2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende doğurmadım daha. Kontrolüm vardı bugün az önce geldik. Doktor da bi doğuramadın gitti diyor :)) İlk defa nst de sancılarım çıktı 60 70 arası. Sancıların var ama Doğum için yeterli değil daha dedi. Bebişe baktık yüzünü göstermedi nasıl olsa gelicem ben artık gelince seversiniz diyor bence dedi ve bize bir yumurta kafa resmî verdi doktorcuğumuz :)) bi sıkıntı yok çok şükür suyu filan herşeyi normal kuzumun 3500 olmuş teyzeleri bi maşallahınızı alırız :) her şey yolunda günümüz de dolmadı kendi sancınla başlarsa Doğum daha rahat açılman olur bekleyebiliriz dedi. Çarşamba günü 40 hafta doluyor. O zamana kadar gelmezse perşembe sabahtan yatış yapılacakmış gibi gel duruma göre karar verelim dedi. Sağlıkla gelsin inşallah bütün kuzular :) artık bıraktım ben ha bugün ha yarın derken 40 a girdik de geçiyor bile bundan sonra rahatım ne zaman istersen gel yavrum nasıl olsa senin dediğin olacak :))
Oyy sevsinler seni. Maşallah prensese...
Peki dedi mi doktorun canım , doğum kanalına yerleşmişmi bebek?

Slm kizlar hayirli cumalar. Bakamiyorum artik kk yam herkes dogurmustur heralde varmi doguramayan nisana girioz ayol :KK70:

Bende buraya okudukcaa ins annem sali gelio insaAllah nisan basii dogurmak istiomm eskiden korku olurdu simdi sabirsizlaniorum.kizimi glrmek koklamakkk herkes doguruo kavusuorr buugn agrim ve kasilmalar var bebek hareketi az normalmi

Oyy sevsinler seni. Maşallah prensese...
Peki dedi mi doktorun canım , doğum kanalına yerleşmişmi bebek?
Sordum kuzum :)) zaten orada çocukcağız gidecek başka yeri yok ki yavaş yavaş geliyor sadece dedi. Sanki başka çıkış yolu arıyormuş gibi sürekli kaburgalarımı tepikliyor aşağı inememiş çok yukarıda gibi geliyor dedim. Gayet doğru yolda annesi sen merak etme öyle şeyler düşünüp gücendirme kızını bak küser yoksa sana dedi:)) sonra da ciddileşip herşey yolunda bebek de yolunda ilk doğum olacağı için yavaş ilerliyor doğumla birlikte artacak hızı merak etme dedi.

Sordum kuzum :)) zaten orada çocukcağız gidecek başka yeri yok ki yavaş yavaş geliyor sadece dedi. Sanki başka çıkış yolu arıyormuş gibi sürekli kaburgalarımı tepikliyor aşağı inememiş çok yukarıda gibi geliyor dedim. Gayet doğru yolda annesi sen merak etme öyle şeyler düşünüp gücendirme kızını bak küser yoksa sana dedi:)) sonra da ciddileşip herşey yolunda bebek de yolunda ilk doğum olacağı için yavaş ilerliyor doğumla birlikte artacak hızı merak etme dedi.
Ohh ohh hadi bakalım hayırlısı kuzum :KK66:

Doğurup gelcem ben :):)
Bugün bir hareketlilük var aşağıda amma bakalım yerleşmeye çalışıyor sanki resmen , otobüste yer açmaya çalışıp kalabalığı delen teyzeler gibi hareketleri :)
İnşallah canım dogurda şu ustumuzdeki kara bulutlar kalksın :))birimiz dogurursak devami gelir :KK70:

Doguramayan bayanlar sancı gelsin diye uyguladiginiz yontemler varmı .yoksa benim gibi bosladinizmi:110::işsiz:ben hurma bile yemiyorum artık yaptigim hiç bişey yok :işsiz:

Doğurup gelcem ben :):)
Bugün bir hareketlilük var aşağıda amma bakalım yerleşmeye çalışıyor sanki resmen , otobüste yer açmaya çalışıp kalabalığı delen teyzeler gibi hareketleri :)
Asaya basku edince vajina batmalar oluormu benim.iki gecedirr asada ama suan hareketleri azaldi gibi sade karnim bayrak gibi ara sira sallaniooo

Kızlar selam.
Ben de 39+2 deyim bekliyoruz.
41leri de bulur mu bilmiyorum.
Bakıyorum da herkes de doğurmamış daha.
Havalardan mıdır nedir :))
Senin bebekte mi kız canım :)
:) biz mart annelerinde hep kız anaları kaldık birtane oğluşumuzun annesi doğurmadı sadece.

Doguramayan bayanlar sancı gelsin diye uyguladiginiz yontemler varmı .yoksa benim gibi bosladinizmi:110::işsiz:ben hurma bile yemiyorum artık yaptigim hiç bişey yok :işsiz:
Valla bende düzenli yemiyorm hurmayı artık aklıma geldikçe , elimin altında buldukça yiyorum. İlişkiden de korkuyorum onuda denemedim. Sadece birkaç kez göğüs ucunu kremle uyardım o.kadar ondan da bişey çıkmadı zaten :)

X