2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

ayy bana usttekilerden krem rengi hediye geldi :) ama evimiz klimali o yuzden kullanirim ben bide bu peluslardan aldim disarda giydiririm bazende evde uyurken giydiririm diye :)
Evde uyurken peluslar cok terletiyo dikkat etmek lazim:işsiz: valla ne cok seye dikkat etmek lazim boyle dusununce...:işsiz:

Evde uyurken peluslar cok terletiyo dikkat etmek lazim:işsiz: valla ne cok seye dikkat etmek lazim boyle dusununce...:işsiz:
ayyy evett zaten ev dogalgazli degil diye kafaya cok taktim artik kendimi bi rahat biraktim babasina cekicek kista olsa terliycek anasi gibi sicaga bagli yasamiycak diyorum kendi kendime :) hayir zaten herseyi kafaya takiyorum dun misagir gelmsiti evim 3. katta benim kendi apartmanimiz olunca asansor yok dedim yoruldunuzmu cikarken brn aliskin olunca pitpit cikiyorum yok bziz ciktikta sizi dusunduk cocukla nasil cikkicaksiniz diye diyor bana bi acidi :)

hmm uyurken ağır mı gelir bu peluşlar diyorsun? Ne giydirmeli o zaman ? Ev sıcak oluyor ona rağmen ben niye böyle panikledim çocuğu üşütücem diye bilmiyorum.

hmm uyurken ağır mı gelir bu peluşlar diyorsun? Ne giydirmeli o zaman ? Ev sıcak oluyor ona rağmen ben niye böyle panikledim çocuğu üşütücem diye bilmiyorum.
Uyurken yün uyku tulumu :)
Aslinda bebeklik doneminde nasil yatirirsan oyle kaldigi icin pamuklu battaniyeye sarip yatirsanda olur tulum zamani hareketlenince basliyo ilk 6 ay tulum lazim degil yatarken sonra zaten yaz 9 aydan once yatak icin tulum lazim degil.sonrada yun uyku tulumunu kesinlikle tavsiye ederim.incecik bisey cocugun hareketini kisitlayip bunaltmiyo hakiki yün ne terletiyo be usutuyo babasinin dedigi gibi sabah yataktan aliyo firindan cikmis ekmek gibi cikiyo tulumdan :) ama yünler servet degerinde.kiza 9 aylikken 3-4 yas uyku tulumu aldim seneyede onu giyer rahatim :)
Screenshot_20180731-221230_Instagram.jpg

ayyy evett zaten ev dogalgazli degil diye kafaya cok taktim artik kendimi bi rahat biraktim babasina cekicek kista olsa terliycek anasi gibi sicaga bagli yasamiycak diyorum kendi kendime :) hayir zaten herseyi kafaya takiyorum dun misagir gelmsiti evim 3. katta benim kendi apartmanimiz olunca asansor yok dedim yoruldunuzmu cikarken brn aliskin olunca pitpit cikiyorum yok bziz ciktikta sizi dusunduk cocukla nasil cikkicaksiniz diye diyor bana bi acidi :)
Iyide alismissin zaten cocuklada gayet rahat cikarsin.onlar kendi tembelliklerine acisin bence:KK70:

Uyurken yün uyku tulumu :)
Aslinda bebeklik doneminde nasil yatirirsan oyle kaldigi icin pamuklu battaniyeye sarip yatirsanda olur tulum zamani hareketlenince basliyo ilk 6 ay tulum lazim degil yatarken sonra zaten yaz 9 aydan once yatak icin tulum lazim degil.sonrada yun uyku tulumunu kesinlikle tavsiye ederim.incecik bisey cocugun hareketini kisitlayip bunaltmiyo hakiki yün ne terletiyo be usutuyo babasinin dedigi gibi sabah yataktan aliyo firindan cikmis ekmek gibi cikiyo tulumdan :) ama yünler servet degerinde.kiza 9 aylikken 3-4 yas uyku tulumu aldim seneyede onu giyer rahatim :)Eki Görüntüle 2175118
hıh bu yünlüyü daha önce göndermiştin ben de ekran görüntüsü almıştım hatta. Bundan bakacağım ben de.
Teşekkür ederim.

hıh bu yünlüyü daha önce göndermiştin ben de ekran görüntüsü almıştım hatta. Bundan bakacağım ben de.
Teşekkür ederim.
Ya nediycem ayakli tulum cok heves edip begendigin varsa 1 tane alirsin hastanede ilk gun giyer :) boyu uzun olsa bile ilk 2 gun anne karnindaki gibi yatiyo bacaklarini acmiyo o yuzden mutlaka sigar :) bende 1 tane yenidogan ayakli tulum aldim cok begenerek esim bile ogrenmis erkekler cabuk buyuyo bunu ilk gun giyer anca dedi :)

Ben dun e bebege gittim onu yazmaya girdim bi yazamadim ya :) sitesinde olmayan cok fazla takim ve zibin vardi ozellikle fisher pricelari somurdum diyebilirim...magazaya yakinsaniz mutlaka ugrayin derim

Ya nediycem ayakli tulum cok heves edip begendigin varsa 1 tane alirsin hastanede ilk gun giyer :) boyu uzun olsa bile ilk 2 gun anne karnindaki gibi yatiyo bacaklarini acmiyo o yuzden mutlaka sigar :) bende 1 tane yenidogan ayakli tulum aldim cok begenerek esim bile ogrenmis erkekler cabuk buyuyo bunu ilk gun giyer anca dedi :)
Hastane çıkışının içinde var galiba ayaklı tulum, bakayım biryoksa alırım bir tane. Sen demiştin ya ayaklarını ısıtamıyolar diye, o yüzden düşündüm aslında ayaklı tulumu da havlu çorapları da not ettim onlardan da alıcam.

Bir de benim ablamın ikizleri var, biri kız biri erkek. Erkeğin bütün kıyafetlerini topladım getirdim bakmadan, alışveriş yapmadan önce onları iyice bir ayıklamam lazım. Belki özendiğim bir iki şeyden başka hiç bişey almama gerek kalmaz.

Ay bunlar cok tatli.gule gule giysin bebisin canim.hayirli olsun.boyle paylasinca kislik sezonu bekleyeyim diyorum ama icim gidiyor hemen alasim geliyor:rolleyes:
bende kndime bkle diorum ama magazaya gırıp bakınca dayanamayıp alıorum kısın braz daha kalın alırım bunlar mevsımlık gıbı oldu sankı ama cok guzeller

Bir de benim ablamın ikizleri var, biri kız biri erkek. Erkeğin bütün kıyafetlerini topladım getirdim bakmadan, alışveriş yapmadan önce onları iyice bir ayıklamam lazım. Belki özendiğim bir iki şeyden başka hiç bişey almama gerek kalmaz.
Evet mevsimide tutuyosa super olur :) kiyafetlere verilen paraya yazik gercekten..

Ben dun e bebege gittim onu yazmaya girdim bi yazamadim ya :) sitesinde olmayan cok fazla takim ve zibin vardi ozellikle fisher pricelari somurdum diyebilirim...magazaya yakinsaniz mutlaka ugrayin derim
Canım izmirde ki en büyük en güzel e bebek hangisi.bir kere pointtekine girmiştim çok büyük gelmemişti.

Benim de şansıma hem yegenimden hem eşimin yegeninden o kadar çok elbise ayakkabı geldi ki Salih'e neredeyse hiç birşey almadım. Hala daha gelen hediyeleri filan kullanıyoruz. Yusuf da abisi gibi masrafsız büyüyecek muhtemelen :) sen de en güzelini yapmışsın. Çocukların yediği helal giydiği haram diye bir söz duymuştum komik ama doğru :) o kadar hızlı büyüyorlar ki hiç oyle ikinci el filan diye düşünmemek lazim zaten ilk giydiren de 5 kere giydirmeden büyüdüğü için hepsi de sapasaglamdir.

WhatsApp Image 2018-08-02 at 11.43.22 (3).jpeg
WhatsApp Image 2018-08-02 at 11.43.22.jpeg
WhatsApp Image 2018-08-02 at 11.43.21 (1).jpeg
WhatsApp Image 2018-08-02 at 11.43.22 (4).jpeg
WhatsApp Image 2018-08-02 at 11.43.22 (1).jpeg
WhatsApp Image 2018-08-02 at 11.43.21 (2).jpeg
WhatsApp Image 2018-08-02 at 11.43.21.jpeg
WhatsApp Image 2018-08-02 at 11.43.22 (2).jpeg

Kızlar bunlarda geçen ailemin aldıkları yükleyememiştim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-08-02 at 11.43.22 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2018-08-02 at 11.43.22 (3).jpeg