2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

ayyy benim gibi bi beceriksizde ne yapar ama kesin başka şeyler çıkar ortaya hiç benzemez hiç el becerim yoktur ama belki yapan yerler vardır bi araştırmak lazım canım :))

benim en sevdiğim renk gridir.. Oğlumun odasını gri yapmak hiç aklıma gelmemişti ama böyle paylaşıyorsun sayende griye bi kez daha aşık oldummm... Sanırım artık bende gri düşüncem oda için
Erkek odasi fikirleri paylasiym kusum hemen sana o zaman aklimi odayla bozdum her gun yeni biseye karar veriyorum uzay temaliyla baslasim simdi ucaklar daglar ucam balonlar

ayyy benim gibi bi beceriksizde ne yapar ama kesin başka şeyler çıkar ortaya hiç benzemez hiç el becerim yoktur ama belki yapan yerler vardır bi araştırmak lazım canım :))
Kusum onu yaptir bunu yaptir para dayanmiyo oyle...tanidik becerikli birini bulmaya calis

yanlız son fotoda ki odaya bittim ben bittim mobilya rengi duvarlar perde... aşık oldumm beeeee

yanlız son fotoda ki odaya bittim ben bittim mobilya rengi duvarlar perde... aşık oldumm beeeee
Ona bende bittim simdilik son kararim bir duvara ucakli kagit yaptiriyorum karsi duvarada bu daglari cizip boyuyorum.ikide ucak seklinde raf..artik hepsinim siparisini verdim umarim baska bisey gormem

Yaparsin kiz ne var bunda. Emin ol hic isten anlamayanlar bile neler neler ortaya cikariyor. Bir iki hata yapar sonra ustalasirsin :)
biri gösterse yaparım kuzumda öyle kendim bişeylere bakıp yapamıyorum yaa o kadar beceriksizim bu konularda yani benden daha umutsuz vakası yoktur

çok güzeller gerçekten kuzum yaaa güle güle kullanın inşallah sen böyle bizimle fikirleri paylaş sana zahmet bana mı denk gelmiyor nedir bulamıyorum böyle şeyler tabi bulamayınca insan ne istediğni de bilemiyor :)

Pinterest indir canim ordan bakarsin neler neler bulursun.sonrada lazim montessori oyunlari 6 ay aktiviteleri ek gida mamalari derken artik hep lazim

Pulbiber senin tosbiğin odası olay olacak sanki çok güzel seyler bulmuşsun bitmiş halini merak ediyorum şimdiden:))

Pulbiber senin tosbiğin odası olay olacak sanki çok güzel seyler bulmuşsun bitmiş halini merak ediyorum şimdiden:))
Bu tembellikle eylulde bitirmeyi planloyorum gercekten cok halsizim ya...yoksa ben yay burcuyum begenip karar verdikten sonra ayni gun bitsin diye ne lazimsa yaparim ama hamileliklerim zor geciyo benim...paylasirim bitirince....herkesin yaptigi icine sinsin insallah cok guzel hevesler :)

Aynen seminerlerde konuşulur zaten canım.
Arkadaşın ağustosta tatil zamanı yapmış zaten canım ondan olmasın. Senin şu hesaplama linkine girince doğum izni bitimine sömestır sonrası diyor hatta 1 hafta sonrası. Dediğin doğruysa 18 ocak demesi gerekmez mi?

ya ne güzel şeyler aslında benim biraz elimden gelir böyle benım kafam durdu sanırım:) baskılı tulum takımı sipariş versemmi vermesemmi cok pahalı kendımız bırseyler yapabilirmiyiz?

bebek anı defterı istiyorum hastane için kırtasiyeden alsam cıltlı cızgısız nsıl suslıcem ?

Arkadaşım ben bkmkitap dan aldım Hoşgeldin Bebeğim isimli günlük. 4 yaşa kadar gidiyor. Ziyaretçilere 2 sayfa ayırmış ama o az. 10 tl kargo ücretsiz ben çok beğendim.

Arkadaşım ben bkmkitap dan aldım Hoşgeldin Bebeğim isimli günlük. 4 yaşa kadar gidiyor. Ziyaretçilere 2 sayfa ayırmış ama o az. 10 tl kargo ücretsiz ben çok beğendim.
zıyaretci kısmı cok azmış hani ne güzel olur okur ılerde ama yınede sağol cnm bakarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…