- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
hangi sitede var bnde istiorum yaptırmkCanım internetten boy boy bastırabiliyorsun. Çok da uygun, hem sitelerdeki arkaplanlardan seçip yazısını kendin yazabiliyorsun da filan. Çok güzel seçenekler var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi sitede var bnde istiorum yaptırmkCanım internetten boy boy bastırabiliyorsun. Çok da uygun, hem sitelerdeki arkaplanlardan seçip yazısını kendin yazabiliyorsun da filan. Çok güzel seçenekler var.
canım daha önce düşünmüş olsaydın o skulentleri kendin çoğaltıp dağıtırdın onları çoğaltmak çok kolay. istersen 1 2 tane kendine al yaş gününde falan ufak saksılar alıp çoğalttıklarını eker dağıtırsın. benim arkadaşım o şekilde yaptı.. yoksa normalde fiyatları çok uçuk yazık günah..Ben de bu tekli skulentlerden istiyorum hediyelik olarak ama henüz hiç fiyat almadım.Sanırım oldukça pahalıya gelir
Eki Görüntüle 2177036
canım ben kırtasiyede bastırmıştım kendi nikah şekerlerimin etiketlerini. internetten bi fotoğraf beğenmiştim onu kırtasiyede istediğim gibi yazısını yazdırıp bastırmıştım. 7 8 tl falan tutmuştu ufak ufak kesip tüle zımbalamıştım.Şişe boyutu yazmiyor o ilanda canım senin aldığının boyutu nekadar. Yolum duserse belki gider alirim eminonunden hususi onun için gitmem heralde ama etiket bastirmam sıkıntı nerde bastirabilirim onu bilmiyorum.
Ben de henüz bastırmadım ama internette birçok site var. Tasarimsensin com diye bir site var mesela ben oradakileri beğendim, hazırlaması da çok kolay bilgisayardan. Telefondan bile yapılır belki. Her türlü şey için de var yani. Başka sitelere de bakılabilir. Bebek etiket tasarla yazınca google a bir sürü site çıkıyor.hangi sitede var bnde istiorum yaptırmk
Olabilir. Ben bu bedenleride bilmiyorum. Normalde 3m yazınca anlaşılıyor 3 aylık olduğu ama bunda 2-92 yazmış farklı bir anlama mı geliyor merak ettim. Yani 2 yaş 92 cm mi demek bu. Öyleyse yanlış basılmışEtiketi yanlış basılmış olabilir mi canım?
Ben de çok bilmiyorum ama aklıma yanlış olabileceği geldi. 3aylıklarla aynı uzunluğu diyorsun çünkü. Olsun ya boyu istediğin kadarsa zaten etiket çok önemli değil.Olabilir. Ben bu bedenleride bilmiyorum. Normalde 3m yazınca anlaşılıyor 3 aylık olduğu ama bunda 2-92 yazmış farklı bir anlama mı geliyor merak ettim. Yani 2 yaş 92 cm mi demek bu. Öyleyse yanlış basılmış
Ben de henüz bastırmadım ama internette birçok site var. Tasarimsensin com diye bir site var mesela ben oradakileri beğendim, hazırlaması da çok kolay bilgisayardan. Telefondan bile yapılır belki. Her türlü şey için de var yani. Başka sitelere de bakılabilir. Bebek etiket tasarla yazınca google a bir sürü site çıkıyor.
Eki Görüntüle 2177342
Canım kardeşim benim için tasarladı kızlar size de fikir olsun
Bir Yusuf Ali anası olarak çok beğendim
Süper oldu gerçekten, uzun sürdü arkaplan tasarımı ama değdi canım yeğenime her şeyin en güzeli yakışır annesiEki Görüntüle 2177342
Canım kardeşim benim için tasarladı kızlar size de fikir olsun
Canım sosyete şekerlerine yapıştıracağız. O yüzden hem şekerlere hem de temaya uyumlu bir şey olmalı diye düşündüm arka planını filan özel kendim yaptım, ablama özel olsun istedimYa etiketi begendim ama yusufcuk olunca benim aklima daha romantik renkler geliyo bunun gibi :)Eki Görüntüle 2177350
Ya etiketi begendim ama yusufcuk olunca benim aklima daha romantik renkler geliyo bunun gibi :)Eki Görüntüle 2177350
CANIM PEKİ SEN ONU HANGİ SİTEDEN YAPTINSüper oldu gerçekten, uzun sürdü arkaplan tasarımı ama değdi canım yeğenime her şeyin en güzeli yakışır annesi
Canım photoshopla yaptım arkaplanını. İstediğim tasarım olmadığı için kendim yaptım yani.CANIM PEKİ SEN ONU HANGİ SİTEDEN YAPTIN
BETÜLÜNKİ DE ÇOK GÜZEL OLMUŞ EMEĞİNE SAĞLIK CANIM :)Canım photoshopla yaptım arkaplanını. İstediğim tasarım olmadığı için kendim yaptım yani.
Yapışkan olarak bastırmak için de tasarimsensin.com sitesini kullandım.. Kendi stickerımı direkt o sitedeki kuşlu tasarımlardan birini seçerek yaptım
Çok teşekkür ederim canım, daha güzelleri sizin olsunBETÜLÜNKİ DE ÇOK GÜZEL OLMUŞ EMEĞİNE SAĞLIK CANIM :)
Çok zarif olmuş canım ne guzel hem de anısı olacak :)Eki Görüntüle 2177462 Eki Görüntüle 2177461 Eki Görüntüle 2177460 Eki Görüntüle 2177459 Eki Görüntüle 2177463 Eki Görüntüle 2177464 Eki Görüntüle 2177465 kızlar bunları da arkadasım yapmış cok begendım bayıldım hatta sızınle de paylasmk ıstedım
Teşekkür ederim canım bnde bayıldım inşallah kullanmakta nasip olurÇok zarif olmuş canım ne guzel hem de anısı olacak :)