- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.061
dilfeza evet burda dostluğu kurup hala devam eden yüzyüze görüştüğümüz arkadaşlar oldu çok güzeldi..dediğin gibi inşallah burdada yakalarız o bagı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk kraker ye öyle kalk ve yemek aralarında sıvı alma..şuan masamdakileri saysam her gelen ne oldu sana diyor tuzlu cips,muzlu süt,çay,sade soda ,meyve suyu,bisküvi ,ceviz sırf bulanmayım diye ne yapıcamı şaşırdım seyyar bakkal gibiyim ya
Pek idrarda yanılma payı olmaz ama gene de kendını garantiye al bence saglık ocakları ücretsiz yapıyo cunku hem senin için hemde bebek için iyi olur. Bende hala inanamıyorum :) yarın sabah olsun istiyorum bi an oncebenim sat 5 hazirandı sanırım 6 haftalık oluyor ama daha kan testi vermedim sadece idrarda çıktı..idrarda yanılma payı olmaz dimi hala inanamıyorum çünkü
Sanırım hamile olan herkeste var akıntı, bende de var ve normaş diye biliyorum ben de :))))
Bizde keseyi gorduk bugun cok sukursagda kesemizgözün aydın canım sağdamı soldamı ...kalp atışlarını duymadın sanırım
Oooo değerin baya yüksektir bence kan ver bak biz bile heyecan yaptık5 haziran
Aminnnn Can'ım insaallah bence kurarız guzel bir enerji var bu guruptadilfeza evet burda dostluğu kurup hala devam eden yüzyüze görüştüğümüz arkadaşlar oldu çok güzeldi..dediğin gibi inşallah burdada yakalarız o bagı
Ohhhh Masallah sagsalim kucağımıza almakta NasipBizde keseyi gorduk bugun cok sukursagda kesemiz
Ben de içiyorum valla ilkinde çok titizdim simdi daha rahatim tabi cok fazla abartmadan kahve de cay da iciyorumBence okadar zorlaştırma hamileliği ya günde 200mg ı geçmesin kafein alımın yeter. Arkadaşlarınla git starbucksa kafeinsiz kahve iç canım yada çok canın istediyse white mocha iç canım ben 3canlıyım dün arkadaşlarımlaydım ohh 3bardak açık çay 1fincanda Türk kahvesi içtim valla
Hayirli olsun bebislerimiz. Şunu merak ediyorum sağdan mı soldan mi yumurtladiginizi nerden biliyorsunuz? Bir önemi var mi? Daha önce birkac yerde daha okumuştum ama anlayamamıştım.Canim kese ortada ama soldan yumurtladim bu ay. Kalp atisi duyulmasi iki hafta sonra gidicez onun icin. İnsallah hayirlisiyla senin de gorulur canim.
yumurta çatlamaya başladığı zamandan itibaren yumurtamın nerde çatladığını ağrısından anlıyorum.gebelik durumunda da aynı tarafta ağrı devam ediyor benim önceki de sağdı bu da sağ sanırım sağ yumurtalıklar daha kaliteli yumurta büyütüyor.Hayirli olsun bebislerimiz. Şunu merak ediyorum sağdan mı soldan mi yumurtladiginizi nerden biliyorsunuz? Bir önemi var mi? Daha önce birkac yerde daha okumuştum ama anlayamamıştım.
Ben bugün 7 +0 haftalığım bebeği ve kalp atışını gördüm.Bende 4+5 de görmüştüm kalp atislarinı görenler kaçta görüyor bende onu merak ediyorum
Hayirli olsun canim cok sevindim.bir dahaki kontrolün ne zaman?Ben bugün 7 +0 haftalığım bebeği ve kalp atışını gördüm.
Sağol canım 3 hafta sonra gel dedi.sekreter 2 ağustosa verdi.Hayirli olsun canim cok sevindim.bir dahaki kontrolün ne zaman?
Bende öyleyim canım kaç haftalıktın bende kese görmek için sabırsızlanıyorum kaç haftalıkken gitmek gerekir acaba en kesin senin dediğin gibi hiç doymuyorum bir de acayip halsizim bugün yine kan verdim sonuca göre kese görmeye gitmek doğru olur mu Cuma günü transferimin 12. Günüydü değerim 491 çıktı 1000 üzeri kese gözükür diyorlar ama kafam Allak bullak olduKızlar ölüyorum resmen yorgunluktan
Çekimden geri dönüş yolundayız gözümden uyku akıyor resmen .
En kötüsü ise yendiğim yemeklerle doymuyorum sürekli yemek yiyorum. Sanırım bir diyetisyene başvurmam lazım yoksa çok şişko olucam zaten şimdi bile çok zayıf değilim
son adet tarihine göre 5 hafta 2 günlükken kese ve yolk sacı gördüm.hcg de 4087 idi.7 hafta 0 günlükken embriyo ve kalp atışını gördüm.Bende öyleyim canım kaç haftalıktın bende kese görmek için sabırsızlanıyorum kaç haftalıkken gitmek gerekir acaba en kesin senin dediğin gibi hiç doymuyorum bir de acayip halsizim bugün yine kan verdim sonuca göre kese görmeye gitmek doğru olur mu Cuma günü transferimin 12. Günüydü değerim 491 çıktı 1000 üzeri kese gözükür diyorlar ama kafam Allak bullak oldu
Hamilelik belirtisi olarak ne var canım. Benim her şey aynı. .sanki hamile değil gibiyim..O da endişelendiriyor. .allahım manyak olucam ya..kalp atışını da duydum ama hep bir endişe hali..Sağol canım 3 hafta sonra gel dedi.sekreter 2 ağustosa verdi.
Canım normal dogum düşünenlere squatın faydası var diyorlar ama oda 35.haftadan sonra falan.öncesinde düşüge bile neden olabilir.onun dısında yürütüş faydalı.hergün süt faydalı.yulaf cok tüketmesim ama muzda faydalı.2017mart annesiyim bende ara ara ugrayıp yeni öart annelerine yorumda yapıyorum:)saglıkla kucagınıza alın bebişleriKizlar ben hamilelikten once diyetin bana mirasi olan sabah 200ml sut 3kasik yulaf ezmesi 2 kuru kayisi 2ceviz findik fln atar isyerinee yerdim. Hamilelikte bunun sakincasi olur mu. Yulafi fln seven bi insanim.asiri sekerden hoslanmam. Tuz hic kullanmam.yemek piserken ne atilmissan hayatta ekstrasina ihtiyac duymam. Ama ilginctir ki 66.7 flndim hamile oldgmu ogrendgmde suan 68im. Yani bu normal deil.sanirim ipi gevsettm.
Aksamlari esimle spor salonuna inicez. Ki bundan daha once 60dk spor yapiodm. Simdi orta hizda 40dk 50dk yurumeyi planliyorm. Yoksa ben kendimi hareket etmeyince rhtsiz hissediyorm. Doktorda yuru dedi.ama tutup agirliklarla hareketli agirlikla squat yapmicam tabi:) buarada squatin hamilelere faydasi var diolardi. Yinede siz arastirin:)