yaaa bunlari nasil nasil tasarltasarliyz ben yapamadim yaa yapabilsem hemen siparis vercem :)Ya etiketi begendim ama yusufcuk olunca benim aklima daha romantik renkler geliyo bunun gibi :)Eki Görüntüle 2177350
ben bu paketlere baktim ama almiycam evde ferforje tepsim var icinesekerlerimi joyucam masa ortusu olarak mor payetli kumas alicaalicam birazcik bide hediyelikelr icin canta koyucam bide ahsap isimlik yaptiriyorum yaptiriyorum onuda koyarim yanlarada pembe mor gri balon tamamdir :)Kızlar hastane süslemesi yaptırmayı düşünmüyorum ama acaba kendimiz mi yapsak diye düşündüm. Hastanenin odaları o kadar küçük ki yoksa.hiç daraltmiyim mi bilemedim https://m.n11.com/bebek-hastane-odasi-susleme-ve-hediyelik-seti-erkek-bebek-odasi-P230666352 böyle bi paket var fiyatıda uygun mevlutte de kullanabilirim diye düşündüm ama sizce nasıl?
Kusum ben etiketi pinterestten indiriyorum.dur gondecem sanayaaa bunlari nasil nasil tasarltasarliyz ben yapamadim yaa yapabilsem hemen siparis vercem :)
Harika aslında mantıklı :) hem hastane hem evde kullanabilir miyiz acaba bilmiyorum ama payetli kumaş bende düşünüyorum mavi istemiyorum konsepti ama mavili grili bişey olcak yine sanirimben bu paketlere baktim ama almiycam evde ferforje tepsim var icinesekerlerimi joyucam masa ortusu olarak mor payetli kumas alicaalicam birazcik bide hediyelikelr icin canta koyucam bide ahsap isimlik yaptiriyorum yaptiriyorum onuda koyarim yanlarada pembe mor gri balon tamamdir :)
Bende isterimmmKusum ben etiketi pinterestten indiriyorum.dur gondecem sana
Kızlar hastane süslemesi yaptırmayı düşünmüyorum ama acaba kendimiz mi yapsak diye düşündüm. Hastanenin odaları o kadar küçük ki yoksa.hiç daraltmiyim mi bilemedim https://m.n11.com/bebek-hastane-odasi-susleme-ve-hediyelik-seti-erkek-bebek-odasi-P230666352 böyle bi paket var fiyatıda uygun mevlutte de kullanabilirim diye düşündüm ama sizce nasıl?
bende pembe istemedim canim cogu cogu seyimiz mor bizimde duyan sasiriyor :) evde olmasada ilerde dogumgununde kullaniriz canim bence :)Harika aslında mantıklı :) hem hastane hem evde kullanabilir miyiz acaba bilmiyorum ama payetli kumaş bende düşünüyorum mavi istemiyorum konsepti ama mavili grili bişey olcak yine sanirim
Yagmura instagramdan ginderdim canim seninkj erkek zatenBende isterimmm
Haklısın canım oda süsleyip süslememekte kararsızım çok. Olmadı lohusa şerbeti çikolata. Koyabilirim birde ufak bi hediye . Kapı süsü odasına kullanabileceğim birşey istiyorum . Bu üçgen bayraklardan ismini oluşturup yapistirabilirim sonradan söküp mevlutte kullanırım yada afiş yaptırabilirim . Tul de alıp yatağım başına yaptırabilirim ama tül boğar mi bilmiyorum .Daha cok iceriginde karton var gibi bilemedim canim. Daha once oda susleyenler daha iyi bilir
Çok tatlı ve mantıklı . Aslında bende gri sarı konseptli birşeyler istiydum ama süslü bi mavi li fotoğraf çekimi için kıyafet aldım. Gri mavi siyahta güzel olabilir kafam çok karışık:)bende pembe istemedim canim cogu cogu seyimiz mor bizimde duyan sasiriyor :) evde olmasada ilerde dogumgununde kullaniriz canim bence :)
Çok teşekkür ederim canımm allah razı olsunYagmura instagramdan ginderdim canim seninkj erkek zaten
https://pin.it/zqkv4gevikzsox
bu linke tikla burdan milyin tane etiket icinden begendigini secip alttakine tiklayip istedigin gibi hazirlarsin
https://www.resimlimagnet.com/Kendi-Tasariminiz-Sablonsuz-Sticker-yd8071.html
evet o renklerde olabilir cNim arastir iyive kafana yatani uygularsibHaklısın canım oda süsleyip süslememekte kararsızım çok. Olmadı lohusa şerbeti çikolata. Koyabilirim birde ufak bi hediye . Kapı süsü odasına kullanabileceğim birşey istiyorum . Bu üçgen bayraklardan ismini oluşturup yapistirabilirim sonradan söküp mevlutte kullanırım yada afiş yaptırabilirim . Tul de alıp yatağım başına yaptırabilirim ama tül boğar mi bilmiyorum .
Çok tatlı ve mantıklı . Aslında bende gri sarı konseptli birşeyler istiydum ama süslü bi mavi li fotoğraf çekimi için kıyafet aldım. Gri mavi siyahta güzel olabilir kafam çok karışık:)
Rica ederimÇok teşekkür ederim canımm allah razı olsun
Haklısın canım oda süsleyip süslememekte kararsızım çok. Olmadı lohusa şerbeti çikolata. Koyabilirim birde ufak bi hediye . Kapı süsü odasına kullanabileceğim birşey istiyorum . Bu üçgen bayraklardan ismini oluşturup yapistirabilirim sonradan söküp mevlutte kullanırım yada afiş yaptırabilirim . Tul de alıp yatağım başına yaptırabilirim ama tül boğar mi bilmiyorum .
Çok tatlı ve mantıklı . Aslında bende gri sarı konseptli birşeyler istiydum ama süslü bi mavi li fotoğraf çekimi için kıyafet aldım. Gri mavi siyahta güzel olabilir kafam çok karışık:)
Hediyeliklerİ mevlute saklayim sadece çikolata yaptırım diyorum ve serBet için sebil almayı düşünüyorum . Bütçeyi herşey zorluyor ama ilk heves yapmak istiyorum 2. Falan olur yada olmaz pişman olmak ta istemiyorum :)Ben hastanede oda suslemicem aslinda ama annem aklimi karistiriyor. Kucuk cantalara magnet+kolonya+seker yada anahtarlik+kolonya+seker koyacagim. Bide kapiya sus dusunuyorum ama kararsiz kaldim. Bebek icin kendim icin tul fln da istemiyorum aslinda. Ama annem cok hevesli foto cekicekmis :)) o ugrasir yaparsa kullanirim ama kendim dusunmuyorum 1 gun kalcaz gerek yok diyorm bide bebege oda da yapmicaz zaten. 8.aya kadar kesinlesmicek sanirim benim durum. Sus icin kendi butceni zorlama ama uygun icine sinen ne varsa onu yaptir
bn yapamadımRica ederim
Pinterest yüklu degilmi canim ondan olabilir mi? Pinterest mutlaka yukle cok lazimbn yapamadım