Arkadaşın ağustosta tatil zamanı yapmış zaten canım ondan olmasın. Senin şu hesaplama linkine girince doğum izni bitimine sömestır sonrası diyor hatta 1 hafta sonrası. Dediğin doğruysa 18 ocak demesi gerekmez mi?
evett bende biliyorum o jadar oldugunu bende salon icin sormustum sorra dedim ikeadan bikac cerceve alir icine cikartir kebdim asarim :)Kiz insanlar bu 3 cerceveye 150 tl veriyolar paralarimi cok anlamadimki....
Pinterestten indirkdileri fotograflari basip ikeanin 5 liralik cercevelerine koymuslar...3 tanesi 150 şoktayim...kizimin odasina 10 tane filan astim ben,disardan alsam servet edicekti demekkiEki Görüntüle 2172881
Onderaloin odasina buldum zaten ikili.evett bende biliyorum o jadar oldugunu bende salon icin sormustum sorra dedim ikeadan bikac cerceve alir icine cikartir kebdim asarim :)
cok guzeller canim :)Onderaloin odasina buldum zaten ikili.
Bide dogumpanosu hazirlamak icin sablon indirdimEki Görüntüle 2172895 Eki Görüntüle 2172896 Eki Görüntüle 2172897
Kiz insanlar bu 3 cerceveye 150 tl veriyolar paralarimi cok anlamadimki....
Pinterestten indirkdileri fotograflari basip ikeanin 5 liralik cercevelerine koymuslar...3 tanesi 150 şoktayim...kizimin odasina 10 tane filan astim ben,disardan alsam servet edicekti demekkiEki Görüntüle 2172881
Çok teşekkür ederim canımm, bende buldum 450tlye. Bakalım eşin ne diyecek tabi şirketten olunca faturalı olmak zorunda. İnşallah uygun bi fiyat olur içimiz rahat olur. Haberini bekliyorum çok teşekkürler ilgilendin sağolasınaydingelini kuzum kamera isini sordum kv derdin var su an ama sormusken yaziym dedim.koca diyorki sizin isinizi kablosuz kameralar gorur istedigin yere monte ediyosun fisini takiyosun tamam baska kurulumu yok.lidyanin kamerasindan iste.onemli olan 4.5g goruntu bide bilmemne ses duzeyiymis.hani diyodum ya yatakta donerken carsaftan cikan hisirtiyi bile duyuyorum diye o ses duzeyi oymus iste. Sonra telefonuna yada tabletine xmeye diye bi program indiriyosun o programa tikliyosun kameran aciliyo izliyosun iste.soyle yapariz dedi yarin hatirlat board fiyatlarina bakiym board parasina verebilirim dedi tabi sirketten kargolanacagi icin fatura kesilcek +kdvsi olcak. Onderalpede yapilcagi icin bizimkiler maviş olcak tabi :) burayada yazdimki baska isteyen varsa da faydalansin e bebekte en ucuz kamera 400 e satiliyo pazar gunu gittigimizde bakti reyona hep ugrar bakar kameralari bi asagilar mutlaka 400 e satilan bile megapiksel goruntuymus lidyanin kamerasi 4.5gymis.cok anladigim icin bana mutlaka anlatir.kamera uretimi yapan sirketi olan babasi var bi zahmet odasinda 4.5g kamerasi olsun yani
Bizimki 6cm olan 170tl olan.lidya 18 ay yatti valla simdi de onderalpi bekliyo :) obur yatak 11 cm ben yakindan bakarken aralarinda muthis bir fark gorememistim calisanada sorduk kemkum edince ince olani almistik.ozel bir bilgim yok yani.ama kullandik guzel kilifi cikiyo yikaniyoHerkese iyi akşamlar hanımlar. Pazar günü ikeaya gideceğim beşiğimizi alalım dedik. Ama yatak konusunda bilgisizim.
Eki Görüntüle 2173212 Eki Görüntüle 2173213
Sizce bunlar arasındaki fark nedir
Bizimki 6cm olan 170tl olan.lidya 18 ay yatti valla simdi de onderalpi bekliyo :) obur yatak 11 cm ben yakindan bakarken aralarinda muthis bir fark gorememistim calisanada sorduk kemkum edince ince olani almistik.ozel bir bilgim yok yani.ama kullandik guzel kilifi cikiyo yikaniyo
Aldim valla hic kullanmadim istersen gonderirim koltugun altina koydum duruyo oglanada kullanmiycam.zaten 6 7 ay donmuyo donmeye baslayinca kolunu bacagini aradan cikarip oyun yapiyo kenarlikta taksam sokuyo kafasini kolunu oylede vuruyo boylede.he betona vurmuyo sonucta cani yanmiyo.istiyosan gonderirim bosuna para verme bos bos duruyo burdaSağol cnm ağzına sağlık. Arada çok fark olunca şaşırdım cnm. Tmm iyisi olsun isterim ama aman aman bir fark yoksa da o kadar para vermeye gerek yok değil mi. Birde kenar süngerlerini aldın mı cnm
Eki Görüntüle 2173226
Aldim valla hic kullanmadim istersen gonderirim koltugun altina koydum duruyo oglanada kullanmiycam.zaten 6 7 ay donmuyo donmeye baslayinca kolunu bacagini aradan cikarip oyun yapiyo kenarlikta taksam sokuyo kafasini kolunu oylede vuruyo boylede.he betona vurmuyo sonucta cani yanmiyo.istiyosan gonderirim bosuna para verme bos bos duruyo burda
Valla istiyosan gonderirim.simdi ilk bebek her gormeye gelen akil verir kenarina koruma al diye hem hevesini almis olursunAyy sağol kusum ya teşekkür ederim ne kadar incesinçok cici görünüyor karar veremedim sana da bir sorayım dedim cnm. İşe de yaramıyorsa almam bende.
Kusum sen begendinse al valla.sabah diyorum budun bana board fiyati soyliycektin.20 25 dolar biseydir onla ugrasamam simdi diyoÇok teşekkür ederim canımm, bende buldum 450tlye. Bakalım eşin ne diyecek tabi şirketten olunca faturalı olmak zorunda. İnşallah uygun bi fiyat olur içimiz rahat olur. Haberini bekliyorum çok teşekkürler ilgilendin sağolasın
hadi yaa, neyse ben eşimin kuzeninede sorayım bakayım anlattığın gibi güzel bişey varsa uyguna versin eğer bulamazsak alırım o 450tl ye gördüğümü :) teşekkür ederim yinede sordun uğraştınKusum sen begendinse al valla.sabah diyorum budun bana board fiyati soyliycektin.20 25 dolar biseydir onla ugrasamam simdi diyoben malimi biliyorum son dkya kadar getirmez ugrasmaz yaparaiz yapariz der...