2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın güzel anneler, şimdi okudum mesajları bir tuhaf oldum doğumu beklediğim günler çok uzak gibi geliyor şimdi sanki aylar olmuş :) biz 16 günlük olduk bugün oğlum çok iyi şükür gaz kaka emzirme uğraşıyoruz :) dışarı da çıkıyoruz çok seviyor bebek arabasını. Büyük oğlumunda Doğum günü bugün :)

Ayyy benim de doğum günüm ne mutlu bize =) bebeğim de bugün gelir belki annesine sürprizzzz

Ayyy benim de doğum günüm ne mutlu bize =) bebeğim de bugün gelir belki annesine sürprizzzz
Mutlu yıllarınız olsun inşaallah... Nice yaşlara , kuzunla beraber...
Bende çok istiyorum bugün doğurayım diye , evlilik yıldönümümüz bizimde... Birbirimize verebileceğimiz en güzel en anlamlı hediye olacaklar

Kızlar ben de hala doguramayanlardanım 40+5 olduk ama bebişim hala gelmedi doktor ilk once suni sancı verelim dedi sonra nst ye girince hiç sancı cıkmadı perşembe gel sezeryana alalım Riske atmak istemiyorum suni sancının sonu genelde sezeryanla bitiyo dedi ben normal istiyordum ama bu arada iki gundur 20 dk da bir adet sancısı gibi agrılarım var

Kanala damı girmemiş canım
Açıklık olmayonca suni sancı işe yaramayabilir diyemi düşündü acaba?
Maşallah bayağıda büyümüş bebek , bencede artık riske atmamalı. Hayırlısı olur inşallah

Melegiimm22 hoşgeldin 6aylık taze anne.
Nasıl başlamıştı doğum senin canım?
Canim adet sancisi gibi arada agrim.ooluyodu
Pazartesi aksam 11 gibi wc gittim minicik kahve leke gördüm sonra aha tamam geliyo dedm
Ama hic oyle normal sancm vs yoktu
Neyse yattk tabi ben uyuyamadm
Akintimda çoğalmıştı baya
Saat 3 gbiydi yatarken biraz cok alıntı geldi
Dur kalkim bakim dedm kan vs varmi diye kalkmamla suyumun gelmesi bi oldu
Ama.sancisizdm biraz suni sanci yedm oyle geldi sancilarm
Oyle basladi iste canm aniden geliveriyo bende dogamadi diyip duruyodum sizin gbi ama eninde sonunda cikiyo
39+0 da geldi melegim kızım

Doğum günü olanlarrr nice güzel yaşlaraaaa
Evlilik yıldönümü olanlara da birlikte hayırlı huzurlu ömürler dilerim
Gelmeyen bebelere de selam olsun

Seninde doğumgünün kutlu olsun. Gelsin Koç burçları :)
normal istiyorsan diyeceksin normal Doğum istiyorum diye yoksa doktorların işine geliyor sezeryan yapmak, bu Arada suni sancı alıp doğuran bir sürü kadın var bende iki defa suni sancı ile normal Doğum yaptım

Doğum günü annelerine happy birthday
Benim boğazım ağrıyor bugün.. durdum durdum sonunda hasta oldum galiba... Enfeksiyon gibi bir durumda ne yapmak lazım acaba.

Kanalın yakınlarındaymıs Canım en son gıttıgımde de kanala girmek uzere demişti doktor hayırlısı artık yarını merakla bekliyorum sancım da var gibi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…