2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Banada zofran 4 mg verdi ancak ben emin olamadım kanser hastalarına da veriyoruz bunu bulantı için dedi ve ben çok ağır olabileceğini düşündüm nedense bebeğe bişey olur mu korkusu beni öldürüyor
Bende sordum bunu doktora bişi olmaz sabah akşam alablrsin dedi onu içmezsem çok kötü oluyorum böyle biraz hafifliyo en azından evde bi çocuk dha var onada bakmak zorundaym

İlk 3 ay depolardan besleniyo merk etme snrası önemli olan bu dönemde ne rahatlatıyosa ne istiyosan onu ye çoğu kişinn midesi bulanıyo bişi yiyemiyolar ztn ben yataktan kalkamıorum bulantıdan fenayım ilkndende biliorum uzun sürüyo bide ona bakmak şu an işkence

Sabah azicik iyiyim diye temizlik yaptim aksam oldu yine halsizlik çöktü. Ama bulantim bugun azaldi umarim devam etmez
Sanki beni anlatmışsın, bugün kalkıyım sağı solu toplayım dedim, çamaşırı bulaşığı hallettim, odaları toparladım,bi de arkada ufak bahcemiz vardı otlarını temizledim şimdi duşa giricem ama oturduğum yere çakılmış gibiyim

De
Bugun aşırı midem bulanıyor. Kusmaktan kasıklarıma ağrı girdi. İlk iki gebeliğimde de böyleydi. Bi an önce 1.trimester geçseydi bulantısı biraz daha rahatlardık
Demekki kisinin gebelikleri birbirine benziyor benim ilkinde de bulanti kusma yoktu bunda da yok ama benim sorunum 3 aydan sonra basliyor ilkinde acayip mide yanmasi ve reflu yasamistim insallah bunda olmaz 3. Aydan sonra baslamisti.

Benim gibi tatlıdan hoşlanmayıp ekşi yiyen acı yemek isteyen var mi ...
Ben hamile olduğum günden beri ağzıma tatlı bişe koymadım hiç canım istemiyor hatta şerbetli olanlar düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Adet öncesinde çok çikolata yerdim en sevdiğim çikolatayı canım istememişti adet zamanım geldiğinde sonradan düşündüğümde en büyük belirti bu aslında

Canım değerlerine göre artık ultrasonda görülebilir hcg 1000 in üzerine çıkınca kese görünüyor bence en sağlıksılı doktora gitmen hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım.cuma günü gidecegim doktoruma.bir an önce gelsin istiyorum o gün.inşallah bu kez sag salim bebegimi alabilirim kucagima.rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın.kese karından gözükür mü bu değerle

Ama canim benim 3mm olan embriyo degik ki kese daha
Bence de baska doktora gitme hic daha cok kucuk olcumler sapiyor olabilir. Su an hamile olman ve degerlerinin yuksek olmasi yeterli. Ben bu hamileligimde test yaptim pozitif sonra 2 hafta sonraya doktor randevumu aldim. Cunku zaten bisey gorunmuyor 6. Haftadan dan once

İnşallah güzel haberler alırsın. büyük bir ihtimalle gözükür daha cumaya çok var o zamana kadar gözükmezse mecbur alttan bakar ama

Kızlar ölüyorum mide bulantısına Ve baş dönmesine
Yaşamayan bilmez cok geçmiş olsun bende çok ama çok kötüydüm 3 şişe serum yedikten sonra bugün ayaktayım yine bulantım var ama yatağa düşürmüyor beni bugünüme şükür. İnternette iyi geliyor yazan herşeyi yaptım. Havuç iyi geliyor yazmışlardı gerçekten iyi geliyor ,naneli şeker bulantıya iyi geliyor, sabahları çubuk kraker iyi geliyor ,yemekler boğazımdan çıkıcak gibi olduğunda soda içtim bir nebze rahatlattı,onun haricinde dramamine yazmıştı doktor günde 3 taneye kadar alabilirsin dedi ama ben yarım yarım günde 3 defa alıyorum işe yarıyor. Umarım sana da yardımcı olur bunlar

O dusa biri beni soksa 1 saat girerken düşünüyorum 1 saat cikarken .1 film izliyorum bitsin oyle gireyim diyorum ustunden 3 film gecti hala oturuyorum

Kızlar kafamda deli sorular.benim sat 20 haziran.bugünkü cikan hcg degerim 1000.0.sat gore 4 hafta 4 günlük diyor.betahcg degeri 5 haftalık diyor.insallah her sey yolundadır.dr gidip geleyim insallah şuraya rahat rahat yazarım artık

Eklentiler

• 20170722_134920-1.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…