2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
canım normal mi olcak senin doktor bilerek mi bekletiyo cok yakiniz seninle bende 39+2olcam yarin
Ben de varım gencler. Hala beklıuorum pasanın keyfını,sıze tam zamanında yetısemıyorum yazmak ıcın ama yazısmalarınızı okuyorumm toptan. Ben de bugun 39+4 tumm. Yarın da kontrol var bakalımm doktor normali beklıyr ama bebegın durumuna gore sezeryana da donebılırr

hadi hayırlısı kizlar yaa var mi acilman canım

ay dogruu unuttum pardonn ya o zaman senin izninden yiyo olabilir bak:)bir hafta calisamaz rapori aldin demi onda nasil oliyo bilmiyorum hakkimiz gene 13mu ki
Ben insan kaynaklarında çalşıyorum canım benim alanım bu aslında da bebek heyecanı işte sen öyle diyince acaba diyip araştırdım tekrar. Aynı sonuç.. Malesef iznimdem yiyor. Yani benim şu an kalan iznim tam 13hafta. Bebek geç geldi diye sonuna ekleme yok :) erken gelseydi bir iki hafta fazladan vakit geçirmiş olacaktım :)

hangi kurumdasin canim aman bosver sağlıklı dogsunlarda gerisi önemli degil oyle bakmak lazim:)

canım normal mi olcak senin doktor bilerek mi bekletiyo cok yakiniz seninle bende 39+2olcam yarin
Kuzum doktora kalsa bugün alacaktı sezeryana. Her ihtimale karşı aç gel demişti.aç gittim. Sordu bugün bekleyecek misin diye. Ben beklicem dedim. Bir umut normal olursa diye bekliyorum. 1hafta bekleme izni vdrdi doktorum. Cumartesi 41.hafta doluyor. Çarşamba tekrar kontrol var. Eğer gelmezse perşembe cumaya sezeryana çağırır. normal istediğim için önce suni verecekler. Açılma olmazsa da sezeryanı başlatacaklar..

Gözün aydın. Güle güle büyüt bebeğini..

anladim canım hakkinizda ne hayirliysa o olsun inşallah hangisehirdesin ben ankdayim

Suni sancı alıp normal doğum yapan, ya da suni sancı alıp da doğumu başlamayan sezeryana giren kimler vardı. Azckk tecrübeleriniizi yazın kızlar da. Karar vereyim direk sezeryan mı, yoksa önce suni ile şansımı deneyim mi? Hiç bilmediğim ve araştırmadığm konular hep normal istediğimden hala da araştırmak istemiyorum kfam karışmasın. Ama doktor sorarsa diye de hazırlıklı olayım

Ah canım yaa oğlumda işkenceye dönmüştü resmen, hiç sakin bir anımız yoktu desem yeri. Çoğunlukla 3 aydan sonra azalıyormuş, olmadı 6 ay.. İnşallah daha erken biter canım. bizim şiddetli kolik yüzünden bir yaşına yakın sıkıntılı geçti, normal gaz sancısı gibi değildi yani.. Uyku düzeni oturtamadığımız içinde 2,5 yasına kadar ağlamalı gecelerimiz devam etti. Bir de ilk olmasının tecrübesizliği.. Biogaia bizi kurtarmıştı biraz, sizede faydası olur umarım, ama yinede dr.na danış istersen
Gözünaydın canım analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)
Basur zor ya, benimde hamileyken çıkıyo doğum sonrası ağrı tavan yapıyor. Bunda da zonkladı durdu ilk hafta sonra geçti. Nedendir bilmem ama özellikle ikinci doğumlardan sonra hissediliyomuş o rahimdeki sancılar. Benimde öyleydi geçti şükür. Çok uzun bir süreç değil canım bir iki hafta kadar hissediyosun sonra tek tük oluyor.
Sağlıcakla gelsinde babası seve seve katlanır kuzum :) heyecanla bekliyorum sizden gelecek haberi :)
Maşallah canım, hayırlı olsun analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)

ben fatma bolkana gidiyorum canimozel muayenesi var etimedte ahmet doktor muydu ona iyi diyolardi
Ahmet beye bi kere muayene oldum iyi bir doktor gerçekten. Ama erkek olduğu için doğumda utanırım diye devam etmek istemedim açıkcası. Güleryüzlüydü. Banu var. Ona da iyi diyorlardı ona devam ettim. Memnunum ilgisinden bakalım i şallah doğumda da öyle olur :) muayene ücrti doğum ücreti nasıl cnm. Ankara nın neresinde oturuyorsun

Pooff inanılmaz gerginimm , kendimi odalara falan kapatasım var ,
Ben ikinci doğumuda suni sancı ile yaptım canım. Ama açıklığım vardı benim 4-5 cm kadar... Hızlı ilerlemişti herşey ...
Açıklığı olmadanda geçen gün deli_manya doğum yaptı normal doğumla suni sancı alarak. Önce sanırım vajinal fitil veriliyor rahim yumuşasın diye açıklığı olmayanlara. Sonra damar yoluyla veya yeni çıkmış o da ağızdan alınıyomuş ...

Sen de hiç mi yok açıklık şuan? Bakıldımı alttan?

Son düzenleme:
etimede yakinim ben canim ama doktor bazli dusundugum icin fatma hocayitercih ettim,ucreti 250lira uc hafta kontrol ücretsiz ve hamilelikte ilk on iki hafta ucreti bir kere alıyor,normal dogum yanlisi bir doktor anlasmali hastaneleri var bi suru hastanesine gore de fiyat degisiyor biraz pahali acikcasi ama dedigim gibi doktor guven verdigi icin dogum parasini gozden cikardim ki baska ozelde yapsam da o fiyata gelirdi nerdeyse,tahlillerimi ya saglik ocaginda yaptrdim ya da ataturkte,ozellerde sadece on gun kontrolsuresi onbirde gitsen gene para oluyorsun yani ben ilk baslarda cok gidiyodum hep kntrolden sayildi tum hamileligm.boyunca bin lira odedim sanirim muayeneye

Bakmadı canım nst iyi sancı yok diye. Nasıl iş anlamadım. Burda okuyorum sancı olmayıp açıklığı olanları. Daha hiç bakmadı. 40.hafta dolunca bakacakmş.
Valla ben kapattım odaya canım kendmi. Saat 8buçktan beri yataktayım. Eşim kayınvalidem içerdr oturuyor. Kimseyi çekesim konuşasım yok.

Çok iyiymiş valla canm. Allah sana da kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Aynen öyle. Benim 4 cm açıklığım varken hiç ağrı sızı hissetmiyodum mesela , keza bak bizim.topikte katinanınelindemakası :):):)
Haftalarca 2 cm açıklıkla gezdi.
o zaman senin kafanda ne var? Ne yapmayı planlıyosun? Ne zor işler dimi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…