2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Dedim Canım biliyor aslında ama uygun mu gormedi anlamadım ki ben de

Herkese hayırlı gunler bende yalanci sancılar vardı yine düzensiz .. Bugun son günüm kızımla göbeğimde cok duygusalim kızlar su gunleri gormek icin ne dualar etmişimdir gecelerce nice secdelerde simdi yasıyorum Şükürler olsun hem
Cok ozledim ona kavuşmak saglicakla en buyuk dileğim .. hem de karnımdaki halini cok özleyeceğim belki de bu benim son gebeliğim kimbilir ...

Ilkmi cnm son degil hic korunmaaa tm olursa kucuk cocuklar olcak sor olcak ama korunma

Bende aynı hissediyorum :)
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun, nice mutlu huzurlu yılları olsun inşallah.. Minik paşayada maşallah annesi :)

Dogum gunu olanlar nice yillara
Yik dlnumu olanlarida nice yillara insaAllah
Ben aradim bilgi vermiorlar ordaki kadinlar doktor ariyacak dedi oda amaliyattaymis
Hayırlısı olsun kuzum. Haftaya öğrenirsiniz artık.
Teşekkür ederim bu arada kutlafığın için. Sık dişini , sağlıklı olduğunu öğrenip rahatlamana az kaldı inşallah

Allah bağışlasın canım , Rabbim olanlara uzun ömür nasip etsin.
Hayırla da kurtul inşallah bir avazda . Bende bir tuhaflık var valla sanki :):)
Hiç hamileliğimi özleyecekmişim gibi gelmiyor :):)
Tadını çıkar bugünün o zaman , kızınla karnındayken bol bol görüş konuş , kolayca gelsin küçük hanım...

Doğum günü olanlarrr nice güzel yaşlaraaaa
Evlilik yıldönümü olanlara da birlikte hayırlı huzurlu ömürler dilerim
Gelmeyen bebelere de selam olsun
Teşeklür ederim canımcım.
İnat bebe , gelmeyecek sanırım annesiyle babasının özel gününde .

Senden naber ? Aynı mı durumlar?

Teşeklür ederim canımcım.
İnat bebe , gelmeyecek sanırım annesiyle babasının özel gününde .

Senden naber ? Aynı mı durumlar?
Annemle yürüyüşe çıktık biraz fazla mı yürüdük ne çatı ağrım arttı :/ ama minnak kız kıpır kıpır içeride :)

Doğum günü annelerine happy birthday
Benim boğazım ağrıyor bugün.. durdum durdum sonunda hasta oldum galiba... Enfeksiyon gibi bir durumda ne yapmak lazım acaba.
canim geçenlerde benimde bogazim cok agrimisti ben sirkeli su yapip gargara yaptim baya bi yakti ama geçti cok şkür. bi dene istersen en azindan dogal

Seninle bu topigin hamislik kapanışı nı biz yapcazver elini ortiBunlari Nasıl rahatsiz edebiliriz Acaba Keyifleri Yerinde Diye cikmiyolar
Bilemedim valla bende :) yakında bizim takvimde silinirse şaşma :)
Daha kontrole de var benim yaa taaa cumartesi. Açıklık olsa bari , artık suni sancıya razı olacağım gibi ben çünkü. Beklemekten geriliyorım

Bizim doktor 41 dedi ya yoksa 2 cm açıklık var ilk dogumumda değil suniyle benimkide doğar bugün verseler dogarbilmiyorum 40 ta bi gideyim su falan azsa doguma alirlar belkiben artık eminim takvimimde silinecek

Bizim doktor 41 dedi ya yoksa 2 cm açıklık var ilk dogumumda değil suniyle benimkide doğar bugün verseler dogarbilmiyorum 40 ta bi gideyim su falan azsa doguma alirlar belkiben artık eminim takvimimde silinecek
Senin alttan muayene ilemi bakıldı açıklığa yoksa ultrasondan mı?
Daha hiç altran muayene olmadım ben , açıklık var mı yokmu o yüzden bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…