2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Bugün özdilek ten ikitane lohusa pijama takımı aldım. Oda aradan çıktı 1 tanede gecelik almayı düşünüyorum. Bu arada özdilek market kısmında bezler indirimdeydi 126 prima premium care 1 numara ve 2 numara 120 adet 50şer liraya aldık. Birde sleepy hoşgeldin bebek seti vardı 20 liraya aldık.

Teşekkür ederiz teyzesi :KK36:
Gece eşimle açtık baktık her parçasına filan, bir yandan da boş arabayı sevdik sanki Betüş hanım içindeymiş gibi:-):-):-)

yaaa bunu bizde yaomistik hatta evin icinde gezdirdik bide surusune falan bakmak icin :) gule gule kullanin insaallah hangi rengini aldin arabanin

yaaa bunu bizde yaomistik hatta evin icinde gezdirdik bide surusune falan bakmak icin :) gule gule kullanin insaallah hangi rengini aldin arabanin
Fotoğrafını çekemedik dün, bugün çekip seni etiketleyecektim canım :KK74: yorumları zaten güzeldi ama senin tavsiyen sayesinde görmeden güvendim. Gerçekten de çok içime sindi. Çok teşekkür ederim canım ya :KK36:

Çekebilirsem şimdi çekeyim, sizinki hangi renk?

Fotoğrafını çekemedik dün, bugün çekip seni etiketleyecektim canım :KK74: yorumları zaten güzeldi ama senin tavsiyen sayesinde görmeden güvendim. Gerçekten de çok içime sindi. Çok teşekkür ederim canım ya :KK36:

Çekebilirsem şimdi çekeyim, sizinki hangi renk?
gule gule kullan canim begenmene sevindim benimki mullberry mi neydi galiba tentesi bordo gibi istee :) set halindemi aldin yoksa ekstra ana kucagi alacakmisin

gule gule kullan canim begenmene sevindim benimki mullberry mi neydi galiba tentesi bordo gibi istee :) set halindemi aldin yoksa ekstra ana kucagi alacakmisin
Travel set olarak aldık canım :KK200:
Beşik geldiğinde de böyle olmuştum, sanki minnoşumu geldi gibi :KK48: büyük parçalar evde aynı hissi oluşturuyor demek ki, siz de sürmüş, minnoşunuzu sevmişsiniz :KK36::KK36:

İkimizinki de aynı sanırım. Bizimkinin de tentesi ve ana kucağının yeni doğan süngeri bordo. :KK200:

Bu modeli düşünenleriniz varsa ilk izlenimlerim şöyle kızlar.

Öncelikle fotoğraflarında göründüğünden daha irice bir arabaymış. Ben kapanınca daha küçük olur sanmıştım ama yine de araba bagajına rahat sığacaktır diye düşünüyorum. Bu arada uzun boyluların da rahatça kullanabileceği bir arabaymış.

Ne kadar iri dursa da ağırlığı görüntüsüyle tezat şekilde, parçaları (tekerlek sistemi, ana kucağı, oturağı) ayrı ayrı çok hafif. Üstünde bebek varken de rahat kaldırır indiririm gibi düşündürdü (tabi eşim yanımda olduğu zamanlarda o ilgilenir sağolsun) ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20180816-112642_Gallery.jpg
    Screenshot_20180816-112642_Gallery.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20180816-112635_Gallery.jpg
    Screenshot_20180816-112635_Gallery.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20180816-112629_Gallery.jpg
    Screenshot_20180816-112629_Gallery.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_20180816-112621_Gallery.jpg
    Screenshot_20180816-112621_Gallery.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20180816-112612_Gallery.jpg
    Screenshot_20180816-112612_Gallery.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 98
Travel set olarak aldık canım :KK200:
Beşik geldiğinde de böyle olmuştum, sanki minnoşumu geldi gibi :KK48: büyük parçalar evde aynı hissi oluşturuyor demek ki, siz de sürmüş, minnoşunuzu sevmişsiniz :KK36::KK36:

İkimizinki de aynı sanırım. Bizimkinin de tentesi ve ana kucağının yeni doğan süngeri bordo. :KK200:

Bu modeli düşünenleriniz varsa ilk izlenimlerim şöyle kızlar.

Öncelikle fotoğraflarında göründüğünden daha irice bir arabaymış. Ben kapanınca daha küçük olur sanmıştım ama yine de araba bagajına rahat sığacaktır diye düşünüyorum. Bu arada uzun boyluların da rahatça kullanabileceği bir arabaymış.

Ne kadar iri dursa da ağırlığı görüntüsüyle tezat şekilde, parçaları (tekerlek sistemi, ana kucağı, oturağı) ayrı ayrı çok hafif. Üstünde bebek varken de rahat kaldırır indiririm gibi düşündürdü (tabi eşim yanımda olduğu zamanlarda o ilgilenir sağolsun) ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah
benimkinin rengi visne curugu gibi kuzum bide benim an kucagi maxi cosi :) ben ayri ayri almistim maxi cosi secmestim o zaman begenmene sevindim surusu cok cok kolay degilmi ben en cok surusunu begendim valla :)

benimkinin rengi visne curugu gibi kuzum bide benim an kucagi maxi cosi :) ben ayri ayri almistim maxi cosi secmestim o zaman begenmene sevindim surusu cok cok kolay degilmi ben en cok surusunu begendim valla :)
Siz de güzel günlerde kullanın canım :anne:

Sürüşü gerçekten güzel, rahat. Kapatması açması filan da çok kolaymış gerçekten.

Kizlar yaa bebek battaniyesi orecegim. Popcorn olanlardan. Nako baby mi kartopu mu???? Hic bilen oren anlayan var mi???

X