2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen şeyi sorcaktm bende canım.Ben mesela önceleri azıcık ayakta kalsam karnmn alt kısmı kopcak gibi acırdı hemen ama bu bi kaç gündğr o acı geçti iş falan daha rahat yapıyorm acaba kanala girmesyle alakalı mıdır diye düşündüm bi an.

Ne güzel maşallah ya inşallah yarn gittiğimde bndede açlma olmuş olur da ben hissetmemiştirim

Ja mucize birsey ya istanbullu gelin bakiom.orda nasil beklio bebek hamile aiii Rabbim buyuk
Bazen canim cok sikilioo sizdedemi aglayasim gelio

Ja mucize birsey ya istanbullu gelin bakiom.orda nasil beklio bebek hamile aiii Rabbim buyuk
Bazen canim cok sikilioo sizdedemi aglayasim gelio
Ay ben varya o diziyi izledikçe agladım hamileliğimde her bölümde kendimden biseyler görüyordum .. Biz bu ikinci hamileliğimi cok
Uzun sure bekledik uc bucuk sene tedaviler tup
Bebek
Bile
Denedik sonra Rabb'im mucize olarak kendiliginden verdi hemde tstilde yollardayken sonra tam hamile
Kaldim ailemde cok buyuk sorunlar oldu baya kotu basladi en Mutlu günlerimi ağlayarak gecirdim
İlk uc ayımda hep
Agladım oyle
Boyle
Degil .. yine de guclu minik kızım tutundu annesine bırakmadı simdi doğacak saka gibi geliyor hala İNANAMİYORUm ..

Anladım canım , çok teşekkürler ... Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Hayırlı haberlerini duyarız umarım en kısa sürede.

Okuorum cnm niye ikinciler bekletio ilki sirun yoksa ikinci Rabbim öle istedide ama cogunda öle

Ben daha taburcu bile olmadan başladı stresim. Herkesin herşeyi bilmesi, annelik içgüdüsüyle bebeğine yaklaşan birine sürekli akıl vermeleri, kavgalar, küslükler, zorluklar... Hiçbiri bizden, bebeğimizden ve kurduğumuz aileden önemli değil inan. Lohusalık bedenin alt üst olmuş bir dönemi, yıpratıcı bir süreç. Ama sadece bebeğine sarıl kokusunu çek içine, o cennet kokusu herşeyi unuttursun sana arkadaşım. Üzme kendini hepsi geçicek, bugünleri özleyeceğin günler geldiğinde sen bile şaşırıcaksın :)
Bende ilkini erken doğurdum , sonra işler değişti ilk oğlum 37+5 sonrası 39+6 aha buda 39 oldu giderek artış gösteriyorum bravoo sanırım 41 de gelecek bu sefer :):)
Sen hep konuş emi :))
Kızlar ben de doğum yaptım çok şükür. Detaylı bir şekilde anlatcam toparlanınca :))
Gözünaydın canım hayırlı olsun, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)
Kızlar ne oluyoya bu kk bizden umudu kesti heralde dogurmuyoruz diye yeni hamisler yolluyo tobe bismillah D
Çok güldüm bu yoruma ya Allahta seni güldürsün
Oyy bi an kendi yaşadığım duyguları hissettim mesajında :) Allah gönlünce sağ salim tamamlamak nasip etsin, hayırlı doğum haberlerini alalım inşallah kuzum :)

Aminnn cnmm benim yaa sıra bana da geldi sanirim cok sukur

Üfff yok yok hiçbirinin devamı yok canm çıldrcam ya.

İllaki cikicak lar. . Sigamayip geliyoruz diyee cikivercekler.. biz ay sonuna denk gelince beklemek zor geliyo hepimize.. sabır isiymis bu issler:)) az kaldı ama.. geç olsun güç olmasın sonu guzell olsun inş. Ay ne gazlı bebekmis deyip şikayet edeceğimiz günlerde gelicek merak etme... :)))

Ay cok heycanli kizlar gecen gezerken rast geldim size
Kendim aklima geldim takip ediyorum sizi dogurdunzmu diye
Bu arada bende normal dogum yaptm 6 ay oldu sorunuz olursa yanıtlarım

Karnmda acayip bi adet ağrısı ve belime vuruyo.kalktm sanki kan gelecekmş gibi hissettm ama yok ay ne buuuu
2saattir yatakta dönüyorum. Ben de karın ağrısı ile uyandım. Geçmedi. Karnın alt tarafında da bir kıpırtılar aynı zamanda. Sancı filan da yok. Ne ki bu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…