2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

ben bu paketlere baktim ama almiycam evde ferforje tepsim var icinesekerlerimi joyucam masa ortusu olarak mor payetli kumas alicaalicam birazcik bide hediyelikelr icin canta koyucam bide ahsap isimlik yaptiriyorum yaptiriyorum onuda koyarim yanlarada pembe mor gri balon tamamdir :)

Harika aslında mantıklı :) hem hastane hem evde kullanabilir miyiz acaba bilmiyorum ama payetli kumaş bende düşünüyorum mavi istemiyorum konsepti ama mavili grili bişey olcak yine sanirim

Daha cok iceriginde karton var gibi bilemedim canim. Daha once oda susleyenler daha iyi bilir

Harika aslında mantıklı :) hem hastane hem evde kullanabilir miyiz acaba bilmiyorum ama payetli kumaş bende düşünüyorum mavi istemiyorum konsepti ama mavili grili bişey olcak yine sanirim
bende pembe istemedim canim cogu cogu seyimiz mor bizimde duyan sasiriyor :) evde olmasada ilerde dogumgununde kullaniriz canim bence :)

Kızlar ben pişik kremi olarak organik Hindistan cevizi yağı aldım. İlk çocukta sudocrem kullanmıştım memnundum da ama içeriği petrol ürünü olduğu için sürekli cilde uygulamak doğru değilmiş. Watson ta 150 ml yağ indirimdeydi hemen aldım. Hatta 2 kutu aldım birini kendime çatlaklar için kullanacağım birini de bebeğe pişik için. Yine gratiste falan satılan seyehat boyu bir sprey şişe alıp onu koyucam. Aklına yatan olursa indirim bitmeden bir baksın. Hem doğal ve sağlıklı hem de maliyet olarak pişik kreminin yarısına denk geldi.

Daha cok iceriginde karton var gibi bilemedim canim. Daha once oda susleyenler daha iyi bilir
Haklısın canım oda süsleyip süslememekte kararsızım çok. Olmadı lohusa şerbeti çikolata. Koyabilirim birde ufak bi hediye . Kapı süsü odasına kullanabileceğim birşey istiyorum . Bu üçgen bayraklardan ismini oluşturup yapistirabilirim sonradan söküp mevlutte kullanırım yada afiş yaptırabilirim . Tul de alıp yatağım başına yaptırabilirim ama tül boğar mi bilmiyorum .
bende pembe istemedim canim cogu cogu seyimiz mor bizimde duyan sasiriyor :) evde olmasada ilerde dogumgununde kullaniriz canim bence :)
Çok tatlı ve mantıklı . Aslında bende gri sarı konseptli birşeyler istiydum ama süslü bi mavi li fotoğraf çekimi için kıyafet aldım. Gri mavi siyahta güzel olabilir kafam çok karışık:)

evet o renklerde olabilir cNim arastir iyive kafana yatani uygularsib

Ben hastanede oda suslemicem aslinda ama annem aklimi karistiriyor. Kucuk cantalara magnet+kolonya+seker yada anahtarlik+kolonya+seker koyacagim. Bide kapiya sus dusunuyorum ama kararsiz kaldim. Bebek icin kendim icin tul fln da istemiyorum aslinda. Ama annem cok hevesli foto cekicekmis :)) o ugrasir yaparsa kullanirim ama kendim dusunmuyorum 1 gun kalcaz gerek yok diyorm bide bebege oda da yapmicaz zaten. 8.aya kadar kesinlesmicek sanirim benim durum. Sus icin kendi butceni zorlama ama uygun icine sinen ne varsa onu yaptir

Hediyeliklerİ mevlute saklayim sadece çikolata yaptırım diyorum ve serBet için sebil almayı düşünüyorum . Bütçeyi herşey zorluyor ama ilk heves yapmak istiyorum 2. Falan olur yada olmaz pişman olmak ta istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…