- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 30
tamam canım çok teşekkür ederim. eşimin kuzenide o tarz işler yapıyo, nevresim takımları vs. ona yazdım şimdi eğer o yaparsa ona yaptırıcam :)Canım terzileri bilemeyeceğim ama evde çeyiz yapanlar yada çeyiz evi diye geçen yerlerde yapılır.piko dersen anlar onlar.
Bak ben bunu cok begendim.yastik ve tulum sordum 40 tlymisHanımlar hastane çıkışı setler oluyor onlu falan ... tulum eldiven şapka battaniye zıbın ... üzerine isim nakışlı yaptırmak istiyorum ... tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı satış yapan ?
Kusum senin yusufcuk işletmen lazim bence:)aynısını ben sorucaktım onu yazmak için girdim buraya canım :))
kızlar bende öyle hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama düz beyaz. onun üstüne terzilere versem nakışla isim model yaparlar mı? hazıra okadar para vermektense kendim yaptırırım diye dşündüm ama sizce aslı astarını geçermi? nasıl yapayım onda da hevesim var ama taşlı olanlrdan değil makine ile üstüne nakış yapılsın ( nakış diyolar galiba ona )
ya sen bi dahiyanesin. idolumsün canımsın. seni seviyorumKusum senin yusufcuk işletmen lazim bence:)
Ismin ustune yusufcuk ismin altina deniz dalgasi
Kiz sana gecen gun aynisini instagramdada yazdim gormuyosun etiketlerimiya sen bi dahiyanesin. idolumsün canımsın. seni seviyorum
Geceliginide beyaz alirsin onunda gogsune bir minik yusufcuk yada sabahliginin sirtinaya sen bi dahiyanesin. idolumsün canımsın. seni seviyorum
terziler yapamiyor cacanim makinesi varmis nakis icin onalrda terzilerxe yokmus yani burda yok :) ama ben soyle bisey yaptim netten tulum eldiven sapka aldim beyaz utuyle yapisan harflerden aldim bide mor cicek aldim ismi tuluma cocekleride eldicenlerine ve ayak kismina yaptiricamaynısını ben sorucaktım onu yazmak için girdim buraya canım :))
kızlar bende öyle hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama düz beyaz. onun üstüne terzilere versem nakışla isim model yaparlar mı? hazıra okadar para vermektense kendim yaptırırım diye dşündüm ama sizce aslı astarını geçermi? nasıl yapayım onda da hevesim var ama taşlı olanlrdan değil makine ile üstüne nakış yapılsın ( nakış diyolar galiba ona )
ya benim koca bakıyo bazen ben kaçırıyorum , bakıyım geçmişeKiz sana gecen gun aynisini instagramdada yazdim gormuyosun etiketlerimi
anladım canım bende olmazsa onu bi düşüniyim çok teşekkürlerterziler yapamiyor cacanim makinesi varmis nakis icin onalrda terzilerxe yokmus yani burda yok :) ama ben soyle bisey yaptim netten tulum eldiven sapka aldim beyaz utuyle yapisan harflerden aldim bide mor cicek aldim ismi tuluma cocekleride eldicenlerine ve ayak kismina yaptiricam
Bak ben bunu cok begendim.yastik ve tulum sordum 40 tlymisEki Görüntüle 2175274
Kuzum bi kac kere yikayacak kadar giyemez zaten :) ama battaniyeyi bilemem tabi dogru soyluyosun.ben zaten 90 derece de yikasdigim icin ilk makinada yamulurlarDiğerleri nakış yapıyor ama bu sayfa baskı yapmış... 40 derece yıkamada ne kadar sağlıklı kalır baskıları ? Bir kaç yıkamadan sonra çıkar mı acaba ?
Canım ben sebamed aldım. Şampuan sabun yağ ve losyon olarak. Sebamed den memnun kalan çok kişi var cevremde. Kokusu da cok güzel.kızlar bu arada şampuan vücut kremi falan mustelamı sebamed mi yada başka bi markamı tecrübeli arkadaşlar ne önerirsizniz
ooh maşallah maşallah, biz ultrason görüntüleri hariç başka hiç bişey almadıkDaha erkendi tabi ama ben bebiş in giyim kısmını bitirdim hepsini aldım