2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Bana da begen alalim deniyor ama kendi parama kiyamazken baskasina aldirmam yaa. Bakalim sade takim bulursam denemeyi dusunuyorum
Canım o isimlerden yazmayı düşünüyorsan harfin tanesi 2 lira içlerindeki şeffaf yerleri kesip harf kısımlarını üstüne bez koyup direk utuluyosun yapışıyor kopması imkansız kendin yaparsan çok uygun bir maliyeti oluyor yani

yaaa benim buharsiz utum yok yani kazanli utu onun buharini cikartmadan yapisirmi bunalr canim

yaaa benim buharsiz utum yok yani kazanli utu onun buharini cikartmadan yapisirmi bunalr canim
Benim utumde öyleydi yapıştı canım bı sıkıntı olmadı üstüne beyaz bir bez koy güzelce yerleştir sonra utule altında ki şeffaf yeri çıkarıp içlerindeki yapiskanlarida kesip sadece harfleri bırakacaksın sonra yapistircaksin direk bu arada melek kanatları taçlar falanda 5-10 lira arasında değişiyor harflerde 1.5 -2 lira arası yapıştırmak istedigin eşyaya göre alırsın harfin boyutlarida değişiyor senin isteğine bagli

analdim canim deniyim simdi bendr :) harflerim ve tac hazir zaten benimde :) yapismayi bekliyor yaoamam diye bekliyorum ben bana yagli kagit koy ustune dediler

Denicem canim kendim yapmayi. Boyle somon rengi limon rengi gibi sade tulumlar gorursen haber ver olur mu o tarz renkler bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…