2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende öyle cagarmisti canım söylemiştim sana ama bugün kendi Dr uma gittim hafif kalp atışları var gibi c.tesi tekrardan gel anca o zamana duyulur dedi kanama alanı gözüküyor ve kesen biraz başarıya kaymış yatıp dinleneceksin dedi
Ohhh gözün aydın çok sevindim darısı başımıza inşallah

bilmemki canım. ne erkek ne kız olarak açıkcası bir beklentim yok :) çin takvimi erkek diyor ama. Allah sağlık ve hayırlı nasip etsin öncelikle.
Erkek olursa ; bu düzende gördüğümüz o pis erkeklere benzemesin diye , bir kadına müdahele etmenin ,karışmanın , ona bağırmanın ne kadar kötü birşey olduğunu , ev işi yapmanın kadınların görevi olmadığını , namusu bedende değil zihinde araması gerektiğini ve aynı şeyleri kendisininde barındırması gerektiğini , hiç bir kadının ona mecbur olmadığını , fikirlerini dikte etmemesi gerektiğini , dil din ırk cinsiyet gözetmeksizin insanları sevmesi gerektiğini , her zaman dünya insanı olması gerektiğini ona aşılayarak büyütücem :)
kız için de sonradan yazarım. işler beni bekliyor :)
Çin takvimi banana erkek diyor komsumuzunda hiç haberi yokken hamileligimden beni rüyasında görmüş oğlum oluyormuş hayırlısı olsun sağlıklı olsun ben hepsini severim

Merhaba günlerimiz çok yakınmış bende cuma günü kalp atışı için gidicem çok merak ediyorum. Sen bugün duyarsın inşallah iyi haberlerini bekliyoruz:dua:
Gittim doktora kalp atışını gördük ama, kanama gözüküyor dedi bir sürü ilaç verdi. Progestan, cleaksin iğne, coraspin bu mide ile bütün bunları bünyem nasıl kabul etcek bilmiyorum. :KK43:

Kızlar bugun dr gittim keseyi göremedik kan testi yaptık degerim 1377 çıktı çok şükür 20 günlük bi bebegimiz varmş hayırlı olsun inşallah
Gözünüz aydın hayırlı olsun insallah
Bende sizin gibi 3,5haftalık filan öğrendim kan değerim 69cıktı sizin neden öyle 1000'in üzerinde?

Dr bişi sölemedi. Dehere bakıp güzel dedi sadece
Hmm o zaman bişey yoktur canm banada ikiz gebeliği düşündürdü nedense öyle çıkınca tabi bende cok bilgili değilim bu konularda ama internette filan okuduğum kadarıylaSağlıklı olsunda bebişlerimiz başka bişey önemli değil ultrasonda herşey çıkar ortaya nasılsa

Hmm o zaman bişey yoktur canm banada ikiz gebeliği düşündürdü nedense öyle çıkınca tabi bende cok bilgili değilim bu konularda ama internette filan okuduğum kadarıylaSağlıklı olsunda bebişlerimiz başka bişey önemli değil ultrasonda herşey çıkar ortaya nasılsa
Evet canım ama ikiz gebeliklerde daha yüksek oluyor. Bakalım kesesinr bakınca anlarız. Senin kaç aylık bebişin

X