-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.281
Üzülme tabi kuzum , Allah bilir en iyisini.Iste yarin kan sonucu cikior ariyacam.insaAllah haftaya yinedeee prof bakacakkk ahhh bilmiom ama artikk uzgun degilim bu belli olmazki
Aynen ya yok anam yalancılar kandırıyo biziAynen bugün bende abarttım sanırım hurmayı , belime ağrı girdi bende geliyor dedim ama geri gitti seninki gibi.
Yine var arada ağrım ama zannetmiyorum artsın. Bendeki sızı gibi belimin ortasında oluyor sonra bi bakmışın geçmiş :)
Kuzum anne yüreği işte. O da sana kıyamamış. Tabi lohusa halimizle bir de bunları düşüncek değiliz ama sonuçta sana destek olmak için geldi. Öyle düşün.. Yalnız olsan daha zor olurdu emin ol. Bira sabret, pozitif ol ki sütün gelsin. Stres yaptıkça gidiyormuş süt. Çok klişe olacak belki ama, "mutlu anne, mutlu memişler, mutlu bebekler." böyle düşünmeye çalış. Sıkıldığında bebeğini al kucağına kokla.Sinirlerim cok bozuk.cok kisa zamanda cok fazla sey yasadik aile icinde.annem bizde kaliyor su an.o da gitmek istiyor gibi davraniyor.esim bir tuhaf soguk durgun.neyin var diyorum yorgunum kizinla ilgilen diyor.aglamak istiyorum surekli.dun gece sütüm gelmedi mama verdim kizima.az once ben uyurken annem agladi diye mama vermis ve yuz kere mama verme sakin dedim neymis ben uyuyormysum diye vermis.yani cidden beni herkes cok zorluyor.hickimseyle gorusmek istemiyorum.kimsete tahammulum kalmadi.tek basima kizimla su evde olsam sanki cok daha huzurlu olucam
İnşallah hayırlısı ile kan sonçlarnı al cnm. Doktor onay verdi mi peki. Belli bir süre geçmesi gerekmiyor mu acabamerhabalarrrrrr... kasım ayımdaki düşüğümden sonra dün ve ondan önceki günde yapmış olduğum iki idrar testine göre çookkk silik bile olsa hamileyim bugün kan da vereceğim bakalım ne çıkacak :))))
Anneme kizdim birde ona kizinca sonra kendimi daha da kotu hissediyorum zaten.annem olmasa napardim diyorum tabi ki Allah basimizdan eksik etmesin.hickimse annem olamaz hickimseKuzum anne yüreği işte. O da sana kıyamamış. Tabi lohusa halimizle bir de bunları düşüncek değiliz ama sonuçta sana destek olmak için geldi. Öyle düşün.. Yalnız olsan daha zor olurdu emin ol. Bira sabret, pozitif ol ki sütün gelsin. Stres yaptıkça gidiyormuş süt. Çok klişe olacak belki ama, "mutlu anne, mutlu memişler, mutlu bebekler." böyle düşünmeye çalış. Sıkıldığında bebeğini al kucağına kokla.
Ohh masallah Can'ım almis hemencecik olsun olsun hayirlisi oymuş sizin icin bak boyle de ayrı stres olduk :)37+1 de 2950 doğdu canım üç gün kuvözde kaldı kilosu 2780 düştü şimdi 18 günlük 3400 kg :)
Tam gününü bekleseydi 2 gün sonra doğacaktı
Hadi yaa daha var acıkır bir anda insaallah Can'ım dur bakalımBugün benimde muayenem vardı. . Bebek aşağı bile inmemiş. Açıklık yokk.. durabildigi kadar duracak demekki bizim minnak..
Mama da versen uyanacak zsten kuzum emin ol. Şuan sütün yetiyosa verebildiğin kadar ver göğsünü bemce. Sana en çok ihtiyacı olduğu zamanlar bebeğinin.Arkadaslar 40 gun boyunca bebek ne ogrenirse oyle devam eder diyorlar gece yatmadan mama verip sabaha kadar yatmasini sagla bebegin diyorlar bu sekilde yapan var mi?ben butun gece 2 saate 1 uyaniyorum emzirmek icin ilerde calismaya baslayinca yapamazsin boyle alistirma diyorlar bana.siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Cnm 100 kere soyledim ama 100.buna sinirlenecegimi biliyor.mamayi sakladim.istemedgim birseyin israrla yapilmasindan nefret ediyorum.esimi de hic gormek istemiyorum.beni sadece geriyor varligi tum hareketleri.aksam eve geliyor 2 kelime sohbeti yok surst kirk karis asik yorgun modunda surekli.sanki ben yorgun degilim neler yasadim.
Ohh masallah Can'ım almis hemencecik olsun olsun hayirlisi oymuş sizin icin bak boyle de ayrı stres olduk :)
Hadi yaa daha var acıkır bir anda insaallah Can'ım dur bakalım
Daha var gunun dolmasına :)
Mubarek gunde kandildeee neguzell yaaaa sende bize dua ett sanci anindaKizlaaarrrrr bende doktordan geldim 5 civarı biraz dinlendim yürüyüş filan yazamadım :) sanirim persembe mubarek kandil günü kavuşuyorum
Kızımaaçıklık 3 cm civarı var Suan kanala da girmis sancılarım 40/50 cikti suni ile 2 /3 saate dogum olur Dedi oglumda da 3.5 saate doğmuştu suni
İle oda 40+4 de gelmisti buna da suni nasip
Olacak sanırım açıklığıma bakınca nerdeyse hadi yat dogurtayim diyecekti Ayy bir panik oldum sonra doktorum özel muayenehanesi var Pers gunleri tum gun hastanede oluyor o gune anlaştık hem yanında olurum her asamada Dedi dua edin bana kendi sancımda başlarsa geceden sahane olur Aslı'nda
Ayy çok güzell canım. İnşallah kolayca kavuşursun kuzuna...He bu arada bebegim son 10
Gunde dogru duzgun kilo da alamamış sasırdım Baya 3 kilo yada 3200 en fazla doğar Dedi bakalım dogru cikar mi daha mı az cikar hayırlısı olsun insaallahdoğunca alır artık abimiz 3550
İdi bunda biraz stresli gecti sanirim rahim damarlarım
Bastan cok acilmadi diyorim cunku yememe dikkat ediyordum Aslı'nda nasip
Kısmet sağlıklı olsun sagsalim doğsunda gerisi olur Allah'ın izniyle
He bu arada bebegim son 10
Gunde dogru duzgun kilo da alamamış sasırdım Baya 3 kilo yada 3200 en fazla doğar Dedi bakalım dogru cikar mi daha mı az cikar hayırlısı olsun insaallahdoğunca alır artık abimiz 3550
İdi bunda biraz stresli gecti sanirim rahim damarlarım
Bastan cok acilmadi diyorim cunku yememe dikkat ediyordum Aslı'nda nasip
Kısmet sağlıklı olsun sagsalim doğsunda gerisi olur Allah'ın izniyle
Aynen Can'ım Yaa cok guzel denk geldi hem doktorun Pers gunleri hastane de olusu hem kandil hayırlı evlatMubarek gunde kandildeee neguzell yaaaa sende bize dua ett sanci aninda
Aminnn Can'ım doktora sorarsan cok kolay guzelAyy çok güzell canım. İnşallah kolayca kavuşursun kuzuna...
Nasılsın son günlerde , belirtiler ağrılar sancılar varmı? Büyük abdeste çok çıkıyomusun gün içinde.
Kanala girdiğini anlaybilirmiyiz diye soruyorum
Aminnn Can'ım Allah razı olsun insaallah kendiliginden de başlarsa suni de cok almam belki Azcik bur suni sancıylaHadi Allah kolaylik versin.. az kaldı. . İns. Kendiliğinden başlar sancıların. Suni ye gerek kalmadan.. Bende doktoruma soruyorum hangi günler hastanedesiniz diye.. gülüyor kadin:)) kendi doktorun olması rahat oluyoo..