- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.800
- 32
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.301
Aynen şeyi sorcaktm bende canım.Ben mesela önceleri azıcık ayakta kalsam karnmn alt kısmı kopcak gibi acırdı hemen ama bu bi kaç gündğr o acı geçti iş falan daha rahat yapıyorm acaba kanala girmesyle alakalı mıdır diye düşündüm bi an.Ayy çok güzell canım. İnşallah kolayca kavuşursun kuzuna...
Nasılsın son günlerde , belirtiler ağrılar sancılar varmı? Büyük abdeste çok çıkıyomusun gün içinde.
Kanala girdiğini anlaybilirmiyiz diye soruyorum
Ne güzel maşallah ya inşallah yarn gittiğimde bndede açlma olmuş olur da ben hissetmemiştirimAynen Can'ım Yaa cok guzel denk geldi hem doktorun Pers gunleri hastane de olusu hem kandil hayırlı evlat
Olsunlar cumlemizinki insaallah
Aminnn Can'ım doktora sorarsan cok kolay guzel
Bir dogum olacak Rabb'imin taktiri bakalım onu yaradan yollarını da açacak insaallahson günlerde en belirgin hissettiğim su asagiya dogru sanki ittiriyor gibi hareketi varya karın sertleşiyor hanı o cok sık oldu hatta bu sabah aha da basliyor sancılar dedim sık sık oldu ama kesildi yine simdi yine oluyor.
Mesela yürüyünce sanci bacak aramda gibi iyice ve bagirsak hareketlerim ozellikle gazım ve gaz sancim cok arttı ille hamile kaldığımızda ki gibi bu açıklıktan mı yoksa yediklerim mi bilemiyorum ama düşününce bunlar dikkatimi cekti ve doktorun bugun bana açıklık var diyeceğine cok emindim ben nedense o kasılmalarda sanki asagiya indikçe acildim gibi hissettim .
Aminnn Can'ım Allah razı olsun insaallah kendiliginden de başlarsa suni de cok almam belki Azcik bur suni sancıyla
Olur bu is bakalım sancim da var Aslı'nda ama doguma yetecek
Kıvamda degil :) doktorun ben sanci çekerken hastanede oldugunu bilmek bile güven vericek cok pozitif bir doktor onu gormek yetecek banahepinize dua edicem insaallah bakalım yarin da yurucem bol
Bol son islerimi de halledeyim. simdi sicak belden aşağımı suya girip
Biraz masajlar yapayım
Diyorum
İnsaallah Can'ım yaa ama acilmasi olmayanda da suniNe güzel maşallah ya inşallah yarn gittiğimde bndede açlma olmuş olur da ben hissetmemiştirim
Ay ben varya o diziyi izledikçe agladım hamileliğimde her bölümde kendimden biseyler görüyordum .. Biz bu ikinci hamileliğimi cokJa mucize birsey ya istanbullu gelin bakiom.orda nasil beklio bebek hamile aiii Rabbim buyuk
Bazen canim cok sikilioo sizdedemi aglayasim gelio
İnşallah inşallah canm Allaha sığmdm artk bakalmİnsaallah Can'ım yaa ama acilmasi olmayanda da suni
Sanci ise yarıyor cok okudum
Forumlarda en fazla baktiniz acılmıyor sezeryan olursun stres yapma kendine oda bir cozum sonucta iyi ki var oyle bir seçenek
Okuorum cnm niye ikinciler bekletio ilki sirun yoksa ikinci Rabbim öle istedide ama cogunda öleAy ben varya o diziyi izledikçe agladım hamileliğimde her bölümde kendimden biseyler görüyordum .. Biz bu ikinci hamileliğimi cok
Uzun sure bekledik uc bucuk sene tedaviler tup
Bebek
Bile
Denedik sonra Rabb'im mucize olarak kendiliginden verdi hemde tstilde yollardayken sonra tam hamile
Kaldim ailemde cok buyuk sorunlar oldu baya kotu basladi en Mutlu günlerimi ağlayarak gecirdim
İlk uc ayımda hep
Agladım oyle
Boyle
Degil .. yine de guclu minik kızım tutundu annesine bırakmadısimdi doğacak saka gibi geliyor hala İNANAMİYORUm ..
Ben daha taburcu bile olmadan başladı stresim. Herkesin herşeyi bilmesi, annelik içgüdüsüyle bebeğine yaklaşan birine sürekli akıl vermeleri, kavgalar, küslükler, zorluklar... Hiçbiri bizden, bebeğimizden ve kurduğumuz aileden önemli değil inan. Lohusalık bedenin alt üst olmuş bir dönemi, yıpratıcı bir süreç. Ama sadece bebeğine sarıl kokusunu çek içine, o cennet kokusu herşeyi unuttursun sana arkadaşım. Üzme kendini hepsi geçicek, bugünleri özleyeceğin günler geldiğinde sen bile şaşırıcaksın :)Sinirlerim cok bozuk.cok kisa zamanda cok fazla sey yasadik aile icinde.annem bizde kaliyor su an.o da gitmek istiyor gibi davraniyor.esim bir tuhaf soguk durgun.neyin var diyorum yorgunum kizinla ilgilen diyor.aglamak istiyorum surekli.dun gece sütüm gelmedi mama verdim kizima.az once ben uyurken annem agladi diye mama vermis ve yuz kere mama verme sakin dedim neymis ben uyuyormysum diye vermis.yani cidden beni herkes cok zorluyor.hickimseyle gorusmek istemiyorum.kimsete tahammulum kalmadi.tek basima kizimla su evde olsam sanki cok daha huzurlu olucam
Sen hep konuş emi :))Bende ilkini erken doğurdum , sonra işler değişti ilk oğlum 37+5 sonrası 39+6 aha buda 39 oldu giderek artış gösteriyorum bravoo sanırım 41 de gelecek bu sefer :):)
Gözünaydın canım hayırlı olsun, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)Kızlar ben de doğum yaptım çok şükür. Detaylı bir şekilde anlatcam toparlanınca :))
Çok güldüm bu yoruma yaKızlar ne oluyoyabu kk bizden umudu kesti heralde dogurmuyoruz diye yeni hamisler yolluyo tobe bismillah D
Oyy bi an kendi yaşadığım duyguları hissettim mesajında :) Allah gönlünce sağ salim tamamlamak nasip etsin, hayırlı doğum haberlerini alalım inşallah kuzum :)Kizlaaarrrrr bende doktordan geldim 5 civarı biraz dinlendim yürüyüş filan yazamadım :) sanirim persembe mubarek kandil günü kavuşuyorum
Kızımaaçıklık 3 cm civarı var Suan kanala da girmis sancılarım 40/50 cikti suni ile 2 /3 saate dogum olur Dedi oglumda da 3.5 saate doğmuştu suni
İle oda 40+4 de gelmisti buna da suni nasip
Olacak sanırım açıklığıma bakınca nerdeyse hadi yat dogurtayim diyecekti Ayy bir panik oldum sonra doktorum özel muayenehanesi var Pers gunleri tum gun hastanede oluyor o gune anlaştık hem yanında olurum her asamada Dedi dua edin bana kendi sancımda başlarsa geceden sahane olur Aslı'nda
Aminnn cnmm benim yaa sıra bana da geldi sanirim cok sukurBen daha taburcu bile olmadan başladı stresim. Herkesin herşeyi bilmesi, annelik içgüdüsüyle bebeğine yaklaşan birine sürekli akıl vermeleri, kavgalar, küslükler, zorluklar... Hiçbiri bizden, bebeğimizden ve kurduğumuz aileden önemli değil inan. Lohusalık bedenin alt üst olmuş bir dönemi, yıpratıcı bir süreç. Ama sadece bebeğine sarıl kokusunu çek içine, o cennet kokusu herşeyi unuttursun sana arkadaşım. Üzme kendini hepsi geçicek, bugünleri özleyeceğin günler geldiğinde sen bile şaşırıcaksın :)
Sen hep konuş emi :))
Gözünaydın canım hayırlı olsun, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)
Çok güldüm bu yoruma yaAllahta seni güldürsün
Oyy bi an kendi yaşadığım duyguları hissettim mesajında :) Allah gönlünce sağ salim tamamlamak nasip etsin, hayırlı doğum haberlerini alalım inşallah kuzum :)
Karnmda acayip bi adet ağrısı ve belime vuruyo.kalktm sanki kan gelecekmş gibi hissettm ama yok ay ne buuuu
Üfff yok yok hiçbirinin devamı yok canm çıldrcam ya.Adet agrisiyla başlıyor olabilir senin doğum. . Uykudan da uyandirdiysa.. geliyor belkide inş. :))
Üfff yok yok hiçbirinin devamı yok canm çıldrcam ya.
Aynı belrtileri yaşıyoz canm.Midem bi tuhaf.Sistitten şüphelenmeye başladm bnde ya bu bulantı be bazen kesik kesik oluyo idrarım.Ben de midem bi garip uyandım ağrıyor mu ne bi değişik karnım olmuş taş gibi :/
2saattir yatakta dönüyorum. Ben de karın ağrısı ile uyandım. Geçmedi. Karnın alt tarafında da bir kıpırtılar aynı zamanda. Sancı filan da yok. Ne ki bu şimdiKarnmda acayip bi adet ağrısı ve belime vuruyo.kalktm sanki kan gelecekmş gibi hissettm ama yok ay ne buuuu
Aynı belrtileri yaşıyoz canm.Midem bi tuhaf.Sistitten şüphelenmeye başladm bnde ya bu bulantı be bazen kesik kesik oluyo idrarım.