2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bağırsakların çok çalışmasını doğuma haberci saysam mi kii??yoksa umutlandirmayim kendimi.. bagirsaklarimda kafa buluyoo benle mii demeliyim:kahve:

Sancısı olup da söylemeyenler çıkın piyasaya gizli gizli doğuramazsınız =)
24mart beklenen tarih.. Hadi bakalım ben bugünden çok ümitliyim. Saat 14:00de eşimle nikahımız vardı. O saatte gelecek kızım:KK51:
Bana inandırıcı gelmedi, inanan var mı :lülülü:
Ahh meriiiii meriiiii bende senin gibi bugün dogsun istiyorum abisinin doğum günu bugün :KK43: ama hiç bi belirti yok ya off:KK43: zaten bugunde gelmezse artık umrumda değil :KK12:

henüz doğumu olmayan annişler bence şansnızı cinsel ilişki ile deneyin fakat eşiniz içeri gelsin çünkü spermlerde oksitosin maddesi var, bu madde kadında doğumu başlatan hormondur. Ben tavsiye ederim çünkü, benim doğumum o son cinsel ilişki ile başladı :KK60: Ve bunun bilincinde olarak yaptım, işe yarıyormuş:KK22:

henüz doğumu olmayan annişler bence şansnızı cinsel ilişki ile deneyin fakat eşiniz içeri gelsin çünkü spermlerde oksitosin maddesi var, bu madde kadında doğumu başlatan hormondur. Ben tavsiye ederim çünkü, benim doğumum o son cinsel ilişki ile başladı :KK60: Ve bunun bilincinde olarak yaptım, işe yarıyormuş:KK22:
InsaAllah 30sunda istiom bakalim hahha sen nasilsin yolculuk nezaman

Aynen canım :) amin inşallah..

Sende yaparsın sadece kendine güven.. Benim ilki çok zordu, kendi sancımın üstüne sunide almıştım dr sırf hızlandırmak istedi diye, anlatmıştım. Bunda kendi sancımla gittim, dualarımdaki gibi bir doğumum oldu şükürler olsun. O sancıyı çekmek bile çok güzeldi, bir kerecik bağırmadım düşün. Ikınırkende wc hissi gibi oluyo, basınç oluyor kafa çıkarken, vücudu zaten kayıp geliyor hemen :) amaaa o çıktığı an yaşadığın rahatlık varya, yeniden doğmuş gibi oluyosun...

Allah acil şifalar versin inşallah çabucak atlatır canım

Dikişten neden çekiniyosun canım? Benim iç ve dış 8 tane felan vardır. Doktorun önerdiği şekilde temizlik ve bakım yaptıktan sonra bişey olmuyor Allahın izniyle.
canım dikisten sonraki iliskiler icin korkuyorum cok okumamaya calissamda insanlar yasadiklarini paylasonca olumsuz seyler okudum o da tedirgin etti beni

Buranin saati ile 6 ti dan önce uyandimm uyuyamiom kafam agrioo kimler ayaktaaa belki tek tekk doguma dökuldulerrrr

Yani aciklik denir mi bilmiyorum ama 2 cm kadar aciklik var demisti gecen hafta.
Bu hafta hic sanci olmadigi icin tekrar kontrol etmedi.
Eger aciklik olusmussa dogumu baslatiriz, dedi.

Benim de 2. dogumum, ilki de suniyleydi.
Duz duvara tirmandim o yuzden korkuyorum.
Ne bileyim, her seyin hayirlisi tabii.
İnşallah gönlümüze göre olur hepimizin , kolayca bir avazda Allah kurtarsın kardeşim , bekleyen tüm anneleri ...

Hahahahaha çok güldüm yaaa :)) Hadi bakalım :)) doğur da gel kız, özensin bizim kuzular da :))) bak diyelim gördünüz mü arkadaş nasılda geldi ne güzel de geldi :)))

Oyyy maşallah :) canım beniimmm çok sevindim :) sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün kuzucuk maşallah :) hayırlı evlat olsun inşallah :) bakalım bizimde Perşembe’ye kadar vaktimiz var geldi geldi gelmedi popişe yicez sunniyi bi aksilik olmazsa normal görünüyor hala ama nasıl sağlıkla gelecekse :) o yüzden bu konforu duyduğum iyi oldu :)) sütün geldi mi alışabildiniz mi kuzucukla?? Bol sütlü gazsız sıkıntısız günleriniz olsun :)

Son zamanlar geçmiyormuş hiç günler, elbet gelecek tabiki :)
@jtaime020626 canımm maşallah size nasıl güzel olmuş doğumun:) güzel sağlıklı musmutlu günleriniz olsun artık minik prensesle yeni evinizde yeni hayatınızda :))

Kendi kendimi telkin ediyorum bende :) benim kızım akıllııı , usluuuu annesni üzmezz bugün gelecek dimi kızım diyorum ama yok ses etmiyor , babası kılıklı :):)
Bakalım neler olacak , gerginim biraz kontrol var 10 'da :KK43:

Doğurmadım ben de :) ama uyuyamıyorumda , kontrole gidicem iki saat sonraya , heyecan falan yaptım sanırım. . :KK43:
Niye korkuonmu yoksa daha var demesindenmi belki aciklik olmustur 4cm fark etmeden alir seni doguma nedersin
Ja bende ilk hamile kaldim korktum ai dogumdan su bu sonra gun gectikce hatta suan diorumki kizim nasil kine benzio o duygu yani tek ben degilim diguracak korku degilde nasil yaoacam becerecemmi diye dusunce
Ve dun baskasindan ögreniomki eltimde hamile 7dinci ayda evlendi yasi 30 3 aylik daha kaynanam ve onlar sölemio dusun isyeri bilio banada arkadasim söledi duydunmu diye dusun Rabbim sukur banada verdi bökeleriii varyaa ondan diomm niye korkacamm benimde var dunya guzeliii babasi gibi inat kizimm sukurrrrrr ondannn korkmayinnn

Niye korkuonmu yoksa daha var demesindenmi belki aciklik olmustur 4cm fark etmeden alir seni doguma nedersin
Ja bende ilk hamile kaldim korktum ai dogumdan su bu sonra gun gectikce hatta suan diorumki kizim nasil kine benzio o duygu yani tek ben degilim diguracak korku degilde nasil yaoacam becerecemmi diye dusunce
Ve dun baskasindan ögreniomki eltimde hamile 7dinci ayda evlendi yasi 30 3 aylik daha kaynanam ve onlar sölemio dusun isyeri bilio banada arkadasim söledi duydunmu diye dusun Rabbim sukur banada verdi bökeleriii varyaa ondan diomm niye korkacamm benimde var dunya guzeliii babasi gibi inat kizimm sukurrrrrr ondannn korkmayinnn
Yine doğmayacak diye korkuyom hahahaha :):):) sancılardan korkmuyorm bakalım mevlam neyler...

Yine doğmayacak diye korkuyom hahahaha :):):) sancılardan korkmuyorm bakalım mevlam neyler...
Aynen dogmama korkusu cekmekten doğum dan korkmuyoruz yaa:KK70: diyom bi sancı gelsinde viz gelir bana :KK70: kontrolunu merakla bekliyorum.bakarsin gizlice 4 5 cm acilmistirda doguma alır seni inşallah :dua:haber ver muayene olunca :emir_bebek:

Aynen dogmama korkusu cekmekten doğum dan korkmuyoruz yaa:KK70: diyom bi sancı gelsinde viz gelir bana :KK70: kontrolunu merakla bekliyorum.bakarsin gizlice 4 5 cm acilmistirda doguma alır seni inşallah :dua:haber ver muayene olunca :emir_bebek:
Evet niye korkulsunki hastalik degil Allah var mucize seyyy
Hahhaha sen de git belki acilmistir kizz seninde bakmisin 5 cm hahahhah

Ahh meriiiii meriiiii bende senin gibi bugün dogsun istiyorum abisinin doğum günu bugün :KK43: ama hiç bi belirti yok ya off:KK43: zaten bugunde gelmezse artık umrumda değil :KK12:

gelirlerse gelirler. Annelerinin karnı besbeslli rahat geldi. Ohh ne güzel ekmek elden su gölden brn olsam ben de gelmezdim:KK76:

Canım senin doğum hikayeni okuduğumda ben de düşündüm ama korktum valla. Pazartesi kontrol var dr bi baksın nerelerde ona göre valla ben de alıcam sanırım bi risk. Uyuyan devi bu şekilde uyandırmak istemiyorum. Ayy korktum şimdiden :KK17::oops:

Kendi kendimi telkin ediyorum bende :) benim kızım akıllııı , usluuuu annesni üzmezz bugün gelecek dimi kızım diyorum ama yok ses etmiyor , babası kılıklı :):)
Bakalım neler olacak , gerginim biraz kontrol var 10 'da :KK43:

Canımm merakla bekliyorum sonucu. Haber et hemn ilk fırsatta.

Nst ye göre karar verecekmiş doktorum. Ağrın varsa başlatırız bugün dedi , yoksa takvimim silinmeye tam 40 olduğunda ben bekletmiyorum dedi.
Bakalım sancı çıkarsa doğurcam inşallah yoksa salıya kadar bekleyeceğiz :):)
Hiçte gelesi yok gibi sıpanın , hıçkıırıyo şuan nst sırası beklerken :):)

Nst ye göre karar verecekmiş doktorum. Ağrın varsa başlatırız bugün dedi , yoksa takvimim silinmeye tam 40 olduğunda ben bekletmiyorum dedi.
Bakalım sancı çıkarsa doğurcam inşallah yoksa salıya kadar bekleyeceğiz :):)
Hiçte gelesi yok gibi sıpanın , hıçkıırıyo şuan nst sırası beklerken :):)
Desene en gec saliya kadar olcak:halay:açıklık varmiydi canım kanala girmismi?

X