2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
hadi bakalim canım güzel haberlerle don kolay bir dogumun olur inşallah:))

Güzel haberle inşallah sağlıkla al.bebeğini kucağına inşallah cnm

Hayirli haberlerini bekliyoruz inş. Rabbim kolay bir doğum nasip etsin..

Bi gittin ama çift dön hayırlısıyla emii :)

Bu gaz sıkıntısı ne zaman bitecek bende merak ediyorum
Bio gaia damlatı dün aldım bende doktor tavsiyesi ile dün akşam ilk damlasını damlattik inşallah ise yarar bağırsakları düzene sokuyormus siseside çok küçük bı ay gidiyormu canım o damla , bende sabah akşam rezene çayı içiyorum yemeklerime kimyon katıyorum ama bitmeyen bi gazı var kızımın

Bebekten bebeğe değişiyor canım, insallah cabuk gecer. Biz günde 5 damla veriyoduk ve 20 gün gidiyodu bir şişe. 3 kere aldık. İnşallah sancılarınızı keser. Bizde kolik şiddetli olduğundan sıkıntılıydı, antikolik mamalar bile dokunuyordu. Öyle olmasa daha fazla etki ederdi muhtemelen.

Bana suni verdiler 120yi gordum en fazla dayanilmayacak kadar degildu rahattim hatta esimke konusutken ilk o gordu 120 ben farkinda degildim 50den baslattilar giderek cogalttilar rn fazla 150 vardi ama hic acilma olmayinca kestiler cohaltmadilar sezeryana gittik

Bir turlu dogurma emaresi goremeyenlerden biri olarak ben de yarin sezaryene gidiyorum 10.30 da oglusum 4100 gram olmus kendi gelmesini beklersek daha da kilo alacak zaten kordon boynunda riske atmayalim dedi doktorum. Zaten henuz kanala da inmedi, milim aciklik yok rahim agzinda. o yuzden suniyi de deneyemiyoruz. Cok heyecanliyim. Sessizca takipteydin nadiren yazdim ama hepinizi taniyor biliyorum. Kalanlara dua edicem herkese gonlunce saglikla dogumlar diliyorum. Sevgiler

kizlar acilmam 3 cm olmus,cuma yatis yapilcak suyumu patlatip sanciyi beklicez:)

Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah kızlar :)

Peki ne kadar sürdü? Yani bebeğinizi gördükten sonra daha ne kadar ameliyathanede kaldınız? video falan da seyredemiyorum (seyredersem daha çok gerilicem) soracağım da kmse yok..
Kusura bakma canım geç cevap veriyorum ama bebegi gördükten sonra 20 25 dakik sürdü sanırım. Cok uzun sürmedi. Korkacak bir şey degil gercekten. Zaten sürekli konuşarak rahatlatıyorlar seni

İki doğumumda da suni sancı aldım CNm gayet rahat ve hızlı doğumdu birinci de 2 cm açıklık vardı ikinci de 3 cm
Açıklığım
Vardı 2.5 saate dogum yaptim umarım Hakkı'nızda en hayırlısı olur

Canimm insaallah minnosun kucağındadır Suan da iyi haberlerini bekliyoruz heyecanla

Kızlar merhaba deneyimli annelerin yorumlarına ihtiyacım var. Suyum azaldığı için bebek hareketleri de azaldığı için 29 martta Doğum başlatacak doktorum. İlk normal deneyelim dedi, rahim ağzım yumuşamış, suni sancıya kolay cevap verirsin dedi. Baktık olmadı hemen sezeryana alacak beni. Suni sancı çok can yakıyor diye duymuştum açılmam yok ama rahim yumuşaması normal doğumumu kolaylaştırdı mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…