2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Anne candır ya, kv doğumdan sonra gelecek şu halimle gerilmeye hiç gerek yok :) annemde çok komik bişi oluyor ay sancın mı var ağrın mı oldu :)) herkes bi panik :)
Hahahahah adamı tokatladın demek hee :))) korkulur kız senden :)) ay çok güldüm şaşkın seni :) çizik ata ata bi hal olduk hapishanedekileri geçtik :)) Allah yardımcımız olsun :) Allah sağ Salim kavuştursun :)
Gece 12 ye kadar yolu var bakalım senin gününde gelecek mi :)) ama benim hiç ümidim yok öyle bi beklentimde yok artık perşembe anca gelir benim kız müdehale istiyor popişini kaldırmak için :) bi naz bi niyaz babasının işi zor :)) birdi nazlılar 2 oluyoruz başına :)

Hanimlar, ben de kapanisa yetistim, dun dogum yaptim :)
Suni istemedigim icin cumartesi aksami bayaa bi yordum kendimi.
Tempolu yuruyus, iliski gibi onerilen seyleri yaptim.

Aksamina sancilarim basladi.
Sanci geldikce mutlu olan nadir insanlardaniz herhalde anneler olarak :)
10 dk, 7 dk derken 4 dkda 1 gelene dek evde sanciyi cektim.
Hastaneye 7 cm ile gittim.
Sanciyi evde atlattim ama dogum biraz zor oldu.
Kordon dolanmisti boynuna, saatlerce ikinma islemi surdu.
Iki hemsire ustumde resmen tepindi doktorun elleri hep rahmimdeydi.
Bir sure hic bitmeyecek sandim ama Allah kesinlikle yardim ediyor.
Bu bir mucize.
Allah dileyen herkese nasip etsin.

Bu arada benim de sancilarim var hala ve baya acili oluyor.
Neyse ki dogumu atlattik bu viz gelsin kafasindayim :)
Hepimize hayirli evlat nasip olsun insallah.

aynı durum bendede vardı sudocrem pişk kremi sür emzirmeden önce iyice yıka ve zeytnyağı sür iyi geliyor benim çok kötü çatlamıştı şuan acı yok iki gün öncesine kdr emziremiyecek durumdaydım

Neguzel Allah anali babali buyutsunn ins cnm neguzel ya 7cm offfff masallahhh sizee

NurrBanuu çok duydum biogaiyi bugün drde bize yazinca aldık eczacida çok iyi bi ilaç demiş suan daha sancilari baslamadi ama kontrol varken Dr yazdirayim dedim . O ilacı al sende fayda gören cokmus

En merak ettigim.o ikinma.zamani sanci var demekkii sanci geldiginde ikin demis ai hayirli olsun ciktigi an masill o duygu
Kafa çıkarsa omuz çıkınca çok güzel bi duygu canım bi sıcaklık içinde n akıp gidiyor ve bütün sancilarin kesiliyor bebisini izliyosun şaşkın bi halde .inş sen ve bekleyen herkes yaşar bu durumu Rabbim olmayanlara versin inş

Yok canım öyle bişey yapmadilar zaten Dr yapmıyor ebe yapıyor doğumu .Diğer dogumdada aynen böyle oldum hiç bilmiyodum el koyup kapatmayı sen demesen

papatya1994 canım maşallah. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Basur faha önceden var mıydı ilk defa doğumda mı oldu canım
3. Doğumu m canım bu. İlk dogumdan kaldı .Hamilelikte çıkıyo ve dogururken aziyolar dogumdan sonra geçiyo sadece dışta memesi oluyo biraz ama bana rahatsizlik vermiyo

Eşim krem aldı içinde at kestanesi çay ağacı ve Kantaron özü var baya iyi geldi canım .sorun yaşayan olursa duyurulur

Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah canım . A Albeni7 nin dediği gibi rahim toplandık ca oluyo Hélède emzirirken çok oluyo .ama benim bu dogumda daha fazla oluyo niyeyse. Kimisi diyo cinsiyet değişik olunca sancilanirmissin çok . Doğruluğu nedir bilemwm

A Albeni7 yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım .Rabbim yardimcin olsun bi avazda kurtul inşallah :) . Suyunu patlatcaklarmis ilkin. Benimde hemen suyumu patlatti gercektende çok işe yarıyor hemen suyu patlatmak .doğum hızlı ilerliyor

Zeytin yağı sürmeye basladim zaten .unutursak yağlı memeyi emerse bi zararı olurmu acaba zeytinyaginin

Ya canım ben öyle bilmiyordum. Şimdi 37dr izne çıktığım için 37den sonra 5+8+3 hafta sayıyordm tam. ama şimdi senin dediğine göre diyelim ki 40+1de doğdu 5+8+3+1 mi olacak.
Toplamda 16hafta die ben hesap ediyordum. Ama senin dediğine göre 17hafta olabiliyor.
İnternetten de araştırdım ama net bi çözüme ulaşamadım. Eğer gerçekten senin dediğin gibi oluyorsa çok mutlu olurum.

hayir canim 40da dogdu ya zaten 37den 40a 3haftalik zorunlu iznini kullanip bitirmis oluyorsun 40ta dogunca geriye 5hafta onceki iznin 8haftada doğum sonrasi iznin kalmis oluyor normal olup tam 40ta dogarsa max izin onuc haftayi yakalamis oluyorz ama diyelim ki 38de dogdu o zaman iki hafta yaniyo anlatabildim mi dogdugu gunden itibaren sadece 5+8 kaliyo gene yani iki haftsi kaldı onu da ekleyelim 15hafta olsun izni demiyolar:)o yuzden keyfini çıkar 40tan once gelmesin:)

Kuzum ben 40+2deyim zaten hiç keyifli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…