2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

R ruyam28 muslini kumascidan alip kafana gore olculerde keser istedigin kadar agizbezi carsaf pike puset ortusu yaparsin o kadar ucuza geliyoki anlatamam.
intaşlar.com dan bakarsin bu benim bilgigimde her kumascida muslin satiliyo ya

Oyy çok güzellermiş canım senin aldıkların da, güzel günlerde kullanın

Ya sorma yeni sezon ufacık kıyafetler büyük kıyafetlerinden pahalı.
Bir de 0-3 ay yani 3 ay sonra o kıyafetin işi bitti
Valla iyi paralar harcatacak bu bebekler bize

Katiliyorum. Bide keske 3 ay giyseler yani 3 5 yikamadan sonra hizli buyuyolar. Alirsam heralde az buyuk alirim gibi geliyo. Hizli buyuyor biciriklar

bende ateş ölçeri hem kulaktan hem alından ölçen beuer marka aldım.kullanici yorumları olumlu olunca tercih ettim.alindan mi kulaktan mi arada kalanlar inceleyebilir.
bende araştırırken onu gördüm baya güzel yorumlarını okudum canım
oy maşallah ne güzeller yaa, erkeklerde bu kadar çok model yok. rabbim giydirmeyi nasip etsin

Kizlar ben ben bebegime battaniye almak istiyorum hani şu bizim kullandıklarimiz var ya o battaniyelerden nerden alabilirim

Kizlar ben ben bebegime battaniye almak istiyorum hani şu bizim kullandıklarimiz var ya o battaniyelerden nerden alabilirim
Bunlardan mi?
Izmirdeysen alma derim kizinikini hic kullanamadim :) soyle guzel pelus tulumu vardi yetiyodu battaniyeye sar sarmala cocugu tutmak zor oluyo valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…