- 28 Ocak 2012
- 221
- 226
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.821
Hiç şüphem yok zaten :) doktorlar şu gün gel demese maşallah hepsinin keyfi gayet yerinde, annelerinden kopamıyor yavrucaklar
Ai pardon canim yaaa evet karistitiorum
Aiii guldurdunuz beni yani stressin icine deme korktu kiz hahhaaRahatlar tabii. Emme gibi bi zahmet yok. Kaka ydi çişdi yokk. E bizim evde bi bagrış çağrış. Arada bende başlıyorum bi susun artık bebek gelmek istemiyoo korkutuyonuz diye bağırmaya. . Niye gelsin bizim minnak..
Bizde fazla sessiziz diye gelmiyor o zaman :))) bi eşim bi ben :) :)Rahatlar tabii. Emme gibi bi zahmet yok. Kaka ydi çişdi yokk. E bizim evde bi bagrış çağrış. Arada bende başlıyorum bi susun artık bebek gelmek istemiyoo korkutuyonuz diye bağırmaya. . Niye gelsin bizim minnak..
Doğru söylüyosun şuan dört maşallah :):)
Olmaz olmaz ,babası gidince geleceği olur :):):)Aynen öyle hayaller hayatlar :) :) yarın belki eşim şehir dışına çıkmak zorunda kalacak bugün geleceksen gel kuzum bak yarın Babişko yokken gelmeye kalkarsan büyük curcuna yaşarız diyorum :/ kontrol filan yok artık kuzum çarşambaya kadar geldi geldi perşembe sabah 8.30 da nst sonrasında yatış yapıcaz yicez sunniyi herhalde
Günaydın bacım geceden gelen bi haber yok :)) biz kapanışı tam kapanış olarak yapıcaz 40 olmadan doğurmak yok artık kızlar lütfen bak vallahi hatrım kalır
canım su sol ic baldira saplanan sanciyi sorcaktin ne dediKızlar nst bitti. Muayene bekliyorum dua edinnn sancı mancı bişi yok :)
Hemşire bugün seni doğuma bekliyorum ben burdayken dedi. Ben de istiyorum inşallah dedim :)
Sanki 40 hafta değilde daha uzuuunnnn bi zaman geçmiş gibi.. tek isteğimiz o zaten kuzum hayırlısıyla gelsinler, sağlıkla gelsinler, sağ Salim kucağımıza alalım nazlı kızları inşallah.. gerilme hiç annesi ortakçı geliyor sana tabi :) şaka bi yana bende de ne yaşayacağını bilememenin umursamazlığı var herhalde.. annem geldi canım benim de yanıma bizde de aynı durum mevcut, sağ olsun her işimi yapıyor ben herşeyden bi haber.. saatler kaldı kuzucuğa kavuşmana heyecandır o sendeki bilememişsindir senOlmaz olmaz ,babası gidince geleceği olur :):):)
Ayy ne çok bekledik biz seninle bacım yaa hayırlısı inşallah takvimimizde aynı gidiyor , bakalım hayırlısı... Şuan çok gerginim ben , annem temizlik yapıyor benim evde ama benim hiçbişey umrumda değilsorular soru işaretleri kafamda dolanıp duruyor. Alllaahıım lohusa sendromuna şimdiden giriş mi yaptım naptım :)
Senin yanında kalmaya kim gelebilcek canım? Annen mi?
Ayy inşallah sağol kuzum , annem benden daha fena :):) ağlıyor gizli gizli falan , ben daha dik durmaya çalışıyorum. Allah tan hastanede yanımda eşim olacakta paniklemeyeceğim.Sanki 40 hafta değilde daha uzuuunnnn bi zaman geçmiş gibi.. tek isteğimiz o zaten kuzum hayırlısıyla gelsinler, sağlıkla gelsinler, sağ Salim kucağımıza alalım nazlı kızları inşallah.. gerilme hiç annesi ortakçı geliyor sana tabi :) şaka bi yana bende de ne yaşayacağını bilememenin umursamazlığı var herhalde.. annem geldi canım benim de yanıma bizde de aynı durum mevcut, sağ olsun her işimi yapıyor ben herşeyden bi haber.. saatler kaldı kuzucuğa kavuşmana heyecandır o sendeki bilememişsindir sen
Ay unuttum sormayı ya. Gittiğimde iki tane doğum vardı. Bebeğşn ağlama sesini duyunca ben de ağladım. Benimki de gelmio die düşünmekten bişi sormak aklıma gelmedi. Çarşamba bi dhaa gidicem. Ümidi kestim iyice. Hayır bişi değil. İznim boşa gidiyor çalşıyorum normalde bir gün bile önemli benim içincanım su sol ic baldira saplanan sanciyi sorcaktin ne dedi
ben yarin gidicem canım sorarim,kacinci haftandasin senAy unuttum sormayı ya. Gittiğimde iki tane doğum vardı. Bebeğşn ağlama sesini duyunca ben de ağladım. Benimki de gelmio die düşünmekten bişi sormak aklıma gelmedi. Çarşamba bi dhaa gidicem. Ümidi kestim iyice. Hayır bişi değil. İznim boşa gidiyor çalşıyorum normalde bir gün bile önemli benim için
Bizim mart kızları da amma inatçı çıktı he, kırklamadan gelmiyorlar anlaşmış gibi :)Soruyosan bugünde doğurmadım bacım :):):)
Amin çok sağol güzel dileklerin için... İnşallag yarına.
Hahah o da iyiymiş :)) Bu sözün üstüne belki hatır gönül dinlemezde gelir artık :)) bende sizle birlikte gün sayar oldum ya, sen suan benim doğum yaptığım gündesinAynen öyle hayaller hayatlar :) :) yarın belki eşim şehir dışına çıkmak zorunda kalacak bugün geleceksen gel kuzum bak yarın Babişko yokken gelmeye kalkarsan büyük curcuna yaşarız diyorum :/ kontrol filan yok artık kuzum çarşambaya kadar geldi geldi perşembe sabah 8.30 da nst sonrasında yatış yapıcaz yicez sunniyi herhalde
Günaydın bacım geceden gelen bi haber yok :)) biz kapanışı tam kapanış olarak yapıcaz 40 olmadan doğurmak yok artık kızlar lütfen bak vallahi hatrım kalır
Canım hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin Allah Bu kadar beklettiğine göre bir bildiğide vardır mutlaka. Sağlıcakla kavusun da insallah :)Kızlar nst bitti. Muayene bekliyorum dua edinnn sancı mancı bişi yok :)
Hemşire bugün seni doğuma bekliyorum ben burdayken dedi. Ben de istiyorum inşallah dedim :)
Allahım yaaaAyy inşallah sağol kuzum , annem benden daha fena :):) ağlıyor gizli gizli falan , ben daha dik durmaya çalışıyorum. Allah tan hastanede yanımda eşim olacakta paniklemeyeceğim.
Gerçi eşimde kaygılarda yarın için :):)
En son ikinci doğumda adamı tokatlayıp , att lan beni aşşağıya diye yalvarmışım. Haberim yok :)
Ohh anne gibisi yok tabi , kv olunca biraz daha resmiyet oluyo , ister istemez daha rahat olursun böyle.
Allah kavuştursun diyecem artık :):) şafak sayan hapishanedekiler gibi
Ayy inşallah sağol kuzum , annem benden daha fena :):) ağlıyor gizli gizli falan , ben daha dik durmaya çalışıyorum. Allah tan hastanede yanımda eşim olacakta paniklemeyeceğim.
Gerçi eşimde kaygılarda yarın için :):)
En son ikinci doğumda adamı tokatlayıp , att lan beni aşşağıya diye yalvarmışım. Haberim yok :)
Ohh anne gibisi yok tabi , kv olunca biraz daha resmiyet oluyo , ister istemez daha rahat olursun böyle.
Allah kavuştursun diyecem artık :):) şafak sayan hapishanedekiler gibi
YokKuzum sen daha doğurmadınmı???
Hayırlısı olsun cAnımYok
Teyzesi yarına inşallah... Deneyeceğiz bakalım.