- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.681
Inanmiorum gercektenmi hahahhaCanim sabahduzenli sanci olunca geldim açıklık 2 olmasina ragmen birakmadilar yine dayadilar suniyi açıklık için
Ai hadiii böle hizlii masallah kurtuldun epedural almadin demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inanmiorum gercektenmi hahahhaCanim sabahduzenli sanci olunca geldim açıklık 2 olmasina ragmen birakmadilar yine dayadilar suniyi açıklık için
Sen daha yasin kucuk masallah neguzel kalabalik aile
Iyisin masallah neguzel seninde yasin iyi kalabalik aile seviorum37 olucazz nerdeyse... Yer etmeye çalışıyor annesi.. doğuma hazırlık..
Yook yaaa korkuyom ben de :):)Ayyyy papatya1994 innamıyorum sama büyük cesaretttttt. Ben pztden sonra deneyeceğim. Mazallah haftasonu gelir. Özel olmasına rağmen mesai saati dışı kendi doktorum girmiyor doğuma. Nöbetçi kimse o.. Valla iki kişinin tecrübesine dayanarak, pzt ben de bu yola başvurcm.
Hadi bakalım Gökşin hanım. Sen mi daha inatsın annen mi. Tamam koç ol annen gibi dedik de inadımda yarışcaksın besbelli
A Albeni7 yoksa sen de denemeye mi gittin. Cevap veerr
Gel bi sarılalım :):) beş kişi ancak ya varız ya yoğuz hadi hayırlısı bakalım . Sıra kimde ??Kızlarr cok as kaldık yaa Hepımızz sabırsızlanmaya basladık, ben de hala dogurmadım , pasanın keyfi yerınde ıcerıde hıc cıkası yok valla
Benim.agrilarim.var ama ne oldugunu bilmiom.migdemdee böleee usutmemi desem.bilmiom ama.agdet agrisi degill ama.aglatioooGel bi sarılalım :):) beş kişi ancak ya varız ya yoğuz hadi hayırlısı bakalım . Sıra kimde ??
Karnın kasılmıyosa , tahta gibi semsert olmuyosa,kanaman falanda yoksa korkma canım doğum ağrısı değildir. Üşütmüş olabilirsin veya yalancı doğum sancılarıdır. Geçmiş olsun .Benim.agrilarim.var ama ne oldugunu bilmiom.migdemdee böleee usutmemi desem.bilmiom ama.agdet agrisi degill ama.aglatiooo
Ayyyy gözünaydın canım, kavustun sende kuzuna :) hayırlı olsun analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallahKızlar doğum yaptım bugün şükür katinanin dediği gibi herkes bu gece iliskiye girsin bende dün girdim zorla kandirdik kocayi
Esim.dior götureyimmi nazen sertlesio ama oda heryeri degil bebek toplanior galiba ama.agdet agrisida degil aha gecti suanKarnın kasılmıyosa , tahta gibi semsert olmuyosa,kanaman falanda yoksa korkma canım doğum ağrısı değildir. Üşütmüş olabilirsin veya yalancı doğum sancılarıdır. Geçmiş olsun .
Geçmezse git bir hastaneye baksınlar için rahatlar.
Canım instagram yoktu senin. Ben bi ebeye yazdm cevap bekliyorum haber veririm sana.Tecrübesi olan ya da suan bu durumu yasayan annişlerime iki şey sorucam.
-- iki göğsünü birden emzir çok zaman geçmesin süt ekşir göğsünde diyip duruyolar. Oğlumda hep sağdığım iöin emzirme hakkında çok bilgim yok. Doğru mu bu..
---Sol göğsümden süt az geliyodu, damarları dar olabilir dedi kuzen. İki göğsümüde sıkıp denedim defalarca ve hep soldan çok geç geldi dolu bile olsa.. Yinede bebişe hep emzirdim o çektikçe akıyordu bir süre sonra...
Biraz önce durduk yere sızlamaya başladı göğsüm. Azcık masajla ovdum, birazı aktı sonrada emzirdim. Şuan hala sızlıyor, dokununca acıyor kahverengi alana yakın yerlerde bu acıma. Nedir bu arkadaşlar, nasıl geçer? Sertte değil emzirdiğim için ama bu acı rahatsız edici. Bi de süt birikti de onu mu emzirdim, dokunurmu diye içim içimi yiyo ilk başta sordugum sorudan dolayı..
Aynı şeyi düşündüm şimdi. Acaba vakti dolmamış bebeği zorla mı getirmiş olurum. Ya sütüm gelmezse günü gelmedi filan diye kendi kendime senaryolar yazıodum ki senin cevaba bakıyım diye girdim =) pazartesi yine de doktora soracağım cesaret edebilirsem =) eğer önerirse riski vs yok derse denemeye değerYook yaaa korkuyom ben de :):)
Müdahale edecekmiiişim gibime geliyor ilişkiye girersem. Tüp bebek gibimi yapsak ki sadece spermleri alsak ilişkiye girmeden :) bilemedim.
Bende sana yazacaktım , meriii duydunmu papatya da üzerimize doğurmuş uyandır Gökşini çıksın gelsin artık diye. :)
Aynen canım hiçbir hesabım yok malesef. Bu saatte burdan başka sorabileceğim bir yerde yok, eşimde kendi havasında sinirlerim bozuldu iyiceCanım instagram yoktu senin. Ben bi ebeye yazdm cevap bekliyorum haber veririm sana.
Caniniz yaniormu kibirdyinca benim cadi acitio ama sukurrrr cok sukurr evladimm benimAynı şeyi düşündüm şimdi. Acaba vakti dolmamış bebeği zorla mı getirmiş olurum. Ya sütüm gelmezse günü gelmedi filan diye kendi kendime senaryolar yazıodum ki senin cevaba bakıyım diye girdim =) pazartesi yine de doktora soracağım cesaret edebilirsem =) eğer önerirse riski vs yok derse denemeye değer
Valla Gökşin uyumuyor, kıpır kıpır bir o yana bir bu yana deviriyor popişini. Yeri rahat besbelli.
Doğum yaklaşınca hareketleri durur mu acaba, böyle hareket ettikçe yukarlarda, doğacak ümidi kalmıyor =)
sütün eksime olayini ilk defa duydum canim olabilir mi ki bu durum biraz sacma geldi bana . sızlama olayina gelince bende de oluyor göğsüm dolunca sağınca geçiyorTecrübesi olan ya da suan bu durumu yasayan annişlerime iki şey sorucam.
-- iki göğsünü birden emzir çok zaman geçmesin süt ekşir göğsünde diyip duruyolar. Oğlumda hep sağdığım iöin emzirme hakkında çok bilgim yok. Doğru mu bu..
---Sol göğsümden süt az geliyodu, damarları dar olabilir dedi kuzen. İki göğsümüde sıkıp denedim defalarca ve hep soldan çok geç geldi dolu bile olsa.. Yinede bebişe hep emzirdim o çektikçe akıyordu bir süre sonra...
Biraz önce durduk yere sızlamaya başladı göğsüm. Azcık masajla ovdum, birazı aktı sonrada emzirdim. Şuan hala sızlıyor, dokununca acıyor kahverengi alana yakın yerlerde bu acıma. Nedir bu arkadaşlar, nasıl geçer? Sertte değil emzirdiğim için ama bu acı rahatsız edici. Bi de süt birikti de onu mu emzirdim, dokunurmu diye içim içimi yiyo ilk başta sordugum sorudan dolayı..
Canım ben sadece yatarken yastıksız yattığımda canım yanıyor. Alt tarafta felaket ağrı oluyor o yüzden yaklaşık 3aydır bacak aramda yastık var. Sağ sola dönerkem dikkat etmezsem canım yanıyor ama yavaşça döndüğümde acımıyor. Gün içinde her hangi bir ağrım yok. Çok ayakta durduğumda alt tarafta baskı hissediyorum sadece. Bir de benim yürürken birden kalçamdan bir ağrı giriyor. Saniyelik düşecek gibi oluyorum. Hatta esprisini yapıyorum eşime, bebeği bacağımdan çıkartıcam die. Baldır ile bacak kalça arası tam tarif edemiyorım.Caniniz yaniormu kibirdyinca benim cadi acitio ama sukurrrr cok sukurr evladimm benim