• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bence git bi bak bebek Rahime yerleşmiş mi,kalp atışı başladımı, rahim içinde herşey yolunda mı ? Hepsi önemli
Yurt dışında yaşıyorum bayan doktor müsait değildi burda da hep alttan bakıyorlar. Şimdi buldum doktor Çarşamba gideceğim inşallah. Bir aksilik olmazsa inşallah kalp atışlarınızda duyarım ama çok heyecanlıyım

Dr. Sana ne söyledi agir kaldirma cinsel ilski yasak vs. Dedi mi?
Aşağıda olmasıyla ilgili ne soyledi
CİNSEL iliskiden bahsetmedı ama ben yasakladı m kendi kendime:) ağır kaldırma 2 hafta sonra gel dedi..O da ayin 25 ine denk geliyor.bakalım çıkmış mi dedi..ama ben okudum olabiliyormus. .senin kalp atisi duyuldu mu canim?? Benim 10 gün oldu işte duyuldu..

Canim yatmaya yakın kayısı ye üstüne şu iç,sabah aç karnına incir ye bide zaytinyaginda patlamış mısır yap tuzsuz yada az tuzlu yine üstüne şu iç bunu bana bir eczacı söylemişti hem belki mısır bulantinada iyi gelir
canim bulanti oyle kotu ki birsey aseriyorum esim alip geliyor bi isirik sonra devami yok kayisi denedim bulantidan yiyemiyorum.duphaloc tarzi bi ilac var o hamilelikte kullaniliyor mu merak ediyorum.patlamis misir onerini deniyecem insaallah duzelir.her an baska sıkıntı çıkıyor Rabbim beterinden korusun

Rengi şeffaf bazen sarımsı gibi oluyor :KK43:
Aynen öyle canım ama sarımsı gibi olanı idrara cıktıktan sonra görüyosan gerçekte sarı olmayabilir. Öyle sarımsı gibi gördüğün zaman bir parça peeçeteyi giriş kısmına hafiften bastırarak kontrol edebilirsin. Bunu dr.dan öğrenmiştim. Ben de sık enfeksiyon oluyorum sanıyodum ama değilmiş.

Kızlar bugün doktordaydık çok şükür Allah'a kese yerinde ve içinde de küçücük bir nokta gözüktü çok şükür :anneadayı:
Haftaya tekrar gidicez kısmetse kalp atışı için
Gözünaydın canım :)
Kızlar ben şu an 5+6 yım. 5+0 deyken 10 gün sonra kalp atışı için bakalım dedi doktorum.Ben de gerginim acaba daha mı geç gitsem diyorum.Şimdi duyulmazsa erken diye moralimi bozmayayım diye.Zaten inanılmaz bir ruh hali içindeyim bu dünyada bir başıma kalmışım gibi.Saçma sapan filmlere ağlıyorum,evde bir şeye elim gitmiyor.Eşim sağolsun her işe o koşuyor.Sonra bir de onun için ağlıyorum çok yoruluyorsun diye :)) bu haftalarda depresyon hali normal demişti doktorum.Hiç memnun değilim kendimden
Oyy en normal psikolojidesin şuan :) hormonlar psikolojimizi ele geçiriyor :)

Yurt dışında yaşıyorum bayan doktor müsait değildi burda da hep alttan bakıyorlar. Şimdi buldum doktor Çarşamba gideceğim inşallah. Bir aksilik olmazsa inşallah kalp atışlarınızda duyarım ama çok heyecanlıyım

İnşallah hayırlısı olsun güzel haberler le gelirsin inşallah

Ya herkes doktora gitmiş galiba ben daha doktora bile gitmedim daha sadece folik asite başladım .
Buradaki herkes gitti sanırım ama bende daha gitmedim. Pazartesi'ye randevu aldık o gün tam 8 haftalık olacak bende merak ediyorum.

Bu arada hep içimden ikiz diye geçiyor, bugün bir tanıdık da sesi ikiz olur belki diye, bilmiyorum çok istediğimden öyle düşünüyorum belki bakalım göreceğiz pazartesi günü

Buradaki herkes gitti sanırım ama bende daha gitmedim. Pazartesi'ye randevu aldık o gün tam 8 haftalık olacak bende merak ediyorum.

Bu arada hep içimden ikiz diye geçiyor, bugün bir tanıdık da sesi ikiz olur belki diye, bilmiyorum çok istediğimden öyle düşünüyorum belki bakalım göreceğiz pazartesi günü
Hakkında en hayırlısı ne ise onu versin Allah sağlıcakla:)

Geçmiş olsun canım çok rahatsız ediyo beni hiç bişey yemek istemiyorum, aç ya da tok iki türlüde midem rahatsız anlamadım niye böyle yarın dr.a gidicem ozaman sorucam bakalım
Benimde midem rahatsız dokktor ilac verdi rahatladım normal dede ilac içiyordum midem için onları değiştirip farklı verdi şimdi iyiyim

Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin hanımlar benim ikinci gebeliğim bir oğlum var 7 yaşında.2 buçuk yıl olmuştu korunmayalı bu zamana nasip oldu inşallah tamamına erer.ben de henüz rüya görmedim ama benim oğlan kendine arkadaş olsun diye erkek bebek istiyormuş hayırlısı :)
Canimmmm masallahhh yaa nasil sevindimm aklıma geldin bir bakayım dedim gözlerime inanamadim hamileymissin nasıl oldi ne zman oldu kuzuuu

canim bulanti oyle kotu ki birsey aseriyorum esim alip geliyor bi isirik sonra devami yok kayisi denedim bulantidan yiyemiyorum.duphaloc tarzi bi ilac var o hamilelikte kullaniliyor mu merak ediyorum.patlamis misir onerini deniyecem insaallah duzelir.her an baska sıkıntı çıkıyor Rabbim beterinden korusun
Hicbir ilacı doktoruna sormadan içme bence mısırı dene bakalım sonuçlarınıda bizimle paylaşırsan sevinirim canım

Kızlar merhaba.hamile olduğuna henüz sevinemedim çünkü daha kürtaj olsun o yüzden endişelerim var.salı günü kan vermisti sonucum:288.7 çıkmıştı.bugünkü kan sonucum:757.6 çıktı.sat in 20 haziran.dr henüz konusamadım.sizce degerim nasıl?kaç haftsliktir ki.dr keseyi görebilmesi için değerin kaç olması gerekiyor acaba.daha önce kürtaj olduğum için de protestan kullan dedi.tekrar kan ver değerine bakalım dedi.ama ulaşamadım

Back