslarsa cnm ama tabi saatlerce sokmaya calismiorlardir kesin
Cnm.hayirli olsun bunara bak buyutuon sen
Ins annem.yarin gelioo

Canim bugün 4. Gün o sancılar bugün yok fazla seninkide 4 güne geçer inşallah .Göğüs için bende aynı durumdayim kahve kısmı koysamda içerde ucu bulup tek tutuyor zeytinyağı sur yumusasin her emzirmeden önce sütle ıslat zamanla azaliyo biraz. bugün biraz daha iyi ilk koydugumda çok acıyor biraz emince geçiyo inşallah çabuk geçer bu durum göğüs ve rahim agrisindan daha hic karın üstü bile yatamadim

Kelebekcikk34 A Albeni7 @EhliKumpir jtaime020626 NurrBanuu dilfeza ve diğer doğum yapan tum arkadaslar kızlar herkesi tebrik ediyorum,okudum hep hepinize dua ettim ama yazamadim.oglum çok gazlı surekli onunla uğraşıyorum su kalan anneler de doğursun artık,subat anneleri gibi bebek konularına gecemedik,hala sorularimin cevaplarını başka forumlarda arıyorum dee haydee acele edin

28.gunum ve göğus agrim geçmedi oğlum tamamını almasına rağmen mahvoluyorum agridan inşaallah hepimiz kurtuluruz biran evvel su agrilardan

Sağol kuzum tşk ederm. Bizde daha yok gaz sancıları daha çok yeniyiz, ama meme başı yaraları öldürdü beni yaa
Ağlayasım geliyo artık valla

Son düzenleme:
Ben hep kendi sütümle ıslattım bebeğe vermeden önce. Son gelen süt yağlı olurmuş, bebek emdikten sonrada onla ıslattım. O iyi geldi canım devamlı yap istersen sende. Ama bnm kahverengi alanda biraz sertlik var büzüşmüş küçülmüş gibi duruyo ve halen sol tarafı emdiğinde hem süt geç boşalıyo hemde acıyo çok fena gerçekten ya.
Bizimkide öyleydi dün gündüz ile bu gece çok üzülüyorum ya uyuyor iki dakkaya hemen uyanıyor gaz sıkıntısı bizimkisi umarım başka birşey değildir
Bizimde aynı durum canım. Tam dalıyo iki dk sonra ağlayarak ayaklarını çekerek uyanıyor. Birkaç gündür çok fazla oluyor. Bende gazdan başka bişey olmaması için dua ediyorum.

Oof valla aynıyım denedim yüzüstü yatmayı ama karnımın içünde yumurta kadar bü sertlik vae yatırmıyor. Doğum sancısı gibi gelip giden ağrılarda cabası... geçecek inşallah

Yaa bide süt varmı yokmu anlamadım valla. Memişler yumuşaak , ama rlimle sıktıkça geliyor görüyorum. Hiç taş gibi olmadı daha. Yetmiuomu acaba diye düşünmeeye başladım. Normalmi ki?

Yarın sabah yatışım yapılacak, duruma göre karar veririz demişti doktor şu an acaba sezeryana döner mi diye merak ediyorum. Galiba endişe ve kaygı çöküyor üzerime uffff ne olacak nasıl olacak geçmiyor bugün hiç

Acele mi kız biz burda doğuramadık bi türlünün derdindeyiz ne acelesi

Yaa bide süt varmı yokmu anlamadım valla. Memişler yumuşaak , ama rlimle sıktıkça geliyor görüyorum. Hiç taş gibi olmadı daha. Yetmiuomu acaba diye düşünmeeye başladım. Normalmi ki?
Canim daha dün doğum yaptin hemen taş gibi olmuyoki bebis emdikce süt inecek cogalacak bol bol emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…