Teyzeler h&m'den oğluma aşağıdakileri sipariş verdim. Çok bayıldım hepsine
Eki Görüntüle 2177028 Eki Görüntüle 2177029 Eki Görüntüle 2177030
Lohusa sepetinde de güzel şeyler var cnm benim de orda beğendiğim bitmişti. Aynı modeli başka sitelerde de gördüm ama nerdeyse iki katı fiyatına. Fiyat olarak orası da fena değil. Muhtemelen biliyorsundur ama yine de tavsiye edeyim
GB yi bende jokerde gördüm cnm başka da nerde satılıyor bilmiyorum zaten. Bir incele sende yorumlarını yazarsın olur mu. Burdaki bottinin mallarını bekliyoruz cnm biz 1 hafta 10 güne gelecek dedi arayıp öyle gidip alacağız inşallah Allahtan bir manilik çıkmazsa. Alırsam yazarım elbette cnm.
Ya senin gibi yapanları görünce çok hevesleniyorumm cnm. Kendim düşününce şöyle mi yapayım böyle mi diye ya neyse deyip vazgeçiyorumnormalde ben de takı yapıyorum acaba dedim el emeği göz nuru diye yapsam mı diyorum ama oo diyorum çok teferruatlı olacak deyip vazgeçiyorum. Skulent veya tohum kalemi bakıyorum sonra ya bunlarda iyi değil deyip vazgeçiyorum
Eki Görüntüle 2177025
Bunun kadar teferruatlı olmasa da benzer birşeyim fiyatını sordum 17 lira dedi
En son bende vazgeçtim çikolata lokum yeter dedim
Ellerine sağlık cnm güzel günlerde dağıtın inşallah
Tamam canım öyle yaparım inşallah.Lohusa sepetinde de güzel şeyler var cnm benim de orda beğendiğim bitmişti. Aynı modeli başka sitelerde de gördüm ama nerdeyse iki katı fiyatına. Fiyat olarak orası da fena değil. Muhtemelen biliyorsundur ama yine de tavsiye edeyim
GB yi bende jokerde gördüm cnm başka da nerde satılıyor bilmiyorum zaten. Bir incele sende yorumlarını yazarsın olur mu. Burdaki bottinin mallarını bekliyoruz cnm biz 1 hafta 10 güne gelecek dedi arayıp öyle gidip alacağız inşallah Allahtan bir manilik çıkmazsa. Alırsam yazarım elbette cnm.
Ya senin gibi yapanları görünce çok hevesleniyorumm cnm. Kendim düşününce şöyle mi yapayım böyle mi diye ya neyse deyip vazgeçiyorumnormalde ben de takı yapıyorum acaba dedim el emeği göz nuru diye yapsam mı diyorum ama oo diyorum çok teferruatlı olacak deyip vazgeçiyorum. Skulent veya tohum kalemi bakıyorum sonra ya bunlarda iyi değil deyip vazgeçiyorum
Eki Görüntüle 2177025
Bunun kadar teferruatlı olmasa da benzer birşeyim fiyatını sordum 17 lira dedi
En son bende vazgeçtim çikolata lokum yeter dedim
Ellerine sağlık cnm güzel günlerde dağıtın inşallah
Ellerine sağlık canım, çok güzeller. Ağız tadıyla dağıtmak nasip olsunBende bunları yapmaya başladım kızlar. Fikir olsun diye paylaşmak istedim. Kolonya şişelerine etiket yapıştırıp pembe kolonya dolduracagım. Kokulu taslara da mıknatıs yapıştırıp magnet olarak tüle sarıp öyle dağıtacağım.
Amin canım. Hepimize inş. Bunları gördükçe heyecanlanıyorum valla, bi an önce gelsin istiyorumEllerine sağlık canım, çok güzeller. Ağız tadıyla dağıtmak nasip olsun
Siseleri nerden aldin canim cok güzelmiş disinin suslemesini kendin mi yaptin yoksa boyle mi satılıyorBende bunları yapmaya başladım kızlar. Fikir olsun diye paylaşmak istedim. Kolonya şişelerine etiket yapıştırıp pembe kolonya dolduracagım. Kokulu taslara da mıknatıs yapıştırıp magnet olarak tüle sarıp öyle dağıtacağım.
Bayildim hepsine gule gule saglikli gunlerde giysin :)Teyzeler h&m'den oğluma aşağıdakileri sipariş verdim. Çok bayıldım hepsine
Eki Görüntüle 2177028 Eki Görüntüle 2177029 Eki Görüntüle 2177030
Ben de bu tekli skulentlerden istiyorum hediyelik olarak ama henüz hiç fiyat almadım.Sanırım oldukça pahalıya gelir
Eki Görüntüle 2177036
Tamam canım öyle yaparım inşallah.
Elin yatkınsa ve hoşuna gidiyorsa sen de yapabilirsin aslında canım, aşırı uyguna geliyor böyle olunca hem de anısı olur özel olur. 150liraya geldi kapı süsü, hastanede anne bebek yatak ayak ucu fiyonkları, 50tane magnet, 40tane şeker, bebek anne hastane tacı hepsinin malzemesi. Halbuki internette baktım sadece buna benzer magnetin - ki benimki on kat güzel oldu bence :) - 50tanesi 350-400lira.
İkinci çocukta bu kadar el emeği uğraşacak vaktim olmaz diye düşündüğüm için galiba şimdi tüm hevesimi almak istiyorum ben
Ay bu teraryum da çok güzelmiş ama çok pahalıymış canım, bütçe yetmez cidden
Malzemeleri eminönünden aldım tanesi 50krş. Süslemesini kendim yaptım zaten göründüğü gibi farklı bir süsü yok. İple kurdele yaptım ve çiçek yapıştırdım. Sadece matbaada isimli etiket bastıracağım ve içine pembe kolonya dolduracağım o zaman daha güzel olacak inş. Hazır alımda şişelerin tanesi 3,5-4 tl civarında.Siseleri nerden aldin canim cok güzelmiş disinin suslemesini kendin mi yaptin yoksa boyle mi satılıyor
Arkadaşlar 2-92 ne demk oluyor bebk kıyafetinde? Yanında m yazmıyor. Ben 3 aylık diye aldım böyle gelmiş
https://urun.gittigidiyor.com/bebek...ulu-kolanya-50-adette-kargo-bizden-359046997?Malzemeleri eminönünden aldım tanesi 50krş. Süslemesini kendim yaptım zaten göründüğü gibi farklı bir süsü yok. İple kurdele yaptım ve çiçek yapıştırdım. Sadece matbaada isimli etiket bastıracağım ve içine pembe kolonya dolduracağım o zaman daha güzel olacak inş. Hazır alımda şişelerin tanesi 3,5-4 tl civarında.
Hayır 2 yaş değil çünkü aldığım diğer 3 aylık ile aynı boyutta. İmkansız 2 yaş olması.2 yaş 92 cm olmasın sakın canım?
Etiketi yanlış basılmış olabilir mi canım?Hayır 2 yaş değil çünkü aldığım diğer 3 aylık ile aynı boyutta. İmkansız 2 yaş olması.
Evet neden olmasın. Gerçekten uygun fiyat. Normalde ınsta da falan 3.5 TL. Civarında. Ben 100 tane şişeye 50 TL verdim.çiçekler 5 TL. İp 3 TL. Kolonya 25 TL. Etiket için zaten para vermicem. Kuzenim basacak. Yani 100 şişe için 83 TL para harcadım. Ama ugraşmak istemeyenler için fiyat uygun bence.https://urun.gittigidiyor.com/bebek...ulu-kolanya-50-adette-kargo-bizden-359046997?
Canim sen yazdiktan sonra internete baktim da Link duzgun oldu mu bilmiyorum ama gitti gidiyorda kolonyali cicekli süslü hali 1.59 a var. Etiketli diyor da etiketi bizim istedigimiz etiket mi basiliyor yoksa standart bisey mi orasini bilmiyorum. Ugrasmadan boyle alırım heralde
Bide şişelerin boyutuna dikkat et canım. Eminönünde boy boy şişe vardı hepsi farklı fiyat.https://urun.gittigidiyor.com/bebek...ulu-kolanya-50-adette-kargo-bizden-359046997?
Canim sen yazdiktan sonra internete baktim da Link duzgun oldu mu bilmiyorum ama gitti gidiyorda kolonyali cicekli süslü hali 1.59 a var. Etiketli diyor da etiketi bizim istedigimiz etiket mi basiliyor yoksa standart bisey mi orasini bilmiyorum. Ugrasmadan boyle alırım heralde
Şişe boyutu yazmiyor o ilanda canım senin aldığının boyutu nekadar. Yolum duserse belki gider alirim eminonunden hususi onun için gitmem heralde ama etiket bastirmam sıkıntı nerde bastirabilirim onu bilmiyorum.Bide şişelerin boyutuna dikkat et canım. Eminönünde boy boy şişe vardı hepsi farklı fiyat.
Valla benim şişenin boyutunu bilmiyorum. Ben direkt görerek aldığım için boyutunu sormadım ama daha küçüğü de vardı daha büyüğü de canım. Etiketleri matbaalarda bastırabilirsin, çok uygun fiyata mal oluyor.Şişe boyutu yazmiyor o ilanda canım senin aldığının boyutu nekadar. Yolum duserse belki gider alirim eminonunden hususi onun için gitmem heralde ama etiket bastirmam sıkıntı nerde bastirabilirim onu bilmiyorum.
Canım internetten boy boy bastırabiliyorsun. Çok da uygun, hem sitelerdeki arkaplanlardan seçip yazısını kendin yazabiliyorsun da filan. Çok güzel seçenekler var.Şişe boyutu yazmiyor o ilanda canım senin aldığının boyutu nekadar. Yolum duserse belki gider alirim eminonunden hususi onun için gitmem heralde ama etiket bastirmam sıkıntı nerde bastirabilirim onu bilmiyorum.