2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Hanımlar hastane çıkışı setler oluyor onlu falan ... tulum eldiven şapka battaniye zıbın ... üzerine isim nakışlı yaptırmak istiyorum ... tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı satış yapan ?
Bak ben bunu cok begendim.yastik ve tulum sordum 40 tlymis
Screenshot_20180802-165236_Instagram.jpg

aynısını ben sorucaktım onu yazmak için girdim buraya canım :))

kızlar bende öyle hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama düz beyaz. onun üstüne terzilere versem nakışla isim model yaparlar mı? hazıra okadar para vermektense kendim yaptırırım diye dşündüm ama sizce aslı astarını geçermi? nasıl yapayım onda da hevesim var ama taşlı olanlrdan değil makine ile üstüne nakış yapılsın ( nakış diyolar galiba ona )
Kusum senin yusufcuk işletmen lazim bence:)
Ismin ustune yusufcuk ismin altina deniz dalgasi

aynısını ben sorucaktım onu yazmak için girdim buraya canım :))

kızlar bende öyle hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama düz beyaz. onun üstüne terzilere versem nakışla isim model yaparlar mı? hazıra okadar para vermektense kendim yaptırırım diye dşündüm ama sizce aslı astarını geçermi? nasıl yapayım onda da hevesim var ama taşlı olanlrdan değil makine ile üstüne nakış yapılsın ( nakış diyolar galiba ona )
terziler yapamiyor cacanim makinesi varmis nakis icin onalrda terzilerxe yokmus yani burda yok :) ama ben soyle bisey yaptim netten tulum eldiven sapka aldim beyaz utuyle yapisan harflerden aldim bide mor cicek aldim ismi tuluma cocekleride eldicenlerine ve ayak kismina yaptiricam

Kiz sana gecen gun aynisini instagramdada yazdim gormuyosun etiketlerimi
ya benim koca bakıyo bazen ben kaçırıyorum , bakıyım geçmişe :KK43:
terziler yapamiyor cacanim makinesi varmis nakis icin onalrda terzilerxe yokmus yani burda yok :) ama ben soyle bisey yaptim netten tulum eldiven sapka aldim beyaz utuyle yapisan harflerden aldim bide mor cicek aldim ismi tuluma cocekleride eldicenlerine ve ayak kismina yaptiricam
anladım canım bende olmazsa onu bi düşüniyim çok teşekkürler:KK200:

Diğerleri nakış yapıyor ama bu sayfa baskı yapmış... 40 derece yıkamada ne kadar sağlıklı kalır baskıları ? Bir kaç yıkamadan sonra çıkar mı acaba ?
Kuzum bi kac kere yikayacak kadar giyemez zaten :) ama battaniyeyi bilemem tabi dogru soyluyosun.ben zaten 90 derece de yikasdigim icin ilk makinada yamulurlar:KK70:

kızlar bu arada şampuan vücut kremi falan mustelamı sebamed mi yada başka bi markamı tecrübeli arkadaşlar ne önerirsizniz

Kızlar burası var ama ben yaptırmadım bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180803-211835.png
    Screenshot_20180803-211835.png
    217,1 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar jokerde satılan GB markalı bebek arabalarını bilen var mı veya kullanan satıcı pek bir övdüde.
Birde casual cadillac var o kadar çok görüyorum ki artık kullan veya alan var mı.

X