-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.961
Yani ben diordum 2600 yeter diye hep sukurr cnmYok ben en ssonn dogururum heralde.. hiç gelesi yok.. ışıkları kapıları kapatmak bana kaliyo gibu..:))
senin bebeğin de iyi masallah. Dogurasiya dahada kilo alır merak etme.. 2600 bile dogsa gününu tamamladıktan sonra problem çıkmaz. . Küçük bebekler çabuk toparlanir.
canım hayirli ugurlu olsun coksevindim ne güzel olmus dogumun:)suyunu patlatinca sanci kendiliğinden mi geldi gercekten suni falan vermedi yani ve 5cmdeki acilmayi sen hissetmedin maşallah sen gibi olurum inşallah:)canim gunun dolunca mi cagirmisti seni risk var diye mi suyunu patlatti beni de 39+5te suyunu patlatalim dedi once tamam dedim sonra beklicem dedimDoğurdum kızlarr :):):):):)
Netim olmadığı için yazamadım hastenede . Sabh gittiğimde 5 cm açılmam varmış ama ne ağrı sızı , harikasın 5 cm açıklığın var pııtt dye doğurursun dese de doktor , eşimin yoğun istekleriyle epidural aldım.
Herşey iyiydi. Taaaa ki hadi gel ıkın diyene kadar. Hayır dedim bu kadar erken olamaz 9 buçukta ancak gtmiştik ve saat 11 de çatala çıkıcaz ıkın demişlerdi.
Alllaahuu ekber ağrı çok azz evet adey ağrısı gibiydi ama ıkınamadım birtürlü ebeler tepemde gezindi resmenn. Diğerlerinde iki kez ıkınmaya çıkarmıştım bebeleri :):)
Bir ara ölüyorum sandım arrtıkçok şükürki , kafası çıktıktan snra biraz rahatladım... Sonra bebeğimi hemen göğsüme yatırdılar , göbeği kesilmeden...harikaydı tabiki o anlar...
3400 gr 52 cm le prensesime kavuştum bende canlar. Eksik veya karışık anlatmş olabilirim.kusura bakmayın ...
Kimler kaldiki dogurmayan herkes gidio sonra herkes gazli uyumuyor diye geri gelcez inssAllah
Benim doktor 41 i beklicek. Haftaya perşembe randevu tekrar.. o vakte gelmezse suni için gün verecek 41 + lari bulucaz gibii.. inşallah kendi sancimla gelirde gerek kalmaz müdahele ye. .
Benimki ne zaman gelecek acaba 9 ay geçti de son günler geçmiyor :) :)
canım sen 40.haftaya girince bir hafta uzatmali raporu nerden aldin etimede gittiysen ne kadar odedin bu godosle p.tedi benimde rapor almam gerekcekKafamda hala normal doğum var.. Ben onu istiyorum da o beni istemiyor anlaşılan
O yüzden suni ile deneyeceğim cnm. Zaten sunide de olmazsa sonu belli sezeryan. Sezeryanı damla araştırmadım korkudan. Belden iğne bana yetiyor korkı vermesi için. Sonra hemen toparlanamama korkusu vs. Bi de ben yalnızlığı seven birisiyim bir hafta yatakta yatıp bana hizmet etsinler korkusu filan off neler düşünüyorum bak..
Suni sancı ile normal sancı arasında çok büyük fark var mı kuzum acı vs yöndn
canım seninde yarin dogmazsaeger cuma rapor alman lazim evet bur haftalik veriyolar gene dogmazsa bir hafta dahaBunarada gun gectıkten sonra tekrardN rapor mu almak gerekıyor kızlar. 13 haftalık dogum ıznı devam etmıyormu otomatık. Zaten 37 de ızın aldık ,dogunca gene mı teyıt ettırecegız
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Allah inşallah:)Kuzularr yenı dunyaya adapte olana kadar bıyle olacak herhlde bızımkı de bı dogsun bakalımm neler olacak Kısmetse kızlarr yarın evladımı kucagıma alacagım bır aksılık cıkmazsaa
Çok sağol canım darısıda sana olsun inşallah...Ohh ne guzell.. ne hızlı bir dogum olmuş. . Güle güle büyüt prensesini. .
Tşk ederim kardeşim sağolasınn... Şuan benimde inanılmaz göğüs ucu ağrım var,bbebek maşallah iştahlı ama ucunu emiuor valla işkence oldu ne yapıcaz böyle.Birgün öyle birgün böyle idare ediyorum ben kendi adıma :):)
Dünden beri bi huzursuzluk var kızçemde, uykusu var ama huzursuz uyuyor uyanıyor. Emme işi kısa sürüyor ama göğsüme bakıyorum yumuşamış. Çabuk mu boşaltıyo yoksa doymuyo mu anlamıyorum. Gerçi kakasıda çişide fazla..
Sende ne var ne yok kuzum?
Ayyy beklenen haber geldiiiii.. Çok sevindim canım çok güzel bir doğum olmuş. Maşallah 5 cm açıklıkkk.. Ee sana da bu yakışırdı dimiii :)
Hayırlı olsun canım, analı babalı büyüsün inşallah :)
Sende mi ıkınmada zorlanmıştın canım? Sancı kısmı kolaydı ama mahvoldum ben iki kişi tepeme çıkıncaCanim gozunaydin sonunda presesini aldin kucağına. Benim doğumum da seninki gibi oldu ssnci ikinma olmadan sanki zorla dogurtturdular neyseki kurtulduk şükür
Ikınamadık gitti :):)Benimde bu dogumda ikinma anim kotuydu nedense güzel ikindim ama zor çıktı .gözün aydın canım şükür sende kavuştun sağlıkla büyüt inşallah :) darısı doguramayanlara olur inşallah
Suyum patlayınca yaklaşık bi saat sınra sancım başladı canım. O zamana da epidural etkisini göstermişti zaten. Günün dolduysa dene bence canım , seseryandan önce...canım hayirli ugurlu olsun coksevindim ne güzel olmus dogumun:)suyunu patlatinca sanci kendiliğinden mi geldi gercekten suni falan vermedi yani ve 5cmdeki acilmayi sen hissetmedin maşallah sen gibi olurum inşallah:)canim gunun dolunca mi cagirmisti seni risk var diye mi suyunu patlatti beni de 39+5te suyunu patlatalim dedi once tamam dedim sonra beklicem dedim
Çok sağol kuzum, Teşekkür ederim...Allah razı olsun...
Darısıda sana olsun canım , Allah hayırla kurtsrsjn hepinizi inşallah...Son günler hiç geçmiyor... Sağlıklı olsunlar da elbet çıkacaklar hep kalamaz biciriklar...
Kolay doğumlar imiz olsun inş. .
Canım bugün doktora sorcam daha almadım. 37.haftada aldığım Açıktı zaten rapor. Doğumdan sonra verilir diye düşünüyorumcanım sen 40.haftaya girince bir hafta uzatmali raporu nerden aldin etimede gittiysen ne kadar odedin bu godosle p.tedi benimde rapor almam gerekcek
ben Atatürke gittim rapor almaya orda 1nisana kadar yazıyor benimkinde sekreter demisti zaten p.tesiye kadar dogum olmazsa gitmem sart benim devletteyim bide sakasi olmuyo resmi islerinCanım bugün doktora sorcam daha almadım. 37.haftada aldığım Açıktı zaten rapor. Doğumdan sonra verilir diye düşünüyorum
Canım bize doktor hiç böyle bişi demedi ilişki konusunda ama ben burda 3kişi bu şekilde doğuma girince ve araştırınca biraz denemye karar verdm. Dün deli cesareti birlkte olduk ama hala gelen giden yok benim durum vahim :)ay kizlar buraya da yazayim sizinde fikrinizi alayim 39+2deyim bugun doktor acikliga bakmadan cuma alalim doguma dedi o an tamam dedim ama niye 40im dolmadan diye sormak aklima gelmedi hani bi skntsi da yok cok sukur bebegin suyu da iyi falan dedi,cuma yatis olcakti suyumu patlatip sanci beklicektik ama aradım kendi sancimi beklemek istiyorum dedim tamam dedi doktor,nstde sancim çıkmadı gene açıklığımda 2den 3cm olmus,iliski onerdi tlfda tekrar sabaha sancin olur yarin olur dogumun dedi o kadar emin yani iliskinin tetikleyecegine bende muayeneden sonra iyi değilim bugün pas dedim:)
Canım raporunda bitiş tarihi yazıyor muydu bi atsana buraya, ya da bakıp yaz. Yazmıyorsa günü bitince yeniden rapor alıp iş yerine bildirmen lazım rapor bitiş tarihini. Doğumdan sonra yeniden rapor veriliyor zaten onu da iş yerine bildirmen lazım. Bunlar rapor bitimi sgk dan ödeme alabilmen için gerekliBunarada gun gectıkten sonra tekrardN rapor mu almak gerekıyor kızlar. 13 haftalık dogum ıznı devam etmıyormu otomatık. Zaten 37 de ızın aldık ,dogunca gene mı teyıt ettırecegız