2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
A Albeni7 niye canim kapatuon kendini neoldu
Benimde sol kulagimin arkasi ama az yukarda kafamda ynai tam.kullagimda degil yakin yerde sivilcemi birsey cikmis ama ellemiom.ellesem.nasil agriyacak ellemediyim.halde agrioo o nasil agrii neyapmaliyim

Stres bastı canım , belirsizlik insanı yoruyor. Bir an öncr sabah mı olsun istiyorum ,istemiyormuyum ben de anlamadım.
Duşumu alıp ,duamı edip uyuyayım.en iyisi. Mevlam görelm neyler,neylerse güzel eyler.

Kafamda hala normal doğum var.. Ben onu istiyorum da o beni istemiyor anlaşılan
O yüzden suni ile deneyeceğim cnm. Zaten sunide de olmazsa sonu belli sezeryan. Sezeryanı damla araştırmadım korkudan. Belden iğne bana yetiyor korkı vermesi için. Sonra hemen toparlanamama korkusu vs. Bi de ben yalnızlığı seven birisiyim bir hafta yatakta yatıp bana hizmet etsinler korkusu filan off neler düşünüyorum bak..
Suni sancı ile normal sancı arasında çok büyük fark var mı kuzum acı vs yöndn

Stres bastı canım , belirsizlik insanı yoruyor. Bir an öncr sabah mı olsun istiyorum ,istemiyormuyum ben de anlamadım.
Duşumu alıp ,duamı edip uyuyayım.en iyisi. Mevlam görelm neyler,neylerse güzel eyler.
Aynen öyle cnm mevlam bakalım neyler...
Söylemesi kolay ama sen içini rahat tut. Sıcak bi duş iyi gelir bakarsın gece gelir sancı. Allah yardımcın olsun

A Albeni7 sancı içn dakika tutuyrouz ya. Ağrılı olmasına gerek var mk. Sertleşme yeterli mi?
Zaten kasılmalar düzene girince sancıda beraberinde geliyo canım.
Yaa bilmiyorum ama bende korkanlardanım sezeryandan ondan dolayı suni sancı daha masum geliyor bana.
Açıkcası hissettiğim iki doğum arasındaki fark ; evet kendi sancım daha kolay atlatılabilir tarzdaydı , en azından dinlebiliyodum birkaç dk olsa bile.
Suni sancıda , sancı süresi uzun dinlenme sürem çok kısa gibiydi.

Belki senin doktorda önce suyu patlatır suniye gerek kalmaz. Bende önce o denendi ama bebeğin kalp atışları düzensizleşti yavaşladı ondan dolayı suni sancı verildi.

Suni benide korkutuyoo. Sezeryan dan hiç bahsetmeyeyim.
Kendi sancim daha kolaydı. . Suni de yatakta olman gerekiyo öyle olunca sanci hiç gitmiyormus gibii. Dk tutamiyordum. Ben yürümek istiyorum demiştim. Gobegimde nst aletleriyle. İki adimlik alanım vardı iki ileri bi geri gidip gelmiştim ayakta daha kolay karşılanıyor. Şimdi yine suniye doğru gidiyoruz bakalım gelmek gibi bi niyeti yok bizim minnakin. .
Hayirlisi hepimiz için. . Yarin benimde kontrol var. Ne dicek şu gün gel dermi 41 ide bekleriz mi der Allah kerim..

Hayırlısı inşallah canım
Ama ben yürüyebiliyodum suni sancıda. Serum bağlı evet ama tekerlekli bişeye takılıya onunla gezinip durdum odanın içinde. Ara ara almışlardı nst ye ondada mecburen yatıyoz.
Sizin orda işleyiş mi farklı acaba?
Bi bakmışın seninde doğum başlamış yarın kontrolde

Ya kizlar suannn yuruyemiommm bebek tamm vajinaminn ordaaa sisikk ve tekmelio karnimi dönuormu ne kemiköerim acioo ve ayakta duramiom vajinam yirtilioo sanki batmas varxa esim bilmiorya ya giyin gidelimm dioo bu karin ne dalgalanio diooo o vajina batmada gidilmez deme hastaneye ve bebek cok hareketlidede gidilmez galiba acemiximm

Kız fatmaa :):) Allah iyiliğini versin senin.
Valla bir merak ediyomki senin doğum hikayeni , hayırla kurtul inşallah canım yaaa.

Acemilik , panik halleri zordur tabi , birde ilk bebek olunca heyecan da var ohooooo ...

Ben olsam gitmem kuzum yani anlattığın ağrılarda , keyfi yerinde demekki.kızının içerde coşuyor. Ama ağrım var ve duramıyorum dersen , git bi hastaneye eşinin dediği gibi. İçiniz rahatlasın.

Sukur agri yokk sade batmaa yirtiooo oramiii kizzz kaburgamm kalmadiii
Bende merak ediom yirtarim orayi hastaneyi kesinnn amaa bugun komsumla konustum oda epefural almis 4cm ve hic hizezmedim cok guzeldi dior ama o 4cm kadarrr esimi isirdimm yiktim diooo bennn bbb... yedim galiba dedim hihiiiu

A Albeni7 hayırlısıyla kavuş kuzuna canım benim :) uyur kalırım yazamam filan hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Rabbim yardımcın olsun kuzuum..

Valla ben fatmayı da çok merak ediyorum doğumu da :) ilk buraya yazmaya başladığından beri dikkatimi çekiyo. Hem yurt dışında olması hem tecrübesiz olması panikleri gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Sen çok yaşa inşallah. F Fatmae20 önemli bir şey değildir korkma. Belki de kanala gidiyor bebek

Amin hepimiz insaAllahh evet yaaa merak ediom ya bide 5 sene oluor panik atak hastasiyim ins kolay dogum olur daaa surda gulelim halimeee

İnşallah hep birlikte doğurmuş oluruz işte yarına ne güzel olur..

Senin doğum unu bende merak ediyorum
Çok kolaydı diye dogurup geleceksin ins..
Ama dur bizden önce dogurma lütfen. .:))

Kızların yorumları okuyunca yazmadan geçemedim kuzum :)) diğer topikte tanıştığımızdan beri şikayetlerin aynı ritimde devam ediyor, korkma canım normal şeyler sadece son haftalar biraz daha artıyor ve başka belirtilerde ekleniyor. Hem bak millet şikayetim yok diye yakınıyo, sende en azından bunlar var :)) panik atak fazla tetikliyor seni, bir de yalnız olunca devamlı kaygılanıyosun sende biliyosun beynin oyunu bu :) Allahın izniyle sende sağ salim kucaklıcaksın yavrunu inşallah..

A Albeni7 canımm benim Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin, bir avazda çabucak kurtarsın inşallah. Dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyorum :)

Herkese günaydıın ...
Kahvaltımı yapıp 9 da gideceğiz bakalım hastaneye :) çok garip nasıl doğuracamı bilmeden gidip yatış yapmam.

Allah hepimizi hayırla ,kolayca , sağlıkla kavuştursun... Dualarımdasınız. Soran , yazan güzel dileklerde bulunan çiçeği burnunda annişlerim hepinize teşekkürler...

Allah 'a emanet olun. Bi gittim ama dönücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…