- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
çok beceriksizimKusum ben etiketi pinterestten indiriyorum.dur gondecem sana
Dur hallederiz simdi ozeldençok beceriksizim
Hediyeliklerİ mevlute saklayim sadece çikolata yaptırım diyorum ve serBet için sebil almayı düşünüyorum . Bütçeyi herşey zorluyor ama ilk heves yapmak istiyorum 2. Falan olur yada olmaz pişman olmak ta istemiyorum :)
Ben de catlaklar icin hindistancevizi yagi kullaniyorum. Ama duzenli yaptigimi soyleyemem. Bu arada su anda havalar sicak oldugu icin su an sivi yag durumunda ama kisin bayagi donuyor hcevizi yagi. Oda sicakliginda tutuyordum ben donuk oluyorduKızlar ben pişik kremi olarak organik Hindistan cevizi yağı aldım. İlk çocukta sudocrem kullanmıştım memnundum da ama içeriği petrol ürünü olduğu için sürekli cilde uygulamak doğru değilmiş. Watson ta 150 ml yağ indirimdeydi hemen aldım. Hatta 2 kutu aldım birini kendime çatlaklar için kullanacağım birini de bebeğe pişik için. Yine gratiste falan satılan seyehat boyu bir sprey şişe alıp onu koyucam. Aklına yatan olursa indirim bitmeden bir baksın. Hem doğal ve sağlıklı hem de maliyet olarak pişik kreminin yarısına denk geldi.
yüklü ama bunlara nerden bakıosun allahım ne cahıl kaldım benPinterest yüklu degilmi canim ondan olabilir mi? Pinterest mutlaka yukle cok lazim
Hindistan cevizi yağı tüylenmeyi artırıyormuş o nedenle ben çatlaklara kullanmadım canım.Kızlar ben pişik kremi olarak organik Hindistan cevizi yağı aldım. İlk çocukta sudocrem kullanmıştım memnundum da ama içeriği petrol ürünü olduğu için sürekli cilde uygulamak doğru değilmiş. Watson ta 150 ml yağ indirimdeydi hemen aldım. Hatta 2 kutu aldım birini kendime çatlaklar için kullanacağım birini de bebeğe pişik için. Yine gratiste falan satılan seyehat boyu bir sprey şişe alıp onu koyucam. Aklına yatan olursa indirim bitmeden bir baksın. Hem doğal ve sağlıklı hem de maliyet olarak pişik kreminin yarısına denk geldi.
ayy bayıldım bayıldım hepsıne bayıldım hangi seyı takıp etmem lazım konunun adı neEki Görüntüle 2177657 Eki Görüntüle 2177658 Eki Görüntüle 2177659 Eki Görüntüle 2177660 Eki Görüntüle 2177661 Eki Görüntüle 2177662 Eki Görüntüle 2177663 Eki Görüntüle 2177657 Eki Görüntüle 2177658 Eki Görüntüle 2177659 Eki Görüntüle 2177660 Eki Görüntüle 2177661 Eki Görüntüle 2177662 Eki Görüntüle 2177663 Eki Görüntüle 2177664 Eki Görüntüle 2177665 Eki Görüntüle 2177666 Eki Görüntüle 2177667 Eki Görüntüle 2177668 Eki Görüntüle 2177669
Canim pinterestte aramaya yaz baby sticker diye hepsi dokuluyo zaten...yada hosgeldin bebegim etiketi filan yaz oyle cikiyoayy bayıldım bayıldım hepsıne bayıldım hangi seyı takıp etmem lazım konunun adı ne
teşekkür ederim buldum sonundaCanim pinterestte aramaya yaz baby sticker diye hepsi dokuluyo zaten...yada hosgeldin bebegim etiketi filan yaz oyle cikiyo
Ya zaten simdilik vazgectim strelizatör almaktan..Ama aklımda olsun :)Canim sen bilirsin ama Mamajoo 5 fonksiyonlunun e bebekteki yorumlarina bi bak istersen pek memnun degil insanlar sanki. Bende 3 fonksiyonlusunu almayi düsünüyorum hem daha uygun fiyatida
Ben de burda sormayı düşünüyordum tecrübeli annelere. Sterilizatör gerekli midir?Ya zaten simdilik vazgectim strelizatör almaktan..Ama aklımda olsun :)
Belki pratiklik ve hijyen açısından gereklidir evet ama şart mı degil tabiki..He tecrübeli annelee ne der bilememBen de burda sormayı düşünüyordum tecrübeli annelere. Sterilizatör gerekli midir?
Ellerine sağlık canım, çok minnoş çok güzel olmuşEki Görüntüle 2177813 kızlar bende kizçeme bunları ördum daha tam bitmedi ama göstermek istedim.nasil olmuş
Hanımlar hastane çıkışı setler oluyor onlu falan ... tulum eldiven şapka battaniye zıbın ... üzerine isim nakışlı yaptırmak istiyorum ... tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı satış yapan ?
Ben de burda sormayı düşünüyordum tecrübeli annelere. Sterilizatör gerekli midir?
Biberon ile beslenmeyen bebek için pek gerekli değil canim.
Ben çalışacağım için bir müddet sonra biberon vereceğim, belki emzik de . Merak ettiğim 1-2 biberon emzik için sterilizatore gerek var mı, kaynatmak yeterli olur mu? Kimi çok hayat kurtarıcı diyor, kimi gerek yok diyor. Çok kararsız kaldım. Parasında değilim de mutfağım küçük koca makineyi sonra nereye sokucam diye düşünüp duracağım :)
Teşekkür ederim :)Günde bir iki defa biberon verilecekse kaynar suyla yıkanınca tertemiz olur arada da sirkeli suyla kaynatirsin gerek olmaz bence :)
Teşekkürler cnmEllerine sağlık canım, çok minnoş çok güzel olmuş