2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

yok hiç küflenmedi banyodan sonra sudan geçirip asın a kuruyor. Bebekte üzerinde daha rahat ediyor. Hiçbir sıkıntı yaşadık yani.

Sen de İstanbul'da misin canım? Benim evim denize baya yakin burası çok nemli olduğu için belki de kurumuyordu bilmiyorum ben de banyodan sonra duşakabine asiyordum aslında :KK43:

kızlar bana fıkır verın hastane ıcın böyle bırsey duşundum.defne sabunu yaprağı kutu süsleme tanesını 4,75 tl dedı.40 tane yaptırmayı düşünüyorum sızce pahalımı? kendımız yapsak astarı yuzunu geçer mı?

Bunlardan bende düşündüm baştan. Ama daha sonradan bu fiyata değmeyeceğini düşünüp vazgeçtim.
Kendin de yapabilirsin tabi ama doğal sabın olmaz o zaman, olsa da hemen hemen aynı fiyata denk gelir.

yok hiç küflenmedi banyodan sonra sudan geçirip asın a kuruyor. Bebekte üzerinde daha rahat ediyor. Hiçbir sıkıntı yaşadık yani.
Ben kullanmadim yine kullanmiycamda emiran memnun kalmamisti diye hatirliyorum oyleymis zaten yazdi,neyse kullanmak isteyenlere ikiside fikir olur

Canım ben ebebekte satılan baby&me nin ince olanı da kullandım pofuduk olanı da. Pofuduk olanın 1-2 kullanmada içindeki pamuklar toplandı tozu falan döküldü. İnce olan daha kullanışlı. Hem daha uzun süre kullanıyorsun hem de çantada falan daha az yer kaplıyor. İncenin 40 lı olan paketten aldım bile :anneadayı:
Bende ince olandan verdim sipariş tesekkur ederim

Kızlar ben Emira SY Emira SY in tavsiyesiyle avent gögüs kalkanı aldım. Ablam en çok ihtiyacın olacak, hayatını kurtaracak şeyler biri demişti. Benim de ilk aldığım eşyalardan biri.

İnternette hiç kullanmadığını da, aynı ablam gibi hayat kurtaran olmazsa olmazım diyen de var. Ben göğüs hassasiyetini zaten gebelikte de yaşıyorum ve emzirirken artacaktır eminim, o yüzden ihmale gelmez bence almakta fayda var.

Kızlar ben Emira SY Emira SY in tavsiyesiyle avent gögüs kalkanı aldım. Ablam en çok ihtiyacın olacak, hayatını kurtaracak şeyler biri demişti. Benim de ilk aldığım eşyalardan biri.

İnternette hiç kullanmadığını da, aynı ablam gibi hayat kurtaran olmazsa olmazım diyen de var. Ben göğüs hassasiyetini zaten gebelikte de yaşıyorum ve emzirirken artacaktır eminim, o yüzden ihmale gelmez bence almakta fayda var.

Evet aynen canim. İlk günler göğüs hassasiyeti çok oluyor. Atlet bile değse bıçak gibi acıtıyor. Garmastan krem sürüp göğüs kalkanı koyuyordum. Delikleri filan olduğu için nefes de alıyor daha kolay iyileşiyor. Bir de ilk üç ay kesintisiz süt akıyor. En azından benim öyleydi yani. Göğüs kalanının içine süt doluyor. Bazıları o sütü bebeğe iciriyormus ama benim içime sinmedigi için dökmustum...

emzirme kalkani derken gogus kalkanimi ben avent aldim valla esim onu aldirdi yaaldirdi yani :)

Bu hava alan iki parcali olandan aldin dimi. Kaca aldin??

Hislerimi okumuşsun bende sorucaktim gereklimi acaba benim şimdiden göğüslerinin ucu yara oldu krem sürdüm gecen ama korkuyorum da uyarılma olur mu diye

Benimde oyle uclari yarik seklinde her banyodan sonra kremliyorum zaten suanda hassassa dogumdan sonra yara olma ihtimali cok yuksek

Kaca aldin canim?? Sende su 2li olandan delikli kapakli olandan mi aldin? Baktimda biraz

Benimde oyle uclari yarik seklinde her banyodan sonra kremliyorum zaten suanda hassassa dogumdan sonra yara olma ihtimali cok yuksek

Kaca aldin canim?? Sende su 2li olandan delikli kapakli olandan mi aldin? Baktimda biraz
80 liraydi sanirim canin esin icinde 6 tane var dedi chiccoyla yada wee ile karsilastirdi iste digerinin fiyati 30 liraydi lia avent daha iyiymis dedi :)

hee bide iki cesidi var canim benimki icine ict doldugunda icilebilir oldugumu neymiss onada dikkat et

80 liraydi sanirim canin esin icinde 6 tane var dedi chiccoyla yada wee ile karsilastirdi iste digerinin fiyati 30 liraydi lia avent daha iyiymis dedi :)

Bu mu canim??

Eklentiler

• Screenshot_20180822-214307~2.png
    Screenshot_20180822-214307~2.png
    233,3 KB · Görüntüleme: 57

Şimdiden başlamış bak senin de, aman riske girme al canım. Ablam bunun sayesinde çok rahat etti.

Evet ikili ve delikli olan. N11den 50liraya almıştım indirimden. Şimdi yine indirim var görünüyor. Link atabilirim istersen
images

X