2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Kusum senin yusufcuk işletmen lazim bence:)
Ismin ustune yusufcuk ismin altina deniz dalgasi

terziler yapamiyor cacanim makinesi varmis nakis icin onalrda terzilerxe yokmus yani burda yok :) ama ben soyle bisey yaptim netten tulum eldiven sapka aldim beyaz utuyle yapisan harflerden aldim bide mor cicek aldim ismi tuluma cocekleride eldicenlerine ve ayak kismina yaptiricam

Kiz sana gecen gun aynisini instagramdada yazdim gormuyosun etiketlerimi
ya benim koca bakıyo bazen ben kaçırıyorum , bakıyım geçmişe
anladım canım bende olmazsa onu bi düşüniyim çok teşekkürler

Diğerleri nakış yapıyor ama bu sayfa baskı yapmış... 40 derece yıkamada ne kadar sağlıklı kalır baskıları ? Bir kaç yıkamadan sonra çıkar mı acaba ?
Kuzum bi kac kere yikayacak kadar giyemez zaten :) ama battaniyeyi bilemem tabi dogru soyluyosun.ben zaten 90 derece de yikasdigim icin ilk makinada yamulurlar

kızlar bu arada şampuan vücut kremi falan mustelamı sebamed mi yada başka bi markamı tecrübeli arkadaşlar ne önerirsizniz

Kızlar burası var ama ben yaptırmadım bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180803-211835.png
    217,1 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar jokerde satılan GB markalı bebek arabalarını bilen var mı veya kullanan satıcı pek bir övdüde.
Birde casual cadillac var o kadar çok görüyorum ki artık kullan veya alan var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…