- 21 Aralık 2014
- 390
- 367
- 32
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm evet gerçektn aynı belirtiler hakkımzda hayrlısı bu bekleme süreci çok torucuymş gerçekten.Yani lohusalk öncesi zaten psikoloji kalmıyoki ağrılar sızılarla beklerken.
,İnşallah hayırlısı ile kan sonçlarnı al cnm. Doktor onay verdi mi peki. Belli bir süre geçmesi gerekmiyor mu acaba
Ayyy benim de doğum günüm ne mutlu bize =) bebeğim de bugün gelir belki annesine sürprizzzzGünaydın güzel anneler, şimdi okudum mesajları bir tuhaf oldum doğumu beklediğim günler çok uzak gibi geliyor şimdi sanki aylar olmuş :) biz 16 günlük olduk bugün oğlum çok iyi şükür gaz kaka emzirme uğraşıyoruz :) dışarı da çıkıyoruz çok seviyor bebek arabasını. Büyük oğlumunda Doğum günü bugün :)
Mutlu yıllarınız olsun inşaallah... Nice yaşlara , kuzunla beraber...Ayyy benim de doğum günüm ne mutlu bize =) bebeğim de bugün gelir belki annesine sürprizzzz
Kanala damı girmemiş canımKızlar ben de hala doguramayanlardanım 40+5 olduk ama bebişim hala gelmedi doktor ilk once suni sancı verelim dedi sonra nst ye girince hiç sancı cıkmadı perşembe gel sezeryana alalım Riske atmak istemiyorum suni sancının sonu genelde sezeryanla bitiyo dedi ben normal istiyordum ama bu arada iki gundur 20 dk da bir adet sancısı gibi agrılarım var
Hadi bakalım inşallahMutlu yıllarınız olsun inşaallah... Nice yaşlara , kuzunla beraber...
Bende çok istiyorum bugün doğurayım diye , evlilik yıldönümümüz bizimde... Birbirimize verebileceğimiz en güzel en anlamlı hediye olacaklar
Canim adet sancisi gibi arada agrim.ooluyodu
Gelsinler gelsinler :)) gözlerimiz yollarda kaldı
Seninde doğumgünün kutlu olsun. Gelsin Koç burçları :)Ayyy benim de doğum günüm ne mutlu bize =) bebeğim de bugün gelir belki annesine sürprizzzz
normal istiyorsan diyeceksin normal Doğum istiyorum diye yoksa doktorların işine geliyor sezeryan yapmak, bu Arada suni sancı alıp doğuran bir sürü kadın var bende iki defa suni sancı ile normal Doğum yaptımKızlar ben de hala doguramayanlardanım 40+5 olduk ama bebişim hala gelmedi doktor ilk once suni sancı verelim dedi sonra nst ye girince hiç sancı cıkmadı perşembe gel sezeryana alalım Riske atmak istemiyorum suni sancının sonu genelde sezeryanla bitiyo dedi ben normal istiyordum ama bu arada iki gundur 20 dk da bir adet sancısı gibi agrılarım var
Kanalın yakınlarındaymıs Canım en son gıttıgımde de kanala girmek uzere demişti doktor hayırlısı artık yarını merakla bekliyorum sancım da var gibi bakalımKanala damı girmemiş canım
Açıklık olmayonca suni sancı işe yaramayabilir diyemi düşündü acaba?
Maşallah bayağıda büyümüş bebek , bencede artık riske atmamalı. Hayırlısı olur inşallah