2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Ben de bu tekli skulentlerden istiyorum hediyelik olarak ama henüz hiç fiyat almadım.Sanırım oldukça pahalıya gelir

Tamam canım öyle yaparım inşallah.

Elin yatkınsa ve hoşuna gidiyorsa sen de yapabilirsin aslında canım, aşırı uyguna geliyor böyle olunca hem de anısı olur özel olur. 150liraya geldi kapı süsü, hastanede anne bebek yatak ayak ucu fiyonkları, 50tane magnet, 40tane şeker, bebek anne hastane tacı hepsinin malzemesi. Halbuki internette baktım sadece buna benzer magnetin - ki benimki on kat güzel oldu bence :) - 50tanesi 350-400lira.

İkinci çocukta bu kadar el emeği uğraşacak vaktim olmaz diye düşündüğüm için galiba şimdi tüm hevesimi almak istiyorum ben

Ay bu teraryum da çok güzelmiş ama çok pahalıymış canım, bütçe yetmez cidden

Bende bunları yapmaya başladım kızlar. Fikir olsun diye paylaşmak istedim. Kolonya şişelerine etiket yapıştırıp pembe kolonya dolduracagım. Kokulu taslara da mıknatıs yapıştırıp magnet olarak tüle sarıp öyle dağıtacağım.

Eklentiler

• Screenshot_20180807-145250.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20180807-145243.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 67
Ellerine sağlık canım, çok güzeller. Ağız tadıyla dağıtmak nasip olsun

Siseleri nerden aldin canim cok güzelmiş disinin suslemesini kendin mi yaptin yoksa boyle mi satılıyor

Ben de bu tekli skulentlerden istiyorum hediyelik olarak ama henüz hiç fiyat almadım.Sanırım oldukça pahalıya gelir
Eki Görüntüle 2177036

Cnm ben bunu sordum 6 lira dedi. Cnm senin gösterdiğinin de internette bir sitede 3-4 lira civarındaydı diye hatırlıyorum. Ewt pahalıya denk gelecek cnm. O yüzdn ne kadar gerekli diye düşünmeden alamıyorum kendimi.

Kesinlikle hevesli isen yap canım. Ben de bu noktada kararsız kalıyorum. Şuan hiç hevesim yok ama ilerde keşke der miyim diye düşünüyorum. Hem hatıra kalır hem keşke demem yapayım diyorum. Sadece kapı süsü yaptırayım diyorum. Onu da kayınvalidem Bursa’da o birkaç foto gönderdi beğendiğim 60 lira. Oda süslemesi de istemiyorum. Arkadaşım da diyor ki buralılar süsü çok sever laf etmesinler yap diyor. Ben de çevre için yaşamıyorum ki sonuçta. Kendisi de yaptı 800 lira para verdi fln fln. O yüzden bunları biraz zaman bıraktım.
Burda yapılanları gördükçede heveslenip gaza gelecem sanırım.
Elimden gelir yapamayı severim keşke sana yardım edebilsem. Kesinlikle seninkiler daha güzeldir cnm. Sen kendine yaptığın için çok daha özenerek yapıyorsundru.
Ewt teraryuma bende bayıldım ama malesef çok pahalı

Siseleri nerden aldin canim cok güzelmiş disinin suslemesini kendin mi yaptin yoksa boyle mi satılıyor
Malzemeleri eminönünden aldım tanesi 50krş. Süslemesini kendim yaptım zaten göründüğü gibi farklı bir süsü yok. İple kurdele yaptım ve çiçek yapıştırdım. Sadece matbaada isimli etiket bastıracağım ve içine pembe kolonya dolduracağım o zaman daha güzel olacak inş. Hazır alımda şişelerin tanesi 3,5-4 tl civarında.

Arkadaşlar 2-92 ne demk oluyor bebk kıyafetinde? Yanında m yazmıyor. Ben 3 aylık diye aldım böyle gelmiş

https://urun.gittigidiyor.com/bebek...ulu-kolanya-50-adette-kargo-bizden-359046997?
Canim sen yazdiktan sonra internete baktim da Link duzgun oldu mu bilmiyorum ama gitti gidiyorda kolonyali cicekli süslü hali 1.59 a var. Etiketli diyor da etiketi bizim istedigimiz etiket mi basiliyor yoksa standart bisey mi orasini bilmiyorum. Ugrasmadan boyle alırım heralde

Evet neden olmasın. Gerçekten uygun fiyat. Normalde ınsta da falan 3.5 TL. Civarında. Ben 100 tane şişeye 50 TL verdim.çiçekler 5 TL. İp 3 TL. Kolonya 25 TL. Etiket için zaten para vermicem. Kuzenim basacak. Yani 100 şişe için 83 TL para harcadım. Ama ugraşmak istemeyenler için fiyat uygun bence.

Bide şişelerin boyutuna dikkat et canım. Eminönünde boy boy şişe vardı hepsi farklı fiyat.

Bide şişelerin boyutuna dikkat et canım. Eminönünde boy boy şişe vardı hepsi farklı fiyat.
Şişe boyutu yazmiyor o ilanda canım senin aldığının boyutu nekadar. Yolum duserse belki gider alirim eminonunden hususi onun için gitmem heralde ama etiket bastirmam sıkıntı nerde bastirabilirim onu bilmiyorum.

Şişe boyutu yazmiyor o ilanda canım senin aldığının boyutu nekadar. Yolum duserse belki gider alirim eminonunden hususi onun için gitmem heralde ama etiket bastirmam sıkıntı nerde bastirabilirim onu bilmiyorum.
Valla benim şişenin boyutunu bilmiyorum. Ben direkt görerek aldığım için boyutunu sormadım ama daha küçüğü de vardı daha büyüğü de canım. Etiketleri matbaalarda bastırabilirsin, çok uygun fiyata mal oluyor.

Canım internetten boy boy bastırabiliyorsun. Çok da uygun, hem sitelerdeki arkaplanlardan seçip yazısını kendin yazabiliyorsun da filan. Çok güzel seçenekler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…