2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Canım konu baya geçmiş ama yeni okudum. Bu parayı yeni duydum. 32.haftada çalışır raporu alıp mı bildiriyoruz, nereye bildiriyoruz PTT hesabımıza nasıl yatırıyor o parayı, hiç bilmiyorum. 4ay mı veriliyor..çok sordum :)

Valla istiyosan gonderirim.simdi ilk bebek her gormeye gelen akil verir kenarina koruma al diye hem hevesini almis olursun

Sağol canım benim valla göndermiş kadar oldun. Dediğin gibi akıl veren çok olur da yakın çevrem bana pek ses edemez. Uzak da deyiversinler diyeceklerini çok sallamam.

Evet dediğin gibi. Ama sonuçta hesaplamada tatil sonrasına kalabiliyor yani o hakkımız gitmiyor. Gerçektede öyle mi?

Bizde düşünüyoruz canım. Sen bir fiyat öğren ona göre bütçemize bakıp alalım

Evet dediğin gibi. Ama sonuçta hesaplamada tatil sonrasına kalabiliyor yani o hakkımız gitmiyor. Gerçektede öyle mi?

Canım sen yine de bağlı olduğun ilçenin insan kaynaklarına filan sor benim bildiğim kadarıyla tatile denk gelen doğum izni yanıyor

Canım rapor Alıyoruz ya özel sektör 3 günden fazlasını ödemiyor biz raporu alırken 8 hafta bir 8 hafta bir şeklinde alacağız şirketten alamadığımız 2 ayda bir şekilde pttden alacağız brüt maaşınin 4 te 3 ü olarak hesaplayacaksin

Bugun bizimkiler bebek alisverisinden bahsetti gencler. Herkes eylul ayinda almaya baslayalim dedi. Bana sen begen bize gonder resmini alalim dediler. Ben sadece hastane cikisini, kendime logusa kiyafetleri bide besik ve bebek arabasini. Geri kalan herseyi secicem begencem ve aldircam galiba zaten ates olcer vs gibi seyler var. Banyo kuvetidir havlusudur kiyafettir zibindir kisligidir herkese bolusturcem. Illa biseyler alcaklarmis sen begen dediler bende eyvallah dedim

ayyy hic bana boyle diyeb olmadi yaa yani ben aldim ccogu seyide binihtiyac varmi dediler yok dedim :) sonra kafalarina gore hastane cikisidir battaniye falan almislarhatta cocuk gelmeden dis kasiyicim bile var :) sende arabafyi falan alcir kiz digerleri cok tutmuyro zaten :) ben onalri aldigim icin herkestenkolyedir kupedir kunyedir istiyorum:)

Yok yaa buyuk seyleri istemem simdi daha gezmedim pahali bisey fln begenirim gerek yok yani. Hos ivir zivirlar bile dunyanin parasi tutuyo bence parca parca olunca goze batmiyo sadece. ben benim amacim gonulleri hos olsun kirilmasinlar ama bende kirilmayayim. Dun bikac zibin fln gosterdim bayildilar. Kiz kardesim zaten kostum meraklisi cocuguma giydirip gezdircekmis :)) taki konusuna hic girme acmadim oyle bi konu alir mi kimse onuda bilmiyorum

valla kiyafetlerxe cok tutuyor yaa bid eben kiyafet heyecanini falan kendim yasamak istedim :) arabayi kvler besigide parasinida babaannem verdi digerleride nasilaa nisey takicak soyle ne alalim dediler ayy soyliyim o zaman dedim bende

valla kiyafetlerxe cok tutuyor yaa bid eben kiyafet heyecanini falan kendim yasamak istedim :) arabayi kvler besigide parasinida babaannem verdi digerleride nasilaa nisey takicak soyle ne alalim dediler ayy soyliyim o zaman dedim bende

Iyi etmissin durumlari varsa alsinlar tabiki yardimci olsunlar. Ben alinmasina karsi degilim alsinlar ama bana sorsunlar fikrimk onemsesinler isterim. Hani ihtiyac mi degil mi diye alinanlari kullanmam cunku oyle bi inadim var. O yuzden de soruyolar mecbur

banada kiyafet falan sordular dedim gerek yok aldim ben hep diye ama genede almislar almayin aiyemiyorum kirilirlar diye cunku :) iyi o zaman kafaniz agore alin dedim nasilsa kebdi begendiklerimi aldim zaten onlari. aldiginida begenirim :)

banada kiyafet falan sordular dedim gerek yok aldim ben hep diye ama genede almislar almayin aiyemiyorum kirilirlar diye cunku :) iyi o zaman kafaniz agore alin dedim nasilsa kebdi begendiklerimi aldim zaten onlari. aldiginida begenirim :)

Aynen bebek daima buyuyor zaten hep bir kiyafet ihtiyacin olcak. Giydir gitsin :))

ayyy nelerde indirim var canim cane sadece internet sitesindemi indirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…