Evet mevsimide tutuyosa super olur :) kiyafetlere verilen paraya yazik gercekten..
Benim de şansıma hem yegenimden hem eşimin yegeninden o kadar çok elbise ayakkabı geldi ki Salih'e neredeyse hiç birşey almadım. Hala daha gelen hediyeleri filan kullanıyoruz. Yusuf da abisi gibi masrafsız büyüyecek muhtemelen :) sen de en güzelini yapmışsın. Çocukların yediği helal giydiği haram diye bir söz duymuştum komik ama doğru :) o kadar hızlı büyüyorlar ki hiç oyle ikinci el filan diye düşünmemek lazim zaten ilk giydiren de 5 kere giydirmeden büyüdüğü için hepsi de sapasaglamdir.
Tamam cnm oraya da bakarimbna padisah marka hediye geldi cnm bn vok bgndim polar battaniye ama ozdilektede var
KoctastaBen Karşıyaka'da Girne de oturuyorum mavişehirde mavibahçede mi var.
Teşekkürler canım:)Koctasta
Kiz komsuyuz ya kalk caya gel bende bostanli pazarin tam karsisindayim :) hazir dun temizlige bayan gelmisken ev mis gibiyken kalk gel :)Teşekkürler canım:)
Ben istanbuldan kalkıp geleyim :) çarşamba geleyim pazara da giderim. Ben izmirde okudum, çok güzel günlerim geçti izmirde. Bornovadan kalkıp bostanlıya pazara giderdik her hafta hiç üşenmeden.Kiz komsuyuz ya kalk caya gel bende bostanli pazarin tam karsisindayim :) hazir dun temizlige bayan gelmisken ev mis gibiyken kalk gel :)
Canım listen için tesekkur ederiz:) mustela almayı düşünüyorum ben şampuanı ama pahalı gibi mustelaya en yakın sebamed duydum nasıl acaba bir fikrin var mı, bir de sudocream ici nde kimyasal madde var diye okudum geçen, iki-üç gündür denk geliyorum bu muhabbete onun yerine bepanten alın deniliyor hiçbirisi hakkında net bir fikrim yok ama araştırıyorum dahaKızlar selam önceden paylaşıldımı bilmiyorum ama ben bir liste yaptım.. Sizinle de paylaşmak istedim ilave etmek yada önermek istediğiniz markalar varsa çok sevinirim..
1. Lohusa pijaması ve geceliği
2. Sütyen (Tamamen açılan)
3. Otribebe burun aspiratörü
4. Friendly =Çamaşır deterjanı- yumuşatıcı
5. Tırnak makası
6. Mamajo 5 işlevli mama ısıtıcı ve strelizasyon
7. Lansinoh süt saklama poşeti
8. Aven yada medela göğüs pompası
9. Ağız bezi
10. Banyo süngeri
11. Banyo küveti
12. Ateş ölçer-ALDIM
13. Pişik kremi
14. Islak mendil-Unibaby
15. Lansinoh-Göğüs ucu kremi
16. Lansinoh-Göğüs pedi
17. Lansinoh-Biberon
18. Baby&me-Temizleme pamuğu
19. Avent-Emzik
20. Mustela- Köpük Şampuan
21. Sudocream-Bebek bakım kremi
22. Muslin Örtü- ALDIM
Dusun benim kapimin onu ama gitmiyorumBen istanbuldan kalkıp geleyim :) çarşamba geleyim pazara da giderim. Ben izmirde okudum, çok güzel günlerim geçti izmirde. Bornovadan kalkıp bostanlıya pazara giderdik her hafta hiç üşenmeden.
Dusun benim kapimin onu ama gitmiyorumhava 9737393 derece ayrica cok hamileyim mumkun degil bu sene gidemem ama sen gel yani pazarin ordayim de ben cama cikar el sallarim hemen gelirsin
Yani ekim basinda gelirsen gelirsin yoksa artik istanbulun karı ve rotar sorunu bitince anca subatta kuzunu alir gelirsin :)hahaaaha tamam öyle yapalım :) az önce bizim şirketin izmir ofisinde çalışan, hamile olduğumdan habersiz bir arkadaş izmire gel rakı içelim dedi. İçemem hamileyim dedim, tamam gel o zaman ayran içeriz diyor. Deli misin bu havada bu göbekle ne işim var izmirde dedim o zaman da. Benim kardeşim de bostanlı'da oturuyor, kaç aydır gelicem oraya aslında ama erteleye erteleye yazın göbeğine geldik. Bu saatten sonra da gelmem heralde doğurana kadar.
Aynen kuzumu alır gelirim ohh mis izmir havasını o da alsın erkenden.Yani ekim basinda gelirsen gelirsin yoksa artik istanbulun karı ve rotar sorunu bitince anca subatta kuzunu alir gelirsin :)
Ay canım çok tatlısın yakınmışızKiz komsuyuz ya kalk caya gel bende bostanli pazarin tam karsisindayim :) hazir dun temizlige bayan gelmisken ev mis gibiyken kalk gel :)
Rica ederim ne demek :).. Sebamed ve mustela arasında ki fiyat farkını araştırmadım ama her yol mustelaya çıktı ama evet en yakın sebamed diye biliyorum.. Ya sudocream için ben duymadım açıkçası ama bi araştırayım bakalım.. Ya birde mesela bazı şeyleri doğal yollardan halledicem ama bunları da alacağım tabi.. Mesela ıslak mendil, benim abimin eşi 2 çocuğunuda her kakasını yaptığında altını hiç üşenmeden yıkadı ondan çok alışkınım nasipse bende öyle yapacağım.. Ya da geçen hafta tatilden dönerken zeytinyağı fabrikasına gittim zeytinyağlı sabun aldım (bebeğin vücudunu onunla yıkayacağım, zeytinyağlı sıvı deterjan aldım, ne bilim her bezlemeden sonra poposuna zeytinyağı süreceğim falan..)Ah elimden gelse ilk 3 ay hazır bebek bezi bile kullanmak istemiyorum ama o kadar da değil :)Canım listen için tesekkur ederiz:) mustela almayı düşünüyorum ben şampuanı ama pahalı gibi mustelaya en yakın sebamed duydum nasıl acaba bir fikrin var mı, bir de sudocream ici nde kimyasal madde var diye okudum geçen, iki-üç gündür denk geliyorum bu muhabbete onun yerine bepanten alın deniliyor hiçbirisi hakkında net bir fikrim yok ama araştırıyorum daha
sekertadindatasarimlar instagramda bi sor canim indirim vardi bugun ben lohusa taci terlik tulum sapka eldiven ve bebege bandanasini sordum 140 lira dediHanımlar hastane çıkışı setler oluyor onlu falan ... tulum eldiven şapka battaniye zıbın ... üzerine isim nakışlı yaptırmak istiyorum ... tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı satış yapan ?
Hepsi çok güzelmiş canım, güzel günlerde giydir kuzuna inşallah :)Eki Görüntüle 2175101 Eki Görüntüle 2175103 Eki Görüntüle 2175104 Eki Görüntüle 2175105 Eki Görüntüle 2175106 Eki Görüntüle 2175107 Eki Görüntüle 2175108 KIZLAR DÜN BNDE BUNLARI ALDIM sürekli bişey almk istiorum hersey cok guzelll dayanamıorm
aynısını ben sorucaktım onu yazmak için girdim buraya canım :))Hanımlar hastane çıkışı setler oluyor onlu falan ... tulum eldiven şapka battaniye zıbın ... üzerine isim nakışlı yaptırmak istiyorum ... tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı satış yapan ?
Canım terzileri bilemeyeceğim ama evde çeyiz yapanlar yada çeyiz evi diye geçen yerlerde yapılır.piko dersen anlar onlar.aynısını ben sorucaktım onu yazmak için girdim buraya canım :))
kızlar bende öyle hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama düz beyaz. onun üstüne terzilere versem nakışla isim model yaparlar mı? hazıra okadar para vermektense kendim yaptırırım diye dşündüm ama sizce aslı astarını geçermi? nasıl yapayım onda da hevesim var ama taşlı olanlrdan değil makine ile üstüne nakış yapılsın ( nakış diyolar galiba ona )