2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Hediyeliklerİ mevlute saklayim sadece çikolata yaptırım diyorum ve serBet için sebil almayı düşünüyorum . Bütçeyi herşey zorluyor ama ilk heves yapmak istiyorum 2. Falan olur yada olmaz pişman olmak ta istemiyorum :)

Mevlut yapacaksan daha iyi tabi hastane 1gunluk bisey herkes gelmez mevlut daha guzel olur. Ben mevlut yapmayi dusunmuyorum kimsemiz yok cunku bulundugumuz yerde hersey hastaneye kaldi anlayacagin gelen gelir gelmeyene de hediyesini gondercem yada geldiklerinde vercem

Kızlar ben pişik kremi olarak organik Hindistan cevizi yağı aldım. İlk çocukta sudocrem kullanmıştım memnundum da ama içeriği petrol ürünü olduğu için sürekli cilde uygulamak doğru değilmiş. Watson ta 150 ml yağ indirimdeydi hemen aldım. Hatta 2 kutu aldım birini kendime çatlaklar için kullanacağım birini de bebeğe pişik için. Yine gratiste falan satılan seyehat boyu bir sprey şişe alıp onu koyucam. Aklına yatan olursa indirim bitmeden bir baksın. Hem doğal ve sağlıklı hem de maliyet olarak pişik kreminin yarısına denk geldi.
Ben de catlaklar icin hindistancevizi yagi kullaniyorum. Ama duzenli yaptigimi soyleyemem. Bu arada su anda havalar sicak oldugu icin su an sivi yag durumunda ama kisin bayagi donuyor hcevizi yagi. Oda sicakliginda tutuyordum ben donuk oluyordu

Kızlar ben pişik kremi olarak organik Hindistan cevizi yağı aldım. İlk çocukta sudocrem kullanmıştım memnundum da ama içeriği petrol ürünü olduğu için sürekli cilde uygulamak doğru değilmiş. Watson ta 150 ml yağ indirimdeydi hemen aldım. Hatta 2 kutu aldım birini kendime çatlaklar için kullanacağım birini de bebeğe pişik için. Yine gratiste falan satılan seyehat boyu bir sprey şişe alıp onu koyucam. Aklına yatan olursa indirim bitmeden bir baksın. Hem doğal ve sağlıklı hem de maliyet olarak pişik kreminin yarısına denk geldi.
Hindistan cevizi yağı tüylenmeyi artırıyormuş o nedenle ben çatlaklara kullanmadım canım.

IMG_20180809_143829.jpg
kızlar bende kizçeme bunları ördum daha tam bitmedi ama göstermek istedim.nasil olmuş:anneadayı::KK200:

Hanımlar hastane çıkışı setler oluyor onlu falan ... tulum eldiven şapka battaniye zıbın ... üzerine isim nakışlı yaptırmak istiyorum ... tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı satış yapan ?

Canım ben geriden gelerek okuyorum, yaptırdın mı bilmiyorum ama benim Denizli'de nakış yaptırdığım bir yer var. Kasnak falan yaptırmıştım bebek için hediye, yine hediye bornoz işletmiştim, güzel bir yer. Memnun kalırsın, her yere kargosu var, yerinde de gördüm değişik şeyler yapıyorlar. Fotoğrafları ekledim.

Eklentiler

• Capture 1.PNG
    Capture 1.PNG
    432,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Capture 2.PNG
    Capture 2.PNG
    362,3 KB · Görüntüleme: 63
  • Capture 3.PNG
    Capture 3.PNG
    689,3 KB · Görüntüleme: 73
  • Capture 4.PNG
    Capture 4.PNG
    353,1 KB · Görüntüleme: 64
Biberon ile beslenmeyen bebek için pek gerekli değil canim.

Ben çalışacağım için bir müddet sonra biberon vereceğim, belki emzik de . Merak ettiğim 1-2 biberon emzik için sterilizatore gerek var mı, kaynatmak yeterli olur mu? Kimi çok hayat kurtarıcı diyor, kimi gerek yok diyor. Çok kararsız kaldım. Parasında değilim de mutfağım küçük koca makineyi sonra nereye sokucam diye düşünüp duracağım :)

Ben çalışacağım için bir müddet sonra biberon vereceğim, belki emzik de . Merak ettiğim 1-2 biberon emzik için sterilizatore gerek var mı, kaynatmak yeterli olur mu? Kimi çok hayat kurtarıcı diyor, kimi gerek yok diyor. Çok kararsız kaldım. Parasında değilim de mutfağım küçük koca makineyi sonra nereye sokucam diye düşünüp duracağım :)

Günde bir iki defa biberon verilecekse kaynar suyla yıkanınca tertemiz olur arada da sirkeli suyla kaynatirsin gerek olmaz bence :)

X