2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

valla bende dün öyleydim ve bir günüm diğerini tutmuyor ,bugün rahatım çok şükür

kızlar az önce genel müdüre söyledim hamile olduğumu o kadar pozitif karşıladıki anlatamam ,üzerimden yük kalktı ve çok rahatladım
okadar rahatladımki 2.yi doğurasım geldi diyeceksin sandım bir an :))) hayırlı olsun canım. sıra bende ozaman. 29unda kalp atışı için gidicez. ozamandan sonra söylicem bende. benim 4ay kalmam demek , ahey ahey demek :) olmazsa evden destek vermek gibi birşeylere girişcem ama. bakalım ya elbet olacak :)

Aynı haftadayız ve ben kolumu kaldıramıyorum sürekli uyku halindeyim bugün onu düşündüm bu kadarı normal mi acaba? Tiksindiğim şeyler dışında yemek yiyorum şuan için...

sevgili arkadaşlar hamilelik dışında tartışmaya sebebiyet verebilcek konulara girmeyelim..topiğimizin geleceği için rica ediyorum,

sevimmm koş benim gibi düşünen biri daha var :)
bende ilk regl olduğumda annemle oturmadaydık.kanı gördüğüm an dünyam başıma yıkıldı. anneme söyledim.benden kan geliyo heralde idrar yollarım mahvoldu ddm.annem sarıldı öptü kokladı.
sonra arkadaşlarına söyledi.eskiden regl olan kızı şakasına döverlermiş , aklı başında olsun diye. şok oldum o an. aha dedim utanılcak bişey galiba. sonra annem tabi telefonla herkese duyurunca sanırım anneme göre utanılcak bşy değil ddm. okulda karnım çok ağrırdı.çıkardım babama giderdim. baba regl oldum karnım çok ağrıyo eve gtrr msn beni derdim. hemen bırakırdı. çok ağrıyor diye doktora giderdik birlikte. sırtıma masaj yapar sıcak havlu fln koyardı. ben ailemden öğrendim böyle şeylerden utanmamayı.

sevgili arkadaşlar hamilelik dışında tartışmaya sebebiyet verebilcek konulara girmeyelim..topiğimizin geleceği için rica ediyorum,
elbette kapatabiliriz. bunda sıkıntı yokta , konu konuyu açtı ve sohbete dönüştü. yoksa herkesin hayatına kimse karışamaz :)))

valla bende dün öyleydim ve bir günüm diğerini tutmuyor ,bugün rahatım çok şükür
Darısı bana o zmn :) hergün farklı dediğin gibi ama sanki git gide artıyor bu durum. Herşey gözümde büyüyor.
Aynı haftadayız ve ben kolumu kaldıramıyorum sürekli uyku halindeyim bugün onu düşündüm bu kadarı normal mi acaba? Tiksindiğim şeyler dışında yemek yiyorum şuan için...
Bende aynı iştahım çok açıktı ama bugün aklımdan geçen herşey itiyor beni. Acaba tansiyonumun düşük olmasından dolayı mı diye düşündüm, yemeği biraz daha fazla tuzlu yedim ama pekte değişen bişey olmadı. Hiçbişey yapasım yok, gece de dinlenemiyorum zaten ikide bir uyanmaktan

benimde 2-3 gün düzeliyor,sonra kötü..
şuan iyi halimdeyim şükür

benimde 2-3 gün düzeliyor,sonra kötü..
şuan iyi halimdeyim şükür
Ben gün içinde bi kalkıp kendime geleyim diyorum ama ne yapsam da açılamıyorum bi türlü, kılımı kıpırdatamıyorum. Bazılarımızda var bu durum, normal sanırım. Bunu söylüyorum ama bu derece fazla olunca inanamıyorum dediğime :))

:))))2. zaten

Kızlar bugun dr gittim keseyi göremedik kan testi yaptık degerim 1377 çıktı çok şükür 20 günlük bi bebegimiz varmş hayırlı olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar. Ben de katıldım araniza :) 2. Bebegim olacak inşallah benim de
Hoşgeldiniz kızlar, hayırlı olsun.
Allah hepimize sağlıcakla tamamlamak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…