- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 37
Evde uyurken peluslar cok terletiyo dikkat etmek lazimayy bana usttekilerden krem rengi hediye geldi :) ama evimiz klimali o yuzden kullanirim ben bide bu peluslardan aldim disarda giydiririm bazende evde uyurken giydiririm diye :)
Ben de bu koton olanın aynısını aldım. O kadar güzel ki bana göresi olsa ben giyip uyurum kışın evde :)Bunlardan mi?
Izmirdeysen alma derim kizinikini hic kullanamadim :) soyle guzel pelus tulumu vardi yetiyodu battaniyeye sar sarmala cocugu tutmak zor oluyo valla :)Eki Görüntüle 2175111 Eki Görüntüle 2175112
ayyy evett zaten ev dogalgazli degil diye kafaya cok taktim artik kendimi bi rahat biraktim babasina cekicek kista olsa terliycek anasi gibi sicaga bagli yasamiycak diyorum kendi kendime :) hayir zaten herseyi kafaya takiyorum dun misagir gelmsiti evim 3. katta benim kendi apartmanimiz olunca asansor yok dedim yoruldunuzmu cikarken brn aliskin olunca pitpit cikiyorum yok bziz ciktikta sizi dusunduk cocukla nasil cikkicaksiniz diye diyor bana bi acidi :)Evde uyurken peluslar cok terletiyo dikkat etmek lazimvalla ne cok seye dikkat etmek lazim boyle dusununce...
hmm uyurken ağır mı gelir bu peluşlar diyorsun? Ne giydirmeli o zaman ? Ev sıcak oluyor ona rağmen ben niye böyle panikledim çocuğu üşütücem diye bilmiyorum.Evde uyurken peluslar cok terletiyo dikkat etmek lazimvalla ne cok seye dikkat etmek lazim boyle dusununce...
Ay bunlar cok tatli.gule gule giysin bebisin canim.hayirli olsun.boyle paylasinca kislik sezonu bekleyeyim diyorum ama icim gidiyor hemen alasim geliyorEki Görüntüle 2175101 Eki Görüntüle 2175103 Eki Görüntüle 2175104 Eki Görüntüle 2175105 Eki Görüntüle 2175106 Eki Görüntüle 2175107 Eki Görüntüle 2175108 KIZLAR DÜN BNDE BUNLARI ALDIM sürekli bişey almk istiorum hersey cok guzelll dayanamıorm
Uyurken yün uyku tulumu :)hmm uyurken ağır mı gelir bu peluşlar diyorsun? Ne giydirmeli o zaman ? Ev sıcak oluyor ona rağmen ben niye böyle panikledim çocuğu üşütücem diye bilmiyorum.
Iyide alismissin zaten cocuklada gayet rahat cikarsin.onlar kendi tembelliklerine acisin benceayyy evett zaten ev dogalgazli degil diye kafaya cok taktim artik kendimi bi rahat biraktim babasina cekicek kista olsa terliycek anasi gibi sicaga bagli yasamiycak diyorum kendi kendime :) hayir zaten herseyi kafaya takiyorum dun misagir gelmsiti evim 3. katta benim kendi apartmanimiz olunca asansor yok dedim yoruldunuzmu cikarken brn aliskin olunca pitpit cikiyorum yok bziz ciktikta sizi dusunduk cocukla nasil cikkicaksiniz diye diyor bana bi acidi :)
hıh bu yünlüyü daha önce göndermiştin ben de ekran görüntüsü almıştım hatta. Bundan bakacağım ben de.Uyurken yün uyku tulumu :)
Aslinda bebeklik doneminde nasil yatirirsan oyle kaldigi icin pamuklu battaniyeye sarip yatirsanda olur tulum zamani hareketlenince basliyo ilk 6 ay tulum lazim degil yatarken sonra zaten yaz 9 aydan once yatak icin tulum lazim degil.sonrada yun uyku tulumunu kesinlikle tavsiye ederim.incecik bisey cocugun hareketini kisitlayip bunaltmiyo hakiki yün ne terletiyo be usutuyo babasinin dedigi gibi sabah yataktan aliyo firindan cikmis ekmek gibi cikiyo tulumdan :) ama yünler servet degerinde.kiza 9 aylikken 3-4 yas uyku tulumu aldim seneyede onu giyer rahatim :)Eki Görüntüle 2175118
Ya nediycem ayakli tulum cok heves edip begendigin varsa 1 tane alirsin hastanede ilk gun giyer :) boyu uzun olsa bile ilk 2 gun anne karnindaki gibi yatiyo bacaklarini acmiyo o yuzden mutlaka sigar :) bende 1 tane yenidogan ayakli tulum aldim cok begenerek esim bile ogrenmis erkekler cabuk buyuyo bunu ilk gun giyer anca dedi :)hıh bu yünlüyü daha önce göndermiştin ben de ekran görüntüsü almıştım hatta. Bundan bakacağım ben de.
Teşekkür ederim.
Hastane çıkışının içinde var galiba ayaklı tulum, bakayım biryoksa alırım bir tane. Sen demiştin ya ayaklarını ısıtamıyolar diye, o yüzden düşündüm aslında ayaklı tulumu da havlu çorapları da not ettim onlardan da alıcam.Ya nediycem ayakli tulum cok heves edip begendigin varsa 1 tane alirsin hastanede ilk gun giyer :) boyu uzun olsa bile ilk 2 gun anne karnindaki gibi yatiyo bacaklarini acmiyo o yuzden mutlaka sigar :) bende 1 tane yenidogan ayakli tulum aldim cok begenerek esim bile ogrenmis erkekler cabuk buyuyo bunu ilk gun giyer anca dedi :)
bende kndime bkle diorum ama magazaya gırıp bakınca dayanamayıp alıorum kısın braz daha kalın alırım bunlar mevsımlık gıbı oldu sankı ama cok guzellerAy bunlar cok tatli.gule gule giysin bebisin canim.hayirli olsun.boyle paylasinca kislik sezonu bekleyeyim diyorum ama icim gidiyor hemen alasim geliyor
Evet mevsimide tutuyosa super olur :) kiyafetlere verilen paraya yazik gercekten..Bir de benim ablamın ikizleri var, biri kız biri erkek. Erkeğin bütün kıyafetlerini topladım getirdim bakmadan, alışveriş yapmadan önce onları iyice bir ayıklamam lazım. Belki özendiğim bir iki şeyden başka hiç bişey almama gerek kalmaz.
Canım izmirde ki en büyük en güzel e bebek hangisi.bir kere pointtekine girmiştim çok büyük gelmemişti.Ben dun e bebege gittim onu yazmaya girdim bi yazamadim ya :) sitesinde olmayan cok fazla takim ve zibin vardi ozellikle fisher pricelari somurdum diyebilirim...magazaya yakinsaniz mutlaka ugrayin derim
Bir de benim ablamın ikizleri var, biri kız biri erkek. Erkeğin bütün kıyafetlerini topladım getirdim bakmadan, alışveriş yapmadan önce onları iyice bir ayıklamam lazım. Belki özendiğim bir iki şeyden başka hiç bişey almama gerek kalmaz.
evett bende deneyip gorucez dedim :) zaten aliskinim ilk zamanalr hic cikamadim ama nefes darligim vardi :)Iyide alismissin zaten cocuklada gayet rahat cikarsin.onlar kendi tembelliklerine acisin bence
Pointteki kucuk gercekten...bizim evin dibinde mavisehire gidiyorum ben ama sana yakinsa yolun uygunsa egepark balcovadaki magazada baya buyukCanım izmirde ki en büyük en güzel e bebek hangisi.bir kere pointtekine girmiştim çok büyük gelmemişti.
Ben Karşıyaka'da Girne de oturuyorum mavişehirde mavibahçede mi var.Pointteki kucuk gercekten...bizim evin dibinde mavisehire gidiyorum ben ama sana yakinsa yolun uygunsa egepark balcovadaki magazada baya buyuk