bn gb nin ni modelini cok begenmistim baya gittim geldim bsktim falan ama fiyat olarak sadece araba 3600 du bide oto koltugu fln bizim butceyi asiyordu almadim ama tavsiye ederim en hafif arabalardan biri yaa insan bebek arabasi kullandigini bile hissetmiyor :)Kızlar jokerde satılan GB markalı bebek arabalarını bilen var mı veya kullanan satıcı pek bir övdüde.
Birde casual cadillac var o kadar çok görüyorum ki artık kullan veya alan var mı.
bn gb nin ni modelini cok begenmistim baya gittim geldim bsktim falan ama fiyat olarak sadece araba 3600 du bide oto koltugu fln bizim butceyi asiyordu almadim ama tavsiye ederim en hafif arabalardan biri yaa insan bebek arabasi kullandigini bile hissetmiyor :)
evett canim baya guzel bir arabaydi hatta esime gosterdigimde o bile bayilmisti arabaya ben bide joie chrome bakmistim oda cok hafif ve tek elle kapaniyor onuda bi test et istersen quinny var bide ben cok cok istemistim onuda esim gorunusunu begenmedi onun o yuzden alamadim ama quinnyde cok hafif ve kapanmasi yer kaplamasi cok cok azEwt cnm fiyat olarak bana da biraz yüksek geldi.benim baktığım kampanya 3500 müydü neydi yanında puseti de vardı. Ama bitmiştir şimdi kampanya. Gerçekten tık tık tık halletti kapadı açtı tipi güzel. Sürmesi kolaydı. Burda pek bahseden olmayınca o kadar paraya kıyamadım
Tecrübe. Sona doğru farklı masraflar oluyor oyüzden herşeyi sırayla halletmek daha iyi. Yoksa ilkinde ben doğumdan sonra 10000 kredi çekmek zorunda kalmıştım.ooh maşallah maşallah, biz ultrason görüntüleri hariç başka hiç bişey almadık
evett canim baya guzel bir arabaydi hatta esime gosterdigimde o bile bayilmisti arabaya ben bide joie chrome bakmistim oda cok hafif ve tek elle kapaniyor onuda bi test et istersen quinny var bide ben cok cok istemistim onuda esim gorunusunu begenmedi onun o yuzden alamadim ama quinnyde cok hafif ve kapanmasi yer kaplamasi cok cok az
Aa pano çok güzelmiş canım ücreti ne kadar pekiKızlar hepiniz iyi günlerde kullanın aldıklarınızı hepsi çok güzeller. Bildirim gelmediği için ben de sayfa ilerlemiyor sanıyorum.
Geçen gün ben de abilerden kalanları ayıkladım mevsimi tutanları yıkadım, ütüledim. Sanırım birkaç kışlık kıyafet ve astronot dışında eksiğimiz yok.
Hatıra kalsın diye 2 hastane çıkışı aldım bir de pano yaptırdım. Asabilirsek hastaneye kapısına asabiliriz.
Eki Görüntüle 2176220
Canım 220 ve 250 ebatlarına göre.Aa pano çok güzelmiş canım ücreti ne kadar peki
Çok teşekkürler canımCanım 220 ve 250 ebatlarına göre.
rica ederim canim ben mamas papas sola 2 aldim canim dusunursen oda indirimde e bebekteÇok sağol cnm hemen araştırmaya başladım ikisi de. Aslıdan chicco trio love istiyordum ama vazgeçtim GB yi görünce fikrim değişti onu veya onun tarzında birşey almaya niyetlendim. Sen ne aldın peki cnm
rica ederim canim ben mamas papas sola 2 aldim canim dusunursen oda indirimde e bebekte
amin canim sagolasin istanbuldaysan daha uyguna bulursun burda hem cesit az hemde fiyatlar daha pahaliTmm cnm ona da bakayım. Dün ebebeğe gittim ama göremedim. Tekrar bakarım cnm teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanım inşallah.
Kızlar hepiniz iyi günlerde kullanın aldıklarınızı hepsi çok güzeller. Bildirim gelmediği için ben de sayfa ilerlemiyor sanıyorum.
Geçen gün ben de abilerden kalanları ayıkladım mevsimi tutanları yıkadım, ütüledim. Sanırım birkaç kışlık kıyafet ve astronot dışında eksiğimiz yok.
Hatıra kalsın diye 2 hastane çıkışı aldım bir de pano yaptırdım. Asabilirsek hastaneye kapısına asabiliriz.
Eki Görüntüle 2176220
Canım kapılarda genelde sabitlenmiş askılık oluyor benim gittim hastanelerde. Yine de bir günlüğüne şu yapışkanlı küçük plastik askılardan veya vakumlu askılardan götürülüp kullanılabilir. Tabi bu düşerse kırılacak bir süs, o yüzden daha sağlam bir askı kullanmak lazım. Command marka olanlar sağlam oluyor, düşme ihtimali olmaz, o tercih edilebilir.Bende dun bunlara bakiyodum kapi susu olarak. Hastanede asilabilir mi ki yaa asilcak civi gormedim hic kapilarda
O iç zıbınların hiç işe yaramıyor canım. Hastane çıkışından çıkanları bile kullanmıyorsun. Çıtçıtlı iyiArkadaşlar hani şu iç zıbınlar var ya çıtçıtsız atlet olarak kullanılıyor onlardan 3 tane alsak iyi olur mu? Yoksa direk çıtçıtlı zı ınlardan mı giydirilir ilk ay?
Bizim hastane kapılarında askı var hazır ama ağır olduğu İçin tek askıya güvenemem. Asma yerine kurdela geçirip kapıyı tam tur dönerek bağlayacağız bir de çıkabilen yapışkanlarla tuttururuz. Daha da düşerse sansaBende dun bunlara bakiyodum kapi susu olarak. Hastanede asilabilir mi ki yaa asilcak civi gormedim hic kapilarda
Çook teşekkür ederim canımO iç zıbınların hiç işe yaramıyor canım. Hastane çıkışından çıkanları bile kullanmıyorsun. Çıtçıtlı iyi