2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Çişli bezleri ne durumda acaba, benim bebeğim de emmek istemiyor ve çişli bezleri çok azaldı, uzun süre çiş yapmadığı oluyor. Mesela dün akşam 19.00 da bezini değiştirdim, sabah 5.30 da baktım hiç çiş yapmamıştı, uyku halinde emmişti de. Aktif ememedi sanırım.
Canım bizim özel bir durumuz var idrar yolları ile alakalı Salı günü de ameliyat oldu oğlum , ben o yüzden bezleri tartıyorum, çiş miktarı çok azalmadı ama iştah anlamında ciddi fark etti.
İsterseniz yine de doktora bir danışın canım idrar miktarı anlamında

Benim bebeğim hiç gece çiş yapmıyor ya gün içinde bezlerde sorun yok ama resmen tutuyor gece
Çişli bezleri ne durumda acaba, benim bebeğim de emmek istemiyor ve çişli bezleri çok azaldı, uzun süre çiş yapmadığı oluyor. Mesela dün akşam 19.00 da bezini değiştirdim, sabah 5.30 da baktım hiç çiş yapmamıştı, uyku halinde emmişti de. Aktif ememedi sanırım.

Canım bizim özel bir durumuz var idrar yolları ile alakalı Salı günü de ameliyat oldu oğlum , ben o yüzden bezleri tartıyorum, çiş miktarı çok azalmadı ama iştah anlamında ciddi fark etti.
Geçmiş olsun. Meme reddi dönemindeyiz, ondan azaldı sanırım.

Kızlar demir ilacına başladınız mı? Bizim sağlık ocağı vegaferon verdi ama kabızlık yapabilir dedi. Eğer yaparsa gelip doktorunuza söyleyin değiştirir dedi. Kızım zaten seyrek yapıyor buna başlarsam ya kabız olursa diye korkuyorum sizler hangi ilacı kullanıyorsunuz veya bunu kullanan var mı?

Canım çok geçmiş olsun nasıl durumu şimdi iyi mi

Kızlar demir ilacına başladınız mı? Bizim sağlık ocağı vegaferon verdi ama kabızlık yapabilir dedi. Eğer yaparsa gelip doktorunuza söyleyin değiştirir dedi. Kızım zaten seyrek yapıyor buna başlarsam ya kabız olursa diye korkuyorum sizler hangi ilacı kullanıyorsunuz veya bunu kullanan var mı?
Vageferonda paraben var kullanmayın başka ilaç alın ben ferrum kullanıyorum

Kızlar kızım öksürüyor ne yapabilirim ya hava veriyorum günde 2 kere burnunu temizliyorum ateşi yok doktora gitmek yerine kendim halledeyim diyorum başka çözümünüz var mı?

Geçmiş olsun. Meme reddi dönemindeyiz, ondan azaldı sanırım.
Çok teşekkür ederim canım bence de dönemsel olarak azaldı , inşallah geri gelsin iştahları minnoşların😍
Canım çok geçmiş olsun nasıl durumu şimdi iyi mi
Çok teşekkür ederim canım daha iyi çok şükür ameliyat sonrası 2 gün ağrıları çoktu ama toparladı hamdolsun 🤲🏻

Canım biz çoktan başladık demiri düşük olduğu
İçin , ben önce ferrum kullandım o çok gaz yaptı kabızlık yapmadı, şu an ocean microfer kullanıyoruz çok memnunum 🤩

Çok teşekkür ederim canım bence de dönemsel olarak azaldı , inşallah geri gelsin iştahları minnoşların😍

Çok teşekkür ederim canım daha iyi çok şükür ameliyat sonrası 2 gün ağrıları çoktu ama toparladı hamdolsun 🤲🏻
Oh şükürler olsun çok sevindim canım sağlıkla büyüsün 🤲
Canım biz çoktan başladık demiri düşük olduğu
İçin , ben önce ferrum kullandım o çok gaz yaptı kabızlık yapmadı, şu an ocean microfer kullanıyoruz çok memnunum 🤩
Tamam canım bi de onlara bakayım teşekkür ederim ❤️

Bize floradix diye bişey önerdi doktor onu kullanmaya başladım bugün. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin tertemizdir dedi

Kızlar bigaia gaz damlası eczanelerden toplatilmis. İyi de geliyordu bize. Siz ne kullaniyorsunuz. Şöyle temiz içerikli. Çok gazli bi bebek kizim.

Sen ciddi misin ya ben bebebao kullanıyorum 4 saatte bir sağım yapıyorum afedersin bir yerimi yırtıyorum sağım için makinadan kaynaklanan bir sorunsa kahrolurum
İnanın bende yeni bor tane alınca farkı gördüm resmen sok oldum sütüm yok diye üzülüyordum meğerse çekim.yapmiyirmus flansini filan da değişmeme rağmen çekim gücü çok.dusukmus bebebao ile sagarken 20 ml filan çıkıyordu diğeri ile saginca 120 filan çıkmaya basladi

4. ayda doktor bestiron damla verdi kabızlık yapmaz dişleri sarsrtmaz dedi, ama tadını hiç sevmiyor ya zorla veriyorum

X