- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Kızlar etiketlerimiz geldi, hemen sosyete şekerlerimize yapıştırdımçok güzel oldular ya bayıldım. Etiketler sanki yapışkanlı kart gibi, sertçeler, çok kalitelitmiş. Emira SY le biz bayıldık
Güzel günlerde dağıtalım, ağız tadıyla yiyelim canımHarikalar yaaeline sağlık canimm
Güzel günlerde dağıtalım, ağız tadıyla yiyelim canım
Harika olmuşlar mutlulukla dağıtın inşallahKızlar etiketlerimiz geldi, hemen sosyete şekerlerimize yapıştırdımçok güzel oldular ya bayıldım. Etiketler sanki yapışkanlı kart gibi, sertçeler, çok kalitelitmiş. Emira SY le biz bayıldık
O zaman hastane daha mantıklı olsun canım yapmak uğraşmak önemli olanMevlut yapacaksan daha iyi tabi hastane 1gunluk bisey herkes gelmez mevlut daha guzel olur. Ben mevlut yapmayi dusunmuyorum kimsemiz yok cunku bulundugumuz yerde hersey hastaneye kaldi anlayacagin gelen gelir gelmeyene de hediyesini gondercem yada geldiklerinde vercem
Ayy çok güzel görünüyorlar nerde yaptırdınız?Kızlar etiketlerimiz geldi, hemen sosyete şekerlerimize yapıştırdımçok güzel oldular ya bayıldım. Etiketler sanki yapışkanlı kart gibi, sertçeler, çok kalitelitmiş. Emira SY le biz bayıldık
ayy çok güzel canım bende bayıldımKızlar etiketlerimiz geldi, hemen sosyete şekerlerimize yapıştırdımçok güzel oldular ya bayıldım. Etiketler sanki yapışkanlı kart gibi, sertçeler, çok kalitelitmiş. Emira SY le biz bayıldık
Teşekkürler canım :)N
Harika olmuşlar mutlulukla dağıtın inşallah
O zaman hastane daha mantıklı olsun canım yapmak uğraşmak önemli olan
Dün yazmıştım canım buraya tasarimsensin com sitesinde kendimiz tasarlayıp bastırdık. Çok içime sindi gerçekten :)Ayy çok güzel görünüyorlar nerde yaptırdınız?
Teşekkür ederim canım :)ayy çok güzel canım bende bayıldım
Ben 1 sene kendim bakicam bebegime ama olurda ise geri dönersem alicam. Cunku biberon kullanmam gerekcek ve hergun kaynatmaktansa atarim makineye temizlesin hem zararda görmez biberon. Ama ise baslamazsam almam yani o zaman gereksiz olur benim icin.Ben çalışacağım için bir müddet sonra biberon vereceğim, belki emzik de . Merak ettiğim 1-2 biberon emzik için sterilizatore gerek var mı, kaynatmak yeterli olur mu? Kimi çok hayat kurtarıcı diyor, kimi gerek yok diyor. Çok kararsız kaldım. Parasında değilim de mutfağım küçük koca makineyi sonra nereye sokucam diye düşünüp duracağım :)
Eki Görüntüle 2177813 kızlar bende kizçeme bunları ördum daha tam bitmedi ama göstermek istedim.nasil olmuş
Kızlar etiketlerimiz geldi, hemen sosyete şekerlerimize yapıştırdımçok güzel oldular ya bayıldım. Etiketler sanki yapışkanlı kart gibi, sertçeler, çok kalitelitmiş. Emira SY le biz bayıldık
Sağol canım :)Çok güzel olmuşlar
Teşekkürler canım, şekeri evdeki metreyle ölçüp öyle seçtik etiketin boyunuEtiket boyutleri sekere tam uymus olsa da yesekikinizinde etiketleri ayri ayri guzel olmus gercekten gule gule dagitin
çok güzel olmuş eline sağlık canım :)Eki Görüntüle 2177813 kızlar bende kizçeme bunları ördum daha tam bitmedi ama göstermek istedim.nasil olmuş
Çok teşekkür ederiz canım
Ay gerek yok kaynatmak iyi. Kızım mama yiyordu ona rağmen hiç demedim keşke sterilizatörüm olsaydı diyeBen 1 sene kendim bakicam bebegime ama olurda ise geri dönersem alicam. Cunku biberon kullanmam gerekcek ve hergun kaynatmaktansa atarim makineye temizlesin hem zararda görmez biberon. Ama ise baslamazsam almam yani o zaman gereksiz olur benim icin.
çok güzel gerçektenEki Görüntüle 2177813 kızlar bende kizçeme bunları ördum daha tam bitmedi ama göstermek istedim.nasil olmuş
Ben bunları da çok beğeniyorum canım, ağız tadıyla dağıt :)Kızlar bu lolly şekerlerin linkini buraya da ekliyimde belki gözden kaçıran olmuştur yada tekrar bakmak isteyen olursa burdan daha kolay bulunur sayfalar hızlı ilerlemiyo diye
http://sekersepetim.com/desenli-akide
amin canım inşallah :) tam herşeye karar vermedim inşallah bikaç zamana kafamda şekillenir :)Ben bunları da çok beğeniyorum canım, ağız tadıyla dağıt :)